Oda Nobunaga
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganimaDanas šuriš.
![]()
Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganimaDanas šuriš.
![]()
Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima
Jbg, kad svaki peti ne liči naDeki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima
Jezivo.
Nemam pojma o čemu pišeš.Opet ti, pa koliko to života imaś bre? Posle nas ubedjuju da reinkarnacija ne postoji.![]()
Po tome što delimo zajedničko poreklo.A po čemu su Rusi i Srbi bratja?
Nemam pojma o čemu pišeš.
Većina Srba su slovenskog porekla isto koliko i Bantu crnci.Po tome što delimo zajedničko poreklo.
I Bantu crnci su naša poštovana braća.Većina Srba su slovenskog porekla isto koliko i Bantu crnci.
A TurciI Bantu crnci su naša poštovana braća.
Takođe naša draga braća.A Turci
Ми смо од 3 Разреда основне имали Обавезан страни Језик,од 5 Разреда још један додатни.Pa realno- ruski je težak kad uđeš malo dublje. Napose akcentuacija.
Neki se žale na padeže i sl., a meni su najteže ne to, ni lažni prijatelji, nego naglasak.
Engleski ne znaš kao mali ništa, no dosta ga brzo naučiš i za potrebe iznad prosječnih.
Ruski znaš skoro 30% odmah, no za jače znanje, potreban je veći trud, napose za nešto mentalniji razgovor.
Njemački bi trebalo posve promijeniti.
Sva sreća za nas govornike malih jezika što je jedini svjetski jezik tako lagan.
Po imenimaA po čemu su Rusi i Srbi bratja?
Srbi su sličniji i srodniji Turcima nego Rusima.
Покажи нам свој пост где критикујеш Кинезе због тога што су преузели наше руднике.lepo si to rekao, kako se bogati zapad, o njihovoj siledzijskoj politici mozemo do sutra.kakvi to podrzavaju u srb-glupi, bednici i kukavice.misle-ne mozemo protiv njih daj sve da im predamo.traze rudnike i izvore to valjda znamo.vrv i sume.traze sve.negde traze naftu, uvek nesto traze naravno.normalan covek ce da se bori pa kako bude, kukavica i poltron nece.znamo dobro sta rade kukavice i poltroni imamo ih u medijima svaki dan
Ovako izgleda Bizmarkova nasledna linija
Isti RusiPo imenima
Po jeziku
Po prezimenima
Po duhovnom nasledju
Po pravnom uredjenju
Po knjizevnosti
Mnogo vise srodniji nego Turcima to par bureka i baklavi ne moze da pobjedi a opet i Rusku hranu imaju Srbi npr ruska salata ili ruske palacinke, kisjeli kupus ...
Zezaš? Kad zađem među crnce pitaju me da li sam nemac ili rus.
Onda je sigurno teško reći odakle si zaista, m?Zezaš? Kad zađem među crnce pitaju me da li sam nemac ili rus.
Poenta price ti je glupa Srbi imaju slicnosti i sa Keltima npr ali reci da su Turci vise slicniji Srbima nego Rusi je smijesna i komicna
Srb sa sivo žutim očima. Malim negrima sam interesantan.Onda je sigurno teško reći odakle si zaista, m?