Zašto se Vučić toliko boji Rusa?

Canak je rekao da je Srbija okupirana Rusima i njihovim spijunima.

Da nije zato?
Чанак је наказа људска. Не боји се он Руса . АВ се боји Срба, који навијају за Русе, а који су највећи део становништва. И одлично је спаковано све ово, да Руси повуку неки непопуларни потез, и да та безрезервна подршка мало попусти.

жвалега, жвалега, жвалега! :super:
GIF by SB Nation

A ko si inace ti? Prvi put te vidim na politici inace?

A kako bih ja sa Rusima? Nikako. Okrenuo bih se Zapadu odmah na pocetku mandata.
Ako covek nema muda treba da da ostavku, neka prepusti nekome ko ima.

Covek vodi Srbiju u propast zato sto je OCIGLEDNO da se USRAO od Rusa koji mu ko zna kako sve prete...
Ali narod neće sa zapadom, valjda si to do sada primetio?

A ko si inace ti? Prvi put te vidim na politici inace?

A kako bih ja sa Rusima? Nikako. Okrenuo bih se Zapadu odmah na pocetku mandata.
Ako covek nema muda treba da da ostavku, neka prepusti nekome ko ima.

Covek vodi Srbiju u propast zato sto je OCIGLEDNO da se USRAO od Rusa koji mu ko zna kako sve pr

ЈА бих од Србије направио Руску Губернију и Бог дса нас Види!:super:

Nisam uopste primetio.
Vlada Republike Srbije se odlucila za EU integracije jos 2000. godine. SNS se toga nije odrekao, ali nista ni uradio na priblizavanju toj uniji.
Zato ih treba smeniti.

Narod je glasao za Vladu koja je za EU integracije.
NATO ti ima kancelariju u srpskom generalštabu, na sto im ide kopija svake korespondencije koja se obavlja; američki ambasador sa ulica postrojava Vučića; jedan smo od glavnih dobavljača naoružanja za Ukrajinu. Ti svejedno loviš random ruske špijune po Srbiji.
Nemaju dovoljno špijuna da osujete ukrajinske aktivnosti po Rusiji, ali za Srbiju mora da ima.
Cirkus.

NATO ti ima kancelariju u srpskom generalštabu, na sto im ide kopija svake korespondencije koja se obavlja; američki ambasador sa ulica postrojava Vučića; jedan smo od glavnih dobavljača naoružanja za Ukrajinu. Ti svejedno loviš random ruske špijune po Srbiji.
Nemaju dovoljno špijuna da osujete ukrajinske aktivnosti po Rusiji, ali za Srbiju mora da ima.
Cirkus.
Pa ja sam otvorio temu o Rusima neka neko drugi otvori o NATO spijunima...

Ocigledno je da se uprpao Rusa da ce pre upropastiti Srbiju nego se njima zameriti.

Zasto?
Od koga se tacno boji i zbog cega?

Jutros se vratila grupa nasih turista iz Moskve,obilazak crkava okollnih manastira. Medju njima moji rodjaci. Rusija je militarizovana drzava. Svuda pregledi torbi,pasosa ispred svake instituccije. Isli su na hor Aleksanrov,na pesmu Kalinka cela hala ustaje i klice Rusiji,veliki patriiotski naboj.. Na Crvenom trgu pojavio se Rus sa flasom ,odmah je priveden od policije. Poceli su da grade novi autoput Moskva Kijev sto nije dobar znak. Da, Vucic ima razloga da se plasi.
Sto se tice snabdevenosti ,ima svega ,nema McDonaldsa i Coca Cole vec neke zamene kao Cocta kod nas.

Poslednja izmena:
Jutros se vratila grupa nasih turista iz Moskve,obilazak crkava okollnih manastira. Medju njima moji rodjaci. Rusija je militarizovana drzava. Svuda pregledi torbi,pasosa ispred svake instituccije. Isli su na hor Aleksanrov,na pesmu Kalinka cela hala ustaje i klice Rusiji,veliki patriiotski naboj.. Na Crvenom trgu pojavio se Rus sa flasom ,odmah je priveden od policije. Poceli su da grade novi autoput Moskva Kijev sto nije dobar znak. Da, Vucic ima razloga da se plasi.
Sto se tice snabdevenosti ,ima svega ,nema McDonaldsa i Coca Cole vec neke zamene kao Cocta kod nas.
Totalitarna država, kao što sam i mislio. Biće sve gore.

Srbija je sama sebe dovela do toga da je između čekića i nakovanja. Za to je kriva i prethodna vlast jer nas nije jasno opredelila ka Zapadu. Trebalo je pre 20 godina da se pozdravimo s Rusijom jednom za svagda.

Poceli su da grade novi autoput Moskva Kijev sto nije dobar znak.
Znaci razmislja se dugorocno :per:
Za to je kriva i prethodna vlast jer nas nije jasno opredelila ka Zapadu. Trebalo je pre 20 godina da se pozdravimo s Rusijom jednom za svagda.
Krivi su sto su prodali NIS zbog mita i korupcije, niko ih nije terao. Sve ovo sada sto se desava je posledica samo njihove korumpiranosti i izdajnickog instinkta.

Back