Je l' tako da su nikad ružnija...

Mnoge životinjice su tako upropastili. Pogledaj samo persijske mačke, kojima je njuškica toliko uvučena, da bebe ne mogu da sisaju, već ih veštački hrane. Ili sfings mačke, kojima moraš grejalicu da prikačiš na leđa. A čula sam da imaju i problema sa očima.
Mnogo je primera.

Ja nosim 40.
Muškarci oko mene 43-45.
:sad2:

ChatGPT :

👞

• Prosečna veličina obuće u Evropskim merama (EU): 42–43
  • To otprilike odgovara:
    • UK: 8–9
    • US: 9–10
  • Dakle, većina muškaraca u svetu nosi oko 42,5 broj po evropskoj meri.
    U Srbiji je taj prosek vrlo sličan — većina nosi između 42 i 44.

👟

• Prosečna veličina obuće u EU meri: 38–39
  • To otprilike odgovara:
    • UK: 5–6
    • US: 7–8
  • U Srbiji i Evropi generalno, prosečan ženski broj obuće je između 38 i 39,5.

Što si ljuta na zadnji komentar? Hehe
Šalim se sada ja

2e3d1937cd463ef897b5aa0a83bc7b08.jpg

Koju mačku možeš nešto da naučiš i da dresiraš? Da služi kao pas. Ne treba biti neposlušan.
Moja mačka na primer zna da da šapu, da se igra šuge i to rokne šapom i pobegne. Žmurke isto. Umesto štapa donosi mi igračku miša i neumorna je, bacam joj miša i donosi mi ga previše puta na kraju ja odustanem a ona legne i čeka. Zna vrata da otvara sama doduše dam joj lopovske pa se uhvati za bravu. Pametne su jako samo im treba posvetiti dovoljno pažnje. Na primer Grejs je bila mnogo mala kada sam je udomila i uhvatila sam je da posmatra apsolutno sve što radim. Mačke su jako radoznale. Zna komande za jelo ili za vodu. Zna za češljanje. Zna komande za fen i usisivač, kažem joj i odmah ustaje i odlazi u susednu sobu i tek onda vadim fen ili uzimam usisivač. Mnogo stvari, sitnica. Ili da hvata bube kojih se bojimmm 😁 GREJS BUBAAA i tako me pogleda u wtf fazonu ali uvek priđe i rokne je

Moja mačka na primer zna da da šapu, da se igra šuge i to rokne šapom i pobegne. Žmurke isto. Umesto štapa donosi mi igračku miša i neumorna je, bacam joj miša i donosi mi ga previše puta na kraju ja odustanem a ona legne i čeka. Zna vrata da otvara sama doduše dam joj lopovske pa se uhvati za bravu. Pametne su jako samo im treba posvetiti dovoljno pažnje. Na primer Grejs je bila mnogo mala kada sam je udomila i uhvatila sam je da posmatra apsolutno sve što radim. Mačke su jako radoznale. Zna komande za jelo ili za vodu. Zna za češljanje. Zna komande za fen i usisivač, kažem joj i odmah ustaje i odlazi u susednu sobu i tek onda vadim fen ili uzimam usisivač. Mnogo stvari, sitnica. Ili da hvata bube kojih se bojimmm 😁 GREJS BUBAAA i tako me pogleda u wtf fazonu ali uvek priđe i rokne je
Ekstra, svaka čast, pozdravi je, laserom, jedno 5 minuta. Nije mučenje, smešno je i zabavno. To je neki pas u mački. Haha

Tako i treba da bude puna duha, vesela i razigrana, a ne smorena, sebična... Hehe

Back