Zašto volite Jarčeve

Ribe su super,najljepse zene

Neka su. Mi Jarcevi se trebamo okaniti traganja za ljepotom. Za nas Jarceve najveci problem su drustvene norme, te ljepote, te privlacnosti, te strasti, da treba da imamo prijatelje, da nas ljudi vole, da mi treba da se slazemo sa svima, da je svacije misljenje jednako, da su svi ljudi jednaki, itd. To nam je nametnuto i to nas pojede u zivotu.

U osnovi, Jarac je posten, hoce da se probudi ujutru, da ode da radi, da odradi, da se vrati kuci i da zaradi. I to je to. Ima li ista postenije?!?
Nama jarcima su svi ostali znakovi bljuvotina, prodavci slame, prevaranti, lezilebarosi i nikogovici. Nece da rade. Hoce da se bave ideologijom, da varaju, da ti sisu dusu. Mi jarci ne shvatamo i ne cijenimo sustisnki u biti nikoga drugog osim jarca. I to je kljucna stvar koju djeca jarcevi moraju nauciti. Mi smo samo iz pristojnosti drustveni. Inace bi svima drugima osim jarcima ebali majku majcinu kad bi se otvorili.

Istinski, jarcevima, samo drugi jarcevi mogu biti najljepsi.

Neka su. Mi Jarcevi se trebamo okaniti traganja za ljepotom. Za nas Jarceve najveci problem su drustvene norme, te ljepote, te privlacnosti, te strasti, da treba da imamo prijatelje, da nas ljudi vole, da mi treba da se slazemo sa svima, da je svacije misljenje jednako, da su svi ljudi jednaki, itd. To nam je nametnuto i to nas pojede u zivotu.

U osnovi, Jarac je posten, hoce da se probudi ujutru, da ode da radi, da odradi, da se vrati kuci i da zaradi. I to je to. Ima li ista postenije?!?
Nama jarcima su svi ostali znakovi bljuvotina, prodavci slame, prevaranti, lezilebarosi i nikogovici. Nece da rade. Hoce da se bave ideologijom, da varaju, da ti sisu dusu. Mi jarci ne shvatamo i ne cijenimo sustisnki u biti nikoga drugog osim jarca. I to je kljucna stvar koju djeca jarcevi moraju nauciti. Mi smo samo iz pristojnosti drustveni. Inace bi svima drugima osim jarcima ebali majku majcinu kad bi se otvorili.

Istinski, jarcevima, samo drugi jarcevi mogu biti najljepsi.
Ima istine u ovome!

Sve čovek lepo objasnio!:rotf:

Jarac znak tuge.Znak koji zivi u vremenu,za neko drugo doba kada ga vise nece ni biti.A cijena toga su sve muke,patnje,traume,zrtve koje moraju da podnesu za života.Msm mnogi ljudi da vode zivot kakav vodi jedan Jarac,za zivota ne bi to mogli da podnesu tu golgotu svakodnevnu,nego bi se bacili sa mosta.A Jarac mucenik to sve podnese,tu se upravo i ogleda snaga Jarca.Cijena velicine koju mora da plati za zivota je prevelika.

Jarcu najteze pada u zivotu,da ne bude zapamcen nakon kraja svog zivota.Njegov cilj je da istorijske knjige pisu o njemu i njegovom djeluju 200 godina nakon njegove smrti.

Nije materijalista kao sto neki misle,Jarac predstavlja materiju a ne u smislu da je gladna godina,opoetunista,da pada na skupa kola hotele i zene.Jarca to ne ispunjava,jer zna da nece uci u istorijske knjige.Ako pojede 100 000 najljepsih kolaca svijeta,boravi u skupom hotelu,zivi gala,spava sa 1000 zena.Ne vuce ga to,nego vjecna slava,a za to treba zrtva i vrijeme.Saturn vlada vremenom

Nisam rekao da Jarcu smeta novac,ne smeta nikom da se razumijemo.Ali ne lozi ga to,njemu je novac samo sredstvo koje mu daje sigurnost,cijeni ga.Al nece to korisiti kao hir neki,da njim zadovoljava svoje niske nagone ili da lijeci komplekse itd

Jarac i Strelac su 2 najbolja,najaca znaka i najbolji ljudi.

Poslednja izmena:
Kada imate covjeka koji je spoj ta 2 znaka, dobijate skoro pa savrsenu osobu.Koja je u svemu najbolja i u svemu rodjena da bude prva.Prirodni pobjednik

Jarac i Strelac su prirodni znaci o tome se radi.Nemaju komplekse i nedostatke,zato su i najaci.Jarac ne juri za tudjom paznjom.A Strelac nece nikada imati dlaku na jeziku,jer njegova snaga je dobrota i sirina koju posjeduje.To je lik sto Uvijek, pobjedjuje na kraju filma.Sila dobra i slobode je Strelac,sila zrtve i odricanja je Jarac.Tako da ako imate od Jarca radnu etiku,i disciplinu istrajnost i ako imate optimizam,dobrotu i bezuslovnu vjeru Strelac,onda ste nepobjedivi kao Roni o Saliven u snukeru.Koji je sin ova 2 znaka

Poslednja izmena:
Jarac znak tuge.Znak koji zivi u vremenu,za neko drugo doba kada ga vise nece ni biti.A cijena toga su sve muke,patnje,traume,

Mi sebe ne vidimo kao zrtve. Mi smo vrlo jednostavni i u tome nam je divno. Mozemo biti samodovoljni, to je jednostavno. Hocemo posteno da radimo i zaradimo, vrlo jednostavno. U vezi nam samo treba bliskost jedne srodne duse, U zajednickom radu, malo ja poguram, malo ti poguras, pa dokle dodjemo. Uvjerenje nam je da neminovno sto vise radis, vise vremena provedes na necemu to si bolji u tome.

Svi nasi problemi dolaze od drustvenih normi, od banditske rulje. Kako je bolje da hvatas krivine i bavis se politikom i vjesticarenjem da napredujes. Kako u zajednickom radu ti ces meni naredit da ti donesem kantu vode a onda ces je ti preuzeti pa snjom raditi kako hoces a ja to ne trebam znati. Kako treba u disku da pokupis osobu, imas seks isto vece i to ti je srodna dusa. Ili da imas intimu sa vise osoba. Kako ne moze ziviti sam nego moras imati nekoga. I tako dalje. Nas unistavaju drustvene budalastine. Liberalizacija.

Tajci, hajde da ludujemo ove noci. Jarac gura u zimsko doba uz planinu, treba mu srodna dusa da ga zagrije, guraju zajedno. A svijet bi da luduje. To su te kontradiktornosti sa kojima se jarac susrece spolja.

Poslednja izmena:
Mi sebe ne vidimo kao zrtve. Mi smo vrlo jednostavni i u tome nam je divno. Mozemo biti samodovoljni, to je jednostavno. Hocemo posteno da radimo i zaradimo, vrlo jednostavno. U vezi nam samo treba bliskost jedne srodne duse, U zajednickom radu, malo ja poguram, malo ti poguras, pa dokle dodjemo. Uvjerenje nam je da neminovno sto vise radis, vise vremena provedes na necemu to si bolji u tome.

Svi nasi problemi dolaze od drustvenih normi, od banditske rulje. Kako je bolje da hvatas krivine i bavis se politikom i vjesticarenjem da napredujes. Kako u zajednickom radu ti ces meni naredit da ti donesem kantu vode a onda ces je ti preuzeti pa snjom raditi kako hoces a ja to ne trebam znati. Kako treba u disku da pokupis osobu, imas seks isto vece i to ti je srodna dusa. Ili da imas intimu sa vise osoba. Kako ne moze ziviti sam nego moras imati nekoga. I tako dalje. Nas unistavaju drustvene budalastine. Liberalizacija.

Tajci, hajde da ludujemo ove noci. Jarac gura u zimsko doba uz planinu, treba mu srodna dusa da ga zagrije, guraju zajedno. A svijet bi da luduje. To su te kontradiktornosti sa kojima se jarac susrece spolja.
IMG_20221008_134042.jpg

Da,da,...tešk'oe! :roll:

Back