Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogodio ga ili ne, vidiš da divljak puca po zidu... a ovaj i ako je ostao živ, nije se nanosao glave!
Inače ne sudi se po jednom snimku, ima ih more gde se međusobno ubijaju ili ginu na najgluplji mogući način.

Nije rekao "allahu akbar" pa je kažnjen zbog istog :lol:

Naravno da mogu, ne hvale se džaba pojedini marinci i komandosi da su skinuli po par stotina glava... do duše snajperom.
Ali mi smešno kada gledam marince kada krenu u akciju protiv terorista sa par oklopnih vozila, podrška helikoptera, dronova, artiljerije, sateliti snimaju teren "real time", snajperi... do zuba naoružani a opisuju situaciju dramatičnom i veoma opasnom... a ovamo bezbedniji nego da su na beogradskom splavu :hahaha:

Prva žrtva u Somaliji beše onaj rendžer koji je ispao iz helikoptera... gde god ima bilo kakve ljudske delatnosti, biće i gluposti.
JNA beše evropska sila, a moj klasić, dan danas se sećam, nije znao koji beše glavni grad Jugoslavije...

Neprijatelj se nikada ne podcenjuje, naročito ne na osnovu snimaka koje kači neprijateljska strana. I naročito ne fanatizovani koji misli da je smrt u borbi privilegija i čast.

Što se tiče snimaka, teško da ih je snimala neprijateljska strana.
Dobro uvežbana i naoružana vojska, vođena vojnim stručnjacima, ne bi osetila strah od ovih pustinjskih šarlatana (što su čak i ameri dokazali). Ja ne potcenjujem njihovu hrabrost (čitaj ludost)
A da ne bi mi ovde bistrili vojne doktrine, imamo istoriju koja svedoči gore navedeno.

Inače, poenta svega je da SAD neće da iskoreni terorizam, zato što su ga oni napravili i kontrolišu ga!

Razume se... takva akcija bila bi peechkin dim... kontrolisati par stotina miliona ljudi na teritoriji od par miliona kvadratnih kilometara i to uglavnom u tuđim državama... oni mogu, AL NEĆE ZINATA!

ooo đe si Sizi, nema te ko Šiptara na Kosovu :mrgreen: (šala)
I šta kažes leptebo stotina miliJona? Čega ? Zrnaca u pesku? :lol:
Njihovi izvori kažu 200 iljada (mada i to lažu). Nemaju Teško naoružanje, nemaju stručnog kadra, nemaju podršku sveta, satelite, pentagone, Čak Norisa, Ramba, CIJE... a mogu da prkose SAD i NATO, hmmm :think:
Slabašna ti ta tvoja merika, što se malo ne ugledaju na Putina, si video kako je sredio Čečene :smeker:

ooo đe si Sizi, nema te ko Šiptara na Kosovu :mrgreen: (šala)
I šta kažes leptebo stotina miliJona? Čega ? Zrnaca u pesku? :lol:
Nema me, renoviram stan pa sam u razmimoilaženju i sa internetom i sa poslom i sa životom. :lol:

Elem, postoje kritične populacije iz kojih se regrutuju teroristi, to su uglavnom zemlje gde cvetaju radikalni muslimanski pokreti... a stanovnika tamo ima puno, i Ameri (niti bilo ko drugi) nema kontrolu nad celom populacijom Avganistana, Sirije, Pakistana, Sudana... a tu živi mnogo ljudi. Naravno, velika većina ovih neće nikada postati teroristi, ali to opet nikome ne pomaže u pronalaženju i eliminaciji istih.

Nema me, renoviram stan pa sam u razmimoilaženju i sa internetom i sa poslom i sa životom. :lol:

Elem, postoje kritične populacije iz kojih se regrutuju teroristi, to su uglavnom zemlje gde cvetaju radikalni muslimanski pokreti... a stanovnika tamo ima puno, i Ameri (niti bilo ko drugi) nema kontrolu nad celom populacijom Avganistana, Sirije, Pakistana, Sudana... a tu živi mnogo ljudi. Naravno, velika većina ovih neće nikada postati teroristi, ali to opet nikome ne pomaže u pronalaženju i eliminaciji istih.

Ako, ako. Svaka promena je dobra :)

Nego, zašto SAD ne pusti ljude na miru i diplomatski reši probleme, ko gospodin Putin? Jel mora sve silom? Sudeći po ovome što kažeš, SAD i nije neka sila ? :lol:

A sto ameri moraju da imaju kontrolu nad celom populacijom?? Dovoljno je da kontrolisu vrhove organizacija i da ovi ispod rade sve sto ameri hoce.....
A gde sam ja rekao da ima par stotima miliona terorista?
Teroristi se kreću među par stotina miliona ljudi, a ima ih procentualno jako malo... što zadatak otkrivanja i eliminacije dodatno otežava.
A jel oni moraju svakog teroristu da uhvate ponaosob?? Jel to funckionise kao ono - od 200 iljada terorista jedan se izvukao i ponovo napravio organizaciju pa moraju jopet da ih vataju??? CCcccc......

Da, da...u Ukrajini nikad mirnije nije bilo
Amerikanci su jedini svetski agresori racunajuci svoje pomagace iz NATO-a i EU tako da ko moze ruska delovanja u svetu da naziva agresorskim taj je totalna budala.......ameri mogu (kobajagi) da brane mir na bliskom istoku (a u stvari to im je poligon za kradju prirodnih resursa), a rusi ne smeju da brane ruse ??!!
Ako zaista misliš da je sve to toliko jednostavno, sve što mogu da ti kažem je da mnogo gledaš filmove, holivudske, Đejms Bond i to...
Naravno da nije jednostavno, ni malo nije jednostavno....ali je MOGUCE.....pa ameri su svetska sila, nomber 1, ludaci najveci, mocni pa sto ih za sve ove godine ne slomise?? I to ne smao da ih nisu slomili (a kao pokusali su) nego su ovi jos vise ojacali.....razmisli o tome malo - kako su teroristi ojacali?

Ako zaista misliš da je sve to toliko jednostavno, sve što mogu da ti kažem je da mnogo gledaš filmove, holivudske, Đejms Bond i to... :lol:

Lično sam spreman da idem u Ukrajinu, rekao je predsednik Čečenije, Ramzan Kadirov. „Ukoliko bude potrebno, spreman sam da idem u Ukrajinu zajedno sa dobrovoljcima koji su spremni da štite stanovništvo“,
http://www.pravda.rs/2014/03/03/predsednik-cecenije-potpuno-podrzava-rusiju/

Ima jedan Džejms Bond, ali iz Rusije, zovu ga Putin :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back