slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Lepo receno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite zbog cega tinejdzeri swe ranije i ranije stupaju u sexualne odnose?
Danasnje dewojke spawaju sa momcima sa 14 ili 15 godina... Cast izuzecima!![]()
a ko je to izjavio?sad napadnite da sam perverznjak i sve to ali...donekle je zdravo za organizam u razvoju da ima sexualno zadovoljenost
(tu mislim na devojcad od 13 pa nadalje)sad ne koji nacin i kako...da ne zalazim.
ali i fizicki i duhovno je to potrebno.

a gde sam ja rekla da je kara.nje lose?
samo kazem da ima i zanimljivijih stvari od toga
osim ako osoba bas nije ostala na nivou kunica pa misli 24/7 samo na kres onda dobro.
ili ako je bas trese pubertet....
mislim sve ove price kod dece,da li su zaista posledica potrebe da im seksualni nagon bude zadovoljen ili posledice bombardovanja seksom na svaku koraku plus potrebe da se dokazu pred drugima.
mislim daj,u tim godinama bolje da porade jos na mozgu nego da se karaju i da misle da su postigli u zivotu sve sto je trebalo.
na stranu sto se seksualna zrelost stice kasnije,a ne sa trinaest godina
i nije bitno sta si ti naglasio mislim da je tema dosta jasno postavljena - seksualni odnosi![]()

pa sa strane psihologije da,za nekoga ko se nije kreso ili sta god 20 godinane zadovoljiti seksualni nagon jaste stetno, sa strane psihologije
ali ono sto one ocigledno ignorisu jeste da se isti moze zadovoljiti bez seksualnog odnosa
islim daj,u tim godinama bolje da porade jos na mozgu nego da se karaju i da misle da su postigli u zivotu sve sto je trebalo.
pa sa strane psihologije da,za nekoga ko se nije kreso ili sta god 20 godina
tesko da se odnosi na trinaestogodisnjake i njihov nazovi seksualni nagon,tek na zacetku.

ne bas
seksualni nagon postoji dosta ranije, samo sto se ispoljava postepeno
sa prvim istrazivanjem svog tijela
prvim simpatijama
prvim poljupcem
prvim petingom
prvim odnosom
preskakanje bilo koje od ovih faza dovodi do komplikacija na psiholoskom nivou kasnije
(sa tim sto ima vise od ovih nekoliko navedenih, ali cika frojd to mnogo bolje objasnjava od mene pa konsultuj njega za detalje),
isto kao i ulazenje u bilo koju od njih prije nego sto je osoba spremna
bioloski, za seks treba oko 16god,
iz mog ugla, osoba je i psihicki spremna za seks izmedju 18- 20
neko godinu ranije/kasnije
da, stupanje u "mi" odnos se vrlo lako iskrivi kada osoba jos nema izgradjen odnos prema sebi
Ma pisu ovde neke ko da kjurca nikad nesu pozelele...

jebte se deco!korisno je!
toliko od mene
i ja sam strucan kolko treba na nekim poljima8)