- Poruka
- 4.642
Dobro ga je pogodio...nigde tela.
Čime ga je gađao? Rasprskavajućom?
Anihilatorom?
Čime ga je gađao? Rasprskavajućom?
Anihilatorom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Razume se... takva akcija bila bi peechkin dim... kontrolisati par stotina miliona ljudi na teritoriji od par miliona kvadratnih kilometara i to uglavnom u tuđim državama... oni mogu, AL NEĆE ZINATA!Inače, poenta svega je da SAD neće da iskoreni terorizam, zato što su ga oni napravili i kontrolišu ga!
Razume se... takva akcija bila bi peechkin dim... kontrolisati par stotina miliona ljudi na teritoriji od par miliona kvadratnih kilometara i to uglavnom u tuđim državama... oni mogu, AL NEĆE ZINATA!
(šala)

Par stotina miliona ljudi!? Ma jeste milijardu terorista ima...ko kineza! Ne lupaj bre......ameri bre kontrolisu teroriste i to je javna tajna.

Nema me, renoviram stan pa sam u razmimoilaženju i sa internetom i sa poslom i sa životom.ooo đe si Sizi, nema te ko Šiptara na Kosovu(šala)
I šta kažes leptebo stotina miliJona? Čega ? Zrnaca u pesku?![]()

Nema me, renoviram stan pa sam u razmimoilaženju i sa internetom i sa poslom i sa životom.
Elem, postoje kritične populacije iz kojih se regrutuju teroristi, to su uglavnom zemlje gde cvetaju radikalni muslimanski pokreti... a stanovnika tamo ima puno, i Ameri (niti bilo ko drugi) nema kontrolu nad celom populacijom Avganistana, Sirije, Pakistana, Sudana... a tu živi mnogo ljudi. Naravno, velika većina ovih neće nikada postati teroristi, ali to opet nikome ne pomaže u pronalaženju i eliminaciji istih.

Ako, ako. Svaka promena je dobra
Nego, zašto SAD ne pusti ljude na miru i diplomatski reši probleme, ko gospodin Putin? Jel mora sve silom? Sudeći po ovome što kažeš, SAD i nije neka sila ?![]()

A jel oni moraju svakog teroristu da uhvate ponaosob?? Jel to funckionise kao ono - od 200 iljada terorista jedan se izvukao i ponovo napravio organizaciju pa moraju jopet da ih vataju??? CCcccc......A gde sam ja rekao da ima par stotima miliona terorista?
Teroristi se kreću među par stotina miliona ljudi, a ima ih procentualno jako malo... što zadatak otkrivanja i eliminacije dodatno otežava.
Jači tlači, uvek bilo....a Putin sve rešava mirnim putem?![]()
Vidimo u Ukrajini
- - - - - - - - - -
I Siriji![]()

Da, da...u Ukrajini nikad mirnije nije bilo![]()
Ako zaista misliš da je sve to toliko jednostavno, sve što mogu da ti kažem je da mnogo gledaš filmove, holivudske, Đejms Bond i to...Dovoljno je da kontrolisu vrhove organizacija i da ovi ispod rade sve sto ameri hoce.....

Amerikanci su jedini svetski agresori racunajuci svoje pomagace iz NATO-a i EU tako da ko moze ruska delovanja u svetu da naziva agresorskim taj je totalna budala.......ameri mogu (kobajagi) da brane mir na bliskom istoku (a u stvari to im je poligon za kradju prirodnih resursa), a rusi ne smeju da brane ruse ??!!Da, da...u Ukrajini nikad mirnije nije bilo
Naravno da nije jednostavno, ni malo nije jednostavno....ali je MOGUCE.....pa ameri su svetska sila, nomber 1, ludaci najveci, mocni pa sto ih za sve ove godine ne slomise?? I to ne smao da ih nisu slomili (a kao pokusali su) nego su ovi jos vise ojacali.....razmisli o tome malo - kako su teroristi ojacali?Ako zaista misliš da je sve to toliko jednostavno, sve što mogu da ti kažem je da mnogo gledaš filmove, holivudske, Đejms Bond i to...
Ako zaista misliš da je sve to toliko jednostavno, sve što mogu da ti kažem je da mnogo gledaš filmove, holivudske, Đejms Bond i to...![]()
http://www.pravda.rs/2014/03/03/predsednik-cecenije-potpuno-podrzava-rusiju/Lično sam spreman da idem u Ukrajinu, rekao je predsednik Čečenije, Ramzan Kadirov. „Ukoliko bude potrebno, spreman sam da idem u Ukrajinu zajedno sa dobrovoljcima koji su spremni da štite stanovništvo“,
Jel bilo mirno u Iraku, Avganistanu, Srbiji, Libiji... tamo nije bilo Putina?
(a valjda znaš ko je počeo ratove u Siriji i Ukrajini?)