Zašto volite Blizance

Medju Blizancima je inace mnogo pisaca, pjesnika, najuvjerljivije kao Merkurovci barataju rijecima, Balasevic je imao ascedent u Blizancu( nema veceg stihoklepca na ovom prostoru) i Satan panonski je bio jak na tom polju, ali covjek je bio vidno lud, na jednom koncertu na smrt izbo covjeka, znao je da ugravira nozem komunisticku petokraku na celu, koncerti su mu bili vise ispunjeni krvlju nego muzikom.
Zapravo je imao jedan frustrirajuci aspekt u natalnoj karti, kvadrat jakog Marsa u Ovnu i jakog Saturna u Jarcu, sto je aspekt razjarenog psa zavezanog na lancu, koji bi da trci, da oslobodi toliku enrgiju, ali ga Saturn koci i ogranicava, sto proizvodi stalni bijes.

Dobar je Balašević, mada mu je sin nikakav, negde sam čuo da je za Vučića, ima valjda neki oktagon za UFC borbe, nešto. Djordje nije hteo da mu ide na svadbu kad se ženio.

Satan je valjda branio brata tom prilikom kad je ubio čoveka, inače ima sto priča kako je poginuo, ali brat mu kaže da se klizao po ledu sa kalašnjikovim pa metak slučajno opalio sebi u bradu. Inače se sekao da olakša sebi bol što je odlika graničnog poremećaja ličnosti (borderline).

Ima GG Allin iz Amerike, devica, on je bio najveći ludak. Satan je ipak bio neki pesnik, slikar, performer, ali ovaj Allin nije bio nikakav umetnik nego gledao samo da ruši sve i da se unakazi. Tukao ljude, uvek se skidao go na bini, urinirao i vršio veliku nuždu, tukao žene, spavao sa životinjama i svim uzrastima muškim i ženskim, bio po zatvorima, pretio masovnim ubistvima... ima dokumentarac Hated o njemu, radio ga je isti režiser koji je kasnije radio Jokera sa Finiksom. Evo ga, samo je ograničen za uzrast pa treba logovanje na jutjub:

Dobar je Balašević, mada mu je sin nikakav, negde sam čuo da je za Vučića, ima valjda neki oktagon za UFC borbe, nešto. Djordje nije hteo da mu ide na svadbu kad se ženio.

Satan je valjda branio brata tom prilikom kad je ubio čoveka, inače ima sto priča kako je poginuo, ali brat mu kaže da se klizao po ledu sa kalašnjikovim pa metak slučajno opalio sebi u bradu. Inače se sekao da olakša sebi bol što je odlika graničnog poremećaja ličnosti (borderline).

Ima GG Allin iz Amerike, devica, on je bio najveći ludak. Satan je ipak bio neki pesnik, slikar, performer, ali ovaj Allin nije bio nikakav umetnik nego gledao samo da ruši sve i da se unakazi. Tukao ljude, uvek se skidao go na bini, urinirao i vršio veliku nuždu, tukao žene, spavao sa životinjama i svim uzrastima muškim i ženskim, bio po zatvorima, pretio masovnim ubistvima... ima dokumentarac Hated o njemu, radio ga je isti režiser koji je kasnije radio Jokera sa Finiksom. Evo ga, samo je ograničen za uzrast pa treba logovanje na jutjub:

Djevice cesto, ako imaju neka losa iskustva iz prve mladosti, navuku toliko negativne energije, da se kasnije kao namjerno okolini predstavljaju u jos gorem svjetlu i izdanju , znam takvih primjera dosta,a i taj je imao nesto od Blizanca, poput Satana, imao je Mjesec tamo.

Ovaj Blizanac mi je u fizickom smislu bio idol u nekon ranijem tinejdzerskom dobu, moguce i zbog istog ascedenta u Strijelcu i istog Mjeseca u Lavu.Tada sam bio svjetliji, imao slicnu frizuru i dosta slicne crte lica.Kasnije se dosta udebljah, kosa je potamnila, sada se sisam krace itd :mrgreen:

Moja bivša.Lepa ko lutka ali ne baš preterano bistra,mada kakvih sve ima ona i nije loša.Bila je rasejana na sto strana.Jedan posao počne,ne završi,već je prešla na drugi a planira nešto treće. Kao muva bez glave.Verovatno je i sad takva.Raskorak između želja i mogućnosti.

Back