Ја рецимо волим припаднице сва три народа.Ne znam što bih na ovo rekao, ja načelno ne volim ni Bošnjske, ni Hrvate, ni Srbe.
Pogledajte prilog 1769966

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја рецимо волим припаднице сва три народа.Ne znam što bih na ovo rekao, ja načelno ne volim ni Bošnjske, ni Hrvate, ni Srbe.
Pogledajte prilog 1769966
Pa to vazi za sve nacionalizme, uvek postoji neko fiktivnu tudje dvoriste gde su svi slozni, zasto tako ne mozemo i mi?Najsmiješnije od svega mi bude kada se Hrvati međusobno prozivaju i ističu kakva sloga vlada među Srbima.
Očito nikad nisu bili na Krstarici.
![]()
Ја рецимо волим припаднице сва три народа.![]()
Imaš čudne kriterije za normalno.Ali realno, ovo je jedini normalan forum ovakve vrste na Balkanu, pa i šire.
Dobro zboriš.Ja s Hrvaticama nisam bio u ratu.Ја рецимо волим припаднице сва три народа.![]()
Ako je Krstarica najnormalniji forum na Balkanu, Balkan je u 4 puta gorem stanju nego sto ljudi misle.Ali realno, ovo je jedini normalan forum ovakve vrste na Balkanu, pa i šire.
Cita li ti zena sta pises po forumu?Dobro zboriš.Ja s Hrvaticama nisam bio u ratu.
Ne zanima je politika.Cita li ti zena sta pises po forumu?![]()
Jedino one koje slušaju.Ја рецимо волим припаднице сва три народа.![]()
Imaš čudne kriterije za normalno.
bukvalno ne postoji ni 10% Turaka kome najomrazeniji ljudi nisu Turci.
Zašto?Imaš čudne kriterije za normalno.
Pa objektivno, vecina Srba se bas zestoko lozi na ono kako Hrvatice pricaju, cak i oni kao najekstremniji nacionalisti.Koslave, Koslave, da sam prostakuša sad bih ti rekla:
- pa ti si pravi svaštoeb
No biću fina k'o što i jesam pa ti kažem:
- nije dobro biti ni neprobiračević![]()
Pod najnormalniji mislim da nije odvratno sterilan.Ako je Krstarica najnormalniji forum na Balkanu, Balkan je u 4 puta gorem stanju nego sto ljudi misle.
Fale im klikovi, a samim tim i pare, pa ce da istrpe malo trolovanja.Pod najnormalniji mislim da nije odvratno sterilan.
Meni iz Hrvatske je ovo bilo čudo neviđeno, da za sitnu trolež ne doleti karton iste sekunde.
U mom kraju ne postoji ni jedan Srbin,a da nije bar bio s jednom Hrvaticom u životu.Pa objektivno, vecina Srba se bas zestoko lozi na ono kako Hrvatice pricaju, cak i oni kao najekstremniji nacionalisti.
To npr. ne vazi isto za Bosanke i njihov govor, ali Hrvatice, pa bukvalno 80% Srbendi se lozi na to.
Mislio sam forum generalnoNe mislim na modove,nego na forumaše.
Ako je tebi većina normalna onda ne znam.![]()
To što ovde možeš pročitat,nema ni u Zanzibaru takvih.Mislio sam forum generalno, ali i forumaši su mi gozovo svi normalni.
OK, možda ja imam malo distorzitanu sliku zato što sam prije pet godina došao s Indexa.
Ima svega, ali uglavnom je benigno.To što ovde možeš pročitat,nema ni u Zanzibaru takvih.![]()
Od pozivanja na viješanje na Terazijama do zavarivanja šahta.Ima svega, ali uglavnom je benigno.
Kad se tetka vrati iz Bos.Krupe.
Od pozivanja na viješanje na Terazijama do zavarivanja šahta.
O međusrpskim odnosima da ne govorim.![]()
Kad se tetka vrati iz Bos.Krupe.
Lapsi obožava taj film.![]()
Kad je forumaš blaaaah svratio u kafanu kod lapsi pa joj ostavio videozapis sa scenom k.... te dok ti se tetka ne vrati iz Bos.Krupe.Изистински. Без фолирања. "Шта имаш да се једе?"![]()