Zasto toliko mrzite Ruse?

Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima

Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo".
Jbg, kad svaki peti ne liči na

1760550984780.jpeg

Pa realno- ruski je težak kad uđeš malo dublje. Napose akcentuacija.
Neki se žale na padeže i sl., a meni su najteže ne to, ni lažni prijatelji, nego naglasak.
Engleski ne znaš kao mali ništa, no dosta ga brzo naučiš i za potrebe iznad prosječnih.
Ruski znaš skoro 30% odmah, no za jače znanje, potreban je veći trud, napose za nešto mentalniji razgovor.

Njemački bi trebalo posve promijeniti.

Sva sreća za nas govornike malih jezika što je jedini svjetski jezik tako lagan.

Pa realno- ruski je težak kad uđeš malo dublje. Napose akcentuacija.
Neki se žale na padeže i sl., a meni su najteže ne to, ni lažni prijatelji, nego naglasak.
Engleski ne znaš kao mali ništa, no dosta ga brzo naučiš i za potrebe iznad prosječnih.
Ruski znaš skoro 30% odmah, no za jače znanje, potreban je veći trud, napose za nešto mentalniji razgovor.

Njemački bi trebalo posve promijeniti.

Sva sreća za nas govornike malih jezika što je jedini svjetski jezik tako lagan.
Ми смо од 3 Разреда основне имали Обавезан страни Језик,од 5 Разреда још један додатни.
Ја сам рецимо имао енглески и руски.
Сад ,како то кога у којој Регији у Србији запатило...неки имали увезан енглески и француски,други енглески и немачки.
Ми смо од малена учени да загосподаримо Светом,једног лепог Дана.

lepo si to rekao, kako se bogati zapad, o njihovoj siledzijskoj politici mozemo do sutra.kakvi to podrzavaju u srb-glupi, bednici i kukavice.misle-ne mozemo protiv njih daj sve da im predamo.traze rudnike i izvore to valjda znamo.vrv i sume.traze sve.negde traze naftu, uvek nesto traze naravno.normalan covek ce da se bori pa kako bude, kukavica i poltron nece.znamo dobro sta rade kukavice i poltroni imamo ih u medijima svaki dan
Покажи нам свој пост где критикујеш Кинезе због тога што су преузели наше руднике.

Или...ти критикујеш само у зависности од стране света?

Back