gost 439018
Aktivan član
- Poruka
- 1.530
A sta mislis za ljude u podznaku i mesecu jarca ?Zato što ima srce veliko, kao, da ne kažem Rusija. Eto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta mislis za ljude u podznaku i mesecu jarca ?Zato što ima srce veliko, kao, da ne kažem Rusija. Eto.
Mo u Jarcu volim iako je po astrologiji krš Mesec.A sta mislis za ljude u podznaku i mesecu jarca ?
Skoro sam se muvao sa jednom Jarcicom,kao da vucem figure na sahovskoj tabli i onda grunem bez filtera u kurcevitost jer sam zapaliv i posvadjamo se sto njenom marsu u Skorpiji prijaZato što ima srce veliko, kao, da ne kažem Rusija. Eto.
Jarac u kuci 11 su prijatelji koji nam postavljaju ogranicenja blokade al npr Saturn u Jarcu mi smo ti koji se pitamo ne drugi
Ribe su super,najljepse zene
Ima istine u ovome!Neka su. Mi Jarcevi se trebamo okaniti traganja za ljepotom. Za nas Jarceve najveci problem su drustvene norme, te ljepote, te privlacnosti, te strasti, da treba da imamo prijatelje, da nas ljudi vole, da mi treba da se slazemo sa svima, da je svacije misljenje jednako, da su svi ljudi jednaki, itd. To nam je nametnuto i to nas pojede u zivotu.
U osnovi, Jarac je posten, hoce da se probudi ujutru, da ode da radi, da odradi, da se vrati kuci i da zaradi. I to je to. Ima li ista postenije?!?
Nama jarcima su svi ostali znakovi bljuvotina, prodavci slame, prevaranti, lezilebarosi i nikogovici. Nece da rade. Hoce da se bave ideologijom, da varaju, da ti sisu dusu. Mi jarci ne shvatamo i ne cijenimo sustisnki u biti nikoga drugog osim jarca. I to je kljucna stvar koju djeca jarcevi moraju nauciti. Mi smo samo iz pristojnosti drustveni. Inace bi svima drugima osim jarcima ebali majku majcinu kad bi se otvorili.
Istinski, jarcevima, samo drugi jarcevi mogu biti najljepsi.
Ovo ne zvuči ni malo lepo,...ali je facat!Mi jarci ne shvatamo i ne cijenimo sustisnki u biti nikoga drugog osim jarca. I to je kljucna stvar koju djeca jarcevi moraju nauciti. Mi smo samo iz pristojnosti drustveni. Inace bi svima drugima osim jarcima ebali majku majcinu kad bi se otvorili.
Istinski, jarcevima, samo drugi jarcevi mogu biti najljepsi.
Sve čovek lepo objasnio!Mi Jarcevi smo samo iz pristojnosti drustveni. Inace bi svima drugima osim jarcima ebali majku majcinu kad bi se otvorili.
Sve čovek lepo objasnio!![]()
Mnogo brate trabunjate.![]()
Onda možeš misliti koliko trabunjate kad nisam izdržala i ispala nevaspitana uz svu propratnu iskrenost.Izraz ti je nevaspitan.(trabunjati)
Jarac znak tuge.Znak koji zivi u vremenu,za neko drugo doba kada ga vise nece ni biti.A cijena toga su sve muke,patnje,traume,
Mi sebe ne vidimo kao zrtve. Mi smo vrlo jednostavni i u tome nam je divno. Mozemo biti samodovoljni, to je jednostavno. Hocemo posteno da radimo i zaradimo, vrlo jednostavno. U vezi nam samo treba bliskost jedne srodne duse, U zajednickom radu, malo ja poguram, malo ti poguras, pa dokle dodjemo. Uvjerenje nam je da neminovno sto vise radis, vise vremena provedes na necemu to si bolji u tome.
Svi nasi problemi dolaze od drustvenih normi, od banditske rulje. Kako je bolje da hvatas krivine i bavis se politikom i vjesticarenjem da napredujes. Kako u zajednickom radu ti ces meni naredit da ti donesem kantu vode a onda ces je ti preuzeti pa snjom raditi kako hoces a ja to ne trebam znati. Kako treba u disku da pokupis osobu, imas seks isto vece i to ti je srodna dusa. Ili da imas intimu sa vise osoba. Kako ne moze ziviti sam nego moras imati nekoga. I tako dalje. Nas unistavaju drustvene budalastine. Liberalizacija.
Tajci, hajde da ludujemo ove noci. Jarac gura u zimsko doba uz planinu, treba mu srodna dusa da ga zagrije, guraju zajedno. A svijet bi da luduje. To su te kontradiktornosti sa kojima se jarac susrece spolja.