Zasto tako rano?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne bas :)
seksualni nagon postoji dosta ranije, samo sto se ispoljava postepeno
sa prvim istrazivanjem svog tijela
prvim simpatijama
prvim poljupcem
prvim petingom
prvim odnosom

preskakanje bilo koje od ovih faza dovodi do komplikacija na psiholoskom nivou kasnije
(sa tim sto ima vise od ovih nekoliko navedenih, ali cika frojd to mnogo bolje objasnjava od mene pa konsultuj njega za detalje),
isto kao i ulazenje u bilo koju od njih prije nego sto je osoba spremna

bioloski, za seks je optimalno oko 16god,
iz mog ugla, osoba je i psihicki spremna za seks izmedju 18- 20
neko godinu ranije/kasnije
slazem se sa ovim i nemam nista da dodam
naravno da ne treba nista preskakivati ali isto tako ne treba pozurivati jer i jedno i drugo zna biti kontraproduktivno.

samo povodom nastavka konverzacije,mislim da su roditelji duzni da ti daju savet kada si mlad i zbunjen i ne vidim nista lose da pitas majku ako imas neku nedoumicu,one bi trebalo da budu solidno informisane o nekim stvarima o kojima jako mlade devojke jos verovatno nisu ili ako jesu mozda imaju dezinformacije :neutral:

mislim ko ti zeli vise dobro nego roditelji.ili sam to samo ja :neutral:

О чему причаш ти? Вамо причаш како свршаваш 5 пута на дан, овде просипаш неки морал, а у ствари си дете још увек... Боље иди играј ластиш, овај интернет те убија...

hrabrosti za sta?
sta te tacno brine u celoj prici?
mislim da kada dodje taj trenutak da neces imati problema,i najbolje bi bilo da ti bude sa nekom osobom koja ti je draga i nista na silu i pod pritiskom...

О чему причаш ти? Вамо причаш како свршаваш 5 пута на дан, овде просипаш неки морал, а у ствари си дете још увек... Боље иди играј ластиш, овај интернет те убија...

aj bezi kad me ne razumes!ds,ja sam dete:heart:

ja znam da necu josh u sexualne odnose... po meni je normalno mozda, 17 godina, a owo swe pre - nishta!
oni shto su mojih godina i hwale se kao da su imali takwe odnose, lazu i prawe se wazni, ko bajagi, jer 100% niko od njih nije doziweo sexualne odnose

ja znam da necu josh u sexualne odnose... po meni je normalno mozda, 17 godina, a owo swe pre - nishta!
oni shto su mojih godina i hwale se kao da su imali takwe odnose, lazu i prawe se wazni, ko bajagi, jer 100% niko od njih nije doziweo sexualne odnose

uglavnom se slazem sa tobom - vecim delom .... samo ne mora to biti ni 17 vec cak i 20 , 21 ... ali da je sa pravom osobom

Sine a nazoves me klincem a ja stri od tebe ejjj!Pogledao sam tvoj javni profil ako si ono ti nebi rekao da si stari od 90 godista!!!Sta dal neces da mi sredis ban????

P.S Ti si prvi napao mene a to i onako nije bitno!!!

Sine a nazoves me klincem a ja stri od tebe ejjj!Pogledao sam tvoj javni profil ako si ono ti nebi rekao da si stari od 90 godista!!!Sta dal neces da mi sredis ban????

А кад сам ја тебе назвао клинцем? Кад сам ја тебе напао? Па могао би један бан и да падне, чисто да искулираш мало са баљезгањем ;)

ne zelim da se mesam, ali pssst bolje cuti, na kraju si i ispao glup.;)
cak me i ne zanima koje si godiste, ponasas se kao da si '95, jbte, smanji dozivljaj.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back