Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Glupa i lažljiva... idemo dalje
:mrgreen:
Jesi.
Za ovo si mi poslala opomenu da je vrijedjanje:

"Moj nalog nije nikakav klon ili bar nije napravljen s tim ciljem.Ostao je nekad odavno zbog promjena i zaboravljanja sifre.
Jednom sam se malo zezala s njim,ali rijetko kad ga koristim,jer mi je limunada nik od samog postanka i registracije na krstarici.
Eto,da pojasnim da ne bi lagerta jos nesto iskonstruisala oko toga."

Sta je ovde tacno uvreda?

sve ti jadna i naivna ne znas koga si vredjala. s kojim pravom nekoga nazivas muslimanom ili ustasom? na ovom 4umu pisem od 2008 godine i eto ja muslimanka postavljala farbana uskrsnja jaja na temi kuvanje na zenama, licno farbala i to ne jednu godinu, nego svake. izgleda da sam neka muslimanka mazohistkinja kada slavim hriscanske praznike. :roll: i to kidises zajedno sa onim aleksejem, jer ni ti, ni on ne mozete da prihvatite da ima srba koji ne zele zajednicu sa vama, bas zbog vaseg ponasanja. nije stvar u tome sto vredjas, nego sto si jos i tezak licemer koji izigrava finu i postenu naivnu francusku..... ali to se vidi cim pobesnis. dakle, cim ti se ne svidja necije misljenje ti odma vristis da je neko musliman ili ustasa.

jos na ovoj temi prozivate srbe iz srbije koji nisu hteli da idu da ratuju za vas, dok ste vi dolazili ovde. kako rekoste dezerteri....ali, srbija nije bila napadnuta spolja, ocigledno ljudi nisu hteli da idu, ratuju i ginu za jugoslaviju i jugoslovensku ideju, koja je propala. sto se mene tice, trebalo je da se republike podele u miru po ucrtanim granicama, a bosnu da smo pregovorima podelili na tri dela, kojim ce kao i sada da upravljaju stranci. bosna je i onako oduvek bila nicija zemlja, koju je prejahao svako ko je hteo. srbija je uporopascena tim ratovima i sve posle toga je posledica tih ratova.

u kragujevcu su inace ubijeni djaci 1941.

da dodam nisma muslimanka, pravoslavna srpkinja...a za tebe i slicne tebi ne znam sta ste, ni ko ste.
Odjebi kozo! 😘

I još nešto, dobrovoljci i rezervisti nisu bili isto. Ako grešim, ispravi me.
nisu
dobrovoljci su bili u paravojnim jedinicima u hrvatskoj

u bosni je to general mladic isterao pogotovo arkana

mi koji smo vili dobrovoljci u vojsci rep srpske smo vodjeni kao vojska rep srpske. a ovi u hrvatskoj tigrovi arkanovi pa od draskovica garda pod komandom giske, pa beli orlovi... to su parvaojne formacije

u jna dobrvoljci su bili kao seseljovi ali pod komandom jna a ne kao ovi tigrovi i to...

Jesi.
Za ovo si mi poslala opomenu da je vrijedjanje:

"Moj nalog nije nikakav klon ili bar nije napravljen s tim ciljem.Ostao je nekad odavno zbog promjena i zaboravljanja sifre.
Jednom sam se malo zezala s njim,ali rijetko kad ga koristim,jer mi je limunada nik od samog postanka i registracije na krstarici.
Eto,da pojasnim da ne bi lagerta jos nesto iskonstruisala oko toga."

Sta je ovde tacno uvreda?
Insinuacija da ću nešto iskonstruisati? Pa je l ti stvarno misliš da sam toliko glupa?? Provokacija da ja ''konstruišem'' oko tebe, jadne, nevine i naivne, ajde bre, to kod zlih Šumadinki ne prolazi ...

ja pljuvala....pljujes ti mene nazivajuci me srbijankom i muslimankom. nema pomirenja.
Ajde ajde, da te samo jednom pogledam ovako, kolena bi ti se oduzela... :D

clark_gable.jpg

Ovo nije tvoja konstrukcija i laz?

"Sad će od ovce đevojka da ti potvrdi sa klon naloga, nego nema Sime tj @Enigma da kaže kako to nije po pravilniku ? Ili sada jeste pošto je istomišljenica
:mrgreen: A ti nastavi da pljuješ sa njima pošten srpski narod ovig kraja koji ih je sve ovde primio kad trebalo. Mnogi kad videli kakva smo beda i da niko ni din ne ulaže pvde pobegli u Vojvodinu pa sada pljuju Srbe. Ma svaka čast i tebi kapetane."

Ovo nije tvoja konstrukcija i laz?

"Sad će od ovce đevojka da ti potvrdi sa klon naloga, nego nema Sime tj @Enigma da kaže kako to nije po pravilniku ? Ili sada jeste pošto je istomišljenica
:mrgreen: A ti nastavi da pljuješ sa njima pošten srpski narod ovig kraja koji ih je sve ovde primio kad trebalo. Mnogi kad videli kakva smo beda i da niko ni din ne ulaže pvde pobegli u Vojvodinu pa sada pljuju Srbe. Ma svaka čast i tebi kapetane."
Ne draga moja, to je fina namerna provokacija, da ti pokažem kako to izgleda kada je usmerena na tebe. Onda je kuku lele a kada ti to radiš, pa šta, nema veze, tebi se može.

Ne draga moja, to je fina namerna provokacija, da ti pokažem kako to izgleda kada je usmerena na tebe. Onda je kuku lele a kada ti to radiš, pa šta, nema veze, tebi se može.
Da li si ti svjesna da ti stalno mene provociras,a ja tek mozda svaki deseti put ti nesto odgovorim i to ni blizu pokvareno i podmuklo kao ti?
Pogledaj prvo sebe u ogledalo!
Zasto ja ovde imam problem samo s tobom,zlozi i onim q?
Zato sto ste vi provokatori.
Ostali ljudi normalno komuniciraju sa mnom i ja sa njima.
Svi znamo da citamo!

Da li si ti svjesna da ti stalno mene provociras,a ja tek mozda svaki deseti put ti nesto odgovorim i to ni blizu pokvareno i podmuklo kao ti?
Svi znamo da citamo!

normalno komuniciram, samo ne dozvoljavam da me neko naziva muslimankom, jer muslimanka nisam. niti je marlon ustasa. a napljuvala si se ovde po srbima iz srbije, posebno iz sumadije.

Svi znamo da citamo!
Samo ako misle isto kao ti, u suprotnom su glupi, ustaše, kukavice i sl. Fina komunikacija.

А да се опустиш мало? Ками, Југослав, Сима и ја смо са четири стране и све је 5. Пример да може.
Ne podnosim lazi,konstrukcije i podmetanja!
Ono sto imam da kazem kazem otvoreno i psujem ako treba,ali podlost prezirem.
A neki su se bas izvjestili u tome i misle da niko ne primjecuje.

normalno komuniciram, samo ne dozvoljavam da me neko naziva muslimankom, jer muslimanka nisam. niti je marlon ustasa. a napljuvala si se ovde po srbima iz srbije, posebno iz sumadije.
Zato što si principijelna, ti takođe ne bi druge nazvala muslimanima koji to nisu. Ili nekim muslimanskim imenima, kao Alija i sl. :rotf: :rotf: :rotf:

ko ti podmece, jel si rekla da sma ja muslimanka? jel si rekla za marlona da je ustasa? sta si sve misticnom rekla a? jel si rekla lagerti da je glupa? jesi.

Zato što si principijelna, ti takođe ne bi druge nazvala muslimanima koji to nisu. Ili nekim muslimanskim imenima, kao Alija i sl. :rotf: :rotf: :rotf:

to ko je poceo jos na onoj drugoj temi si ti, limunada i onaj enigma povremeno...sta si ocekivao da cu da cutim da trpim tu laz? ne smao mene, nego si i marlona nazvao muslimanom, a covek je srbin.

ko ti podmece, jel si rekla da sma ja muslimanka? jel si rekla za marlona da je ustasa? sta si sve misticnom rekla a? jel si rekla lagerti da je glupa? jesi.
Ja sam objasnio da je politika razdvajanja Srba po reci Drini pravaška politika, pravaši su osnivači ustaškog pokreta... Pa normalno je da se određene asocijacije bude. :cool:

to ko je poceo jos na onoj drugoj temi si ti, limunada i onaj enigma povremeno...sta si ocekivao da cu da cutim da trpim tu laz? ne smao mene, nego si i marlona nazvao muslimanom, a covek je srbin.
Je li volite Gorski vijenac?

Marlon ili valjda kurtz beži od njega kao Vlad Tepeš od beli luka. :lol:

Samo ti bogougodna primećuješ, joj kako naš narod voli žrtvice zle Šumadinke moderatorke
:mrgreen:

Back