Zašto žene vole grubi seks?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osim mačaka, pataka i delfina, nijedna druga životinjska vrsta nema nasilan niti bolan koitus, niti postoji praksa iživljavanja i nasilja nad ženkama mimo koitusa, naprotiv, postoji dodvoravanje, obletanje, paunisanje i impresioniranje

Vrste poštuju svoje ženke, jer im od njih zavisi preživljavanje. Čak i da mlad muški primerak neke vrste, kao što se nekad desi npr kod jelena, pođe nasilno na ženku tokom parenja, zajednica će ga vrlo brzo prevaspitati

Prebijanje ženki na mrtvo je jedinstvena osobina ljudskih mužjaka, tog organizma koji stoji iza svih gnusnosti ovoga sveta
je li ovo za patke naucno dokazano? :think:

Pa spopala ga kosa.. misli su mu u pravcu svršavanja, a ne šta drugi pišu
Meni je najveći problem taj što se ženke srame dtvari, kojih se ne bi trebale sramiti.
I ono što je najzanimljivije, deklarotorno ratuju protiv takvog narativa, a da im netko ponudi slobodu izbora, sakrile bi se od kite u mišju rupu.
Želim reći je da hodam stazama ludila, ali gdje kroči ženka vulgaris, tamo se ni ja ne usudim poći.

Why is spanking so popular in the bedroom?​

According to Dr Becky Spelman, a psychologist and clinical director of the Private Therapy Clinic, the reason for our appreciation is both physical and emotional.

‘There can be a fine line between pleasure and pain, and erotic spanking can be just on the right side of that line,’ Dr Spelman, tells Metro.co.uk.
‘We know from murals found in Pompeii that spanking is a sexual practice that has been popular since long-ago times.
‘Spanking involves the use of the palm of the hand against flesh, usually the well-padded flesh of the buttocks. It can sting but does not cause serious pain or harm.
‘The sensation can give rise to an adrenaline surge that can heighten emotion and sensation.
Moreover, the additional blood flow to the surface of the skin that results from a playful slap makes all of the nerve receptors in the skin more sensitive, enhancing the sensation of a caress.’

Another component released in the body during this act is endorphins – also known as the happy hormone – and you’ll also see a boost in cortisol levels, which reduces feelings of stress.

According to a study from 2009, published in the Archives of Sexual Behavior, this sensation can differ depending on your role in the spanking scenario.

Out of the participants, the submissive (i.e. the one getting spanked) saw an increase in cortisol, but the dominant (the person spanking) did not.
https://metro.co.uk/2019/11/04/spanking-popular-bedroom-11038349/

Poslednja izmena:
nemali dio, od 10% do 60% doživi orgazam kod silovanja.
Možda u tvom nekom poremećenom svetu mašte ili nadanja, ne znam, ali u stvarnosti cifre od čak 60% nisu ni blizu onima koje istraživanja pokazuju (najviše 20%) i nisu podržane u naučnoj literaturi. Pritom se radi o isključivo fiziološkom odgovoru, nevoljnoj reakciji koja se može javiti usled raznih faktora, uključujući strah, stres i automatski odgovor tela na fizičku stimulaciju, tako da je doslovno debilno u ovom kontekstu i spominjati to kao nešto relevantno. Orgazam je refleks koji može da se izazove fizičkom stimulacijom bez obzira na kontekst ili emocionalno stanje osobe. Doživeti orgazam tokom silovanja ne podrazumeva ni pristanak ni uživanje, i ne treba niti sme da se posmatra kao odraz osećanja žrtve ili traume koju doživljava.

Bukvalno totalno promašen komentar, za medalju.

"Kako vole da ih biješ je*ote.."
2985675_lepa-sela4_ls-s.jpg

Možda u tvom nekom poremećenom svetu mašte ili nadanja, ne znam, ali u stvarnosti cifre od čak 60% nisu ni blizu onima koje istraživanja pokazuju (najviše 20%) i nisu podržane u naučnoj literaturi.

Ne lupaj osobne stvari kao baba.

https://www.pacesconnection.com/blog/what-science-says-about-arousal-during-rape
There have been very few studies on orgasm during rape, but the research so far shows numbers from 10% to over 50% having this experience. In my experience as a therapist, it has been somewhat less than half of the girls/women I've worked with
Pritom se radi o isključivo fiziološkom odgovoru, nevoljnoj reakciji koja se može javiti usled raznih faktora, uključujući strah, stres i automatski odgovor tela na fizičku stimulaciju, tako da je doslovno debilno u ovom kontekstu i spominjati to kao nešto relevantno. Orgazam je refleks koji može da se izazove fizičkom stimulacijom bez obzira na kontekst ili emocionalno stanje osobe. Doživeti orgazam tokom silovanja ne podrazumeva ni pristanak ni uživanje, i ne treba niti sme da se posmatra kao odraz osećanja žrtve ili traume koju doživljava.

Bukvalno totalno promašen komentar, za medalju.

Točno je da je fiziološki refleks, kao smijanje kod draškanja nogu. Ostalo je lupetanje.
Žene vole i traže dominaciju.
sexrace.jpg

Kako žene vole i da li vole ne znam.
Znam kako meni odgovara. Mada se kroz vreme i sazrevanje menjalo.
U početku sam volela nežno nežnije. Čak se sećam kako sam mu u sred akcije rekla: "ne budi grup kao kovač" Kad se sve završilo pitao me je otkud ti kovač pade na pamet kao asocijacija za grubost. Smejali smo se danima na to...

I dalje volim da me mazi i da se mazimo ali po nekada volim da osetim silinu i njegovu snagu. Naručito ako je bila apstinencija neko vreme.
Moja prijateljica ima termin "raskostio me je"
Najčešće doggy poza, drži me za struk i udriii. Eventualno prilagođena misionarska, moje noge na njegovim ramenima, on kleci pored kreveta....

Pade mi na pamet i obrnuta kaubojka. Ali tu ja demonstriram grubostiii

Ne lupaj osobne stvari kao baba.
Sam si se nalupao, samo kritikujem ono što čitam.

https://www.pacesconnection.com/blog/what-science-says-about-arousal-during-rape
There have been very few studies on orgasm during rape, but the research so far shows numbers from 10% to over 50% having this experience. In my experience as a therapist, it has been somewhat less than half of the girls/women I've worked with
Ovo su anegdotalni dokazi iz druge ruke, krajnje nepouzdani. Uostalom, kao što je već rečeno, to je za temu potpuno nebitno.

Točno je da je fiziološki refleks, kao smijanje kod draškanja nogu. Ostalo je lupetanje.
Žene vole i traže dominaciju.
Niko nije rekao da ne vole dominaciju, ali to nije u korelaciji s onim o čemu si ti pričao. Pored toga, opet generalizuješ.

Sam si se nalupao, samo kritikujem ono što čitam.

Ovo su anegdotalni dokazi iz druge ruke, krajnje nepouzdani. Uostalom, kao što je već rečeno, to je za temu potpuno nebitno.

Niko nije rekao da ne vole dominaciju, ali to nije u korelaciji s onim o čemu si ti pričao. Pored toga, opet generalizuješ.
Kao što je drug Tito rekao: Tuđmanu ne pakovati!, tako ja kažem: Hromodabosu ne pakovati!.

Tako da umjesto lupanja i vrijeđanja da se proba reći nešto ozbiljno.

Po svemu sudeći, većina žena prirodno želi u fizičkom odnosu dominaciju, i to najfrekventnije. Ne uvijek i ne sve, ali većina da, i to je prirodno.

Ta je dominacija najčešće koreografirana igra s tim nekim grubostima, ali ne pravima tipa tučenja i masnica, iako dio voli i to, no tu se pak radi o psiho poremećaju.

Generalno, statistički, žene ne vole da su im njihovi muškarci šonje, nego gazde i gospodari. I to je prirodno.
Takav je mozak oblikovan tijekom evolucije.

No i muškarci to žele, da dominiraju, ali ako su normalni, isto dozirano. Oni koji bi to stalno,ti su trknuti u glavu i psiho.

Intrigantnije je pak što tip želja ovisi o psiho profilu i kulturi. Npr. osobe, i m. i ž., ako imaju razvijenu individualnost, onda su im ideje o orgijama odbojne. No čoporativni ljudi niske razine individualnosti to žele.

Slično je s kulturama gdje je u Kini dugo postojao fetišizam podvijanja ženskih nogu do nakaznosti.

Pa stoga možemo reći:

a) postoje neke teme, načini ponašanja u erotskim fantazijama i praksama koji su skoro univerzalni
b) postoji niz takvih koji su ograničeni na skupine stanovitih psiholoških profila koji se daju sistematizirati (npr. orgijaši, promiskutetni, razni fetišisti,..)
c) konačno, postoje kulturom uvjetovani fetiši (kod Kineza- nakazno male noge, kod crnaca/Afrikanaca- goleme ženske guzice,..) koji se jednostavno ne odnose na druge kulture i narode

Na primer, udaranje po guzi.
Tu i tamo blaži šamar, a i malo da se davi.

Ima tu i koreografije, kad je neka Židovka iz NYC tražila od dečka, koji je bio radio postiplomski iz ekonomije, a inače je Nijemac, pa kad je čula da mu je djed bio u SS-u, pošizila pa mu je kupila SS odoru, pa su se tako štepali a on je tijekom odnosa na nju strogo vikao na njemačkom, a ona stalno svršavala jer ju je to uzbuđivalo.

No njemu dojadilo jer je čovjek doputovao da dovrši studij, a ne da se y... do iznemoglosti, pa je prekinuo taj odnos.

Neki muškarci tu pretjeraju, pa se jedan glumac, jedan od braće Carradine, izgleda samoubio erotskom autoasfijacijom, kad je vezao konopac pa se davio - mislim na snimanju u Vijetnamu ili sl.- pa se zeznuo i time počinio samoubojstvo vješanjem.

Ta je dominacija najčešće koreografirana igra s tim nekim grubostima, ali ne pravima tipa tučenja i masnica, iako dio voli i to, no tu se pak radi o psiho poremećaju.

No i muškarci to žele, da dominiraju, ali ako su normalni, isto dozirano. Oni koji bi to stalno,ti su trknuti u glavu i psiho.
Ne, grešiš. To čak može biti zdravo i oslobađa čoveka za svakodnevne aktivnosti.

Intrigantnije je pak što tip želja ovisi o psiho profilu i kulturi. Npr. osobe, i m. i ž., ako imaju razvijenu individualnost, onda su im ideje o orgijama odbojne. No čoporativni ljudi niske razine individualnosti to žele.

Među ženama koje vole submisiju ima onih koje su u realnom životu sposobne i pri vrhu društvene lestvice sa dosta odgovornosti na poslu, gde mi se dede taj link istraživanja, ali čak je mehanizam i pihološki pojašnjen, dakle šefice, sa puno novca, ostvarene u poslu, sve suprotno od ponašanja koje pokazuju u krevetu. Nešto sa reddita o tome:

‘I work in a high visibility job with enormous pressure and a lot of autonomy
‘Yes, life’s stressful and I am a single girl – I pay all my own bills and there’s no one looking after me in any sense. But in bed I want to be looked after.
‘I don’t want to make the decisions, I don’t want the responsibility. I am tired of taking care of everyone (I come from a large family) and in the bedroom I want to surrender, knowing that if I do as I’m told, I’ll get looked after – I’ll be given what I want.

Ne bih priču svela na više ili manje razvijenu individualnost, logično je čak da bude obrnuto od ovog što si napisao. Mislim, prepustiti se nekome zahteva ipak viši nivo samopouzdanja? Ko već ima problem sa samopouzdanjem njima to deluje kao ponižavanje?

Back