sve ti jadna i naivna ne znas koga si vredjala. s kojim pravom nekoga nazivas muslimanom ili ustasom? na ovom 4umu pisem od 2008 godine i eto ja muslimanka postavljala farbana uskrsnja jaja na temi kuvanje na zenama, licno farbala i to ne jednu godinu, nego svake. izgleda da sam neka muslimanka mazohistkinja kada slavim hriscanske praznike.

i to kidises zajedno sa onim aleksejem, jer ni ti, ni on ne mozete da prihvatite da ima srba koji ne zele zajednicu sa vama, bas zbog vaseg ponasanja. nije stvar u tome sto vredjas, nego sto si jos i tezak licemer koji izigrava finu i postenu naivnu francusku..... ali to se vidi cim pobesnis. dakle, cim ti se ne svidja necije misljenje ti odma vristis da je neko musliman ili ustasa.
jos na ovoj temi prozivate srbe iz srbije koji nisu hteli da idu da ratuju za vas, dok ste vi dolazili ovde. kako rekoste dezerteri....ali, srbija nije bila napadnuta spolja, ocigledno ljudi nisu hteli da idu, ratuju i ginu za jugoslaviju i jugoslovensku ideju, koja je propala. sto se mene tice, trebalo je da se republike podele u miru po ucrtanim granicama, a bosnu da smo pregovorima podelili na tri dela, kojim ce kao i sada da upravljaju stranci. bosna je i onako oduvek bila nicija zemlja, koju je prejahao svako ko je hteo. srbija je uporopascena tim ratovima i sve posle toga je posledica tih ratova.
u kragujevcu su inace ubijeni djaci 1941.
da dodam nisma muslimanka, pravoslavna srpkinja...a za tebe i slicne tebi ne znam sta ste, ni ko ste.