Rusi su krivi jer hoce da zastite svoj narod i svoju granicu, a ovi ostali su krivi jer hoce da opkole Rusiju.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nije. Tu su NATO i Ameri siledžijski ispunjavali svoje interese
I Rusi, Ukrajinci i NATO imaju svoj udeo krivice

.
Ne verujem da rusi imaju tolikih oraha u džepu, ovi mlatimudani od kauboja non stop imaju neki belaj sa "teroristima" a rus je to rešio očas posla. Ne treba mnogo pameti da se skonta zašto ameri imaju taj problem, a rusi i kinezi (velesile) nemaju.
Čak su i švabe onomad imali svoje teroriste, domaće, pa su ih sredili jednom za sva vremena.
Stvarno, šta je to što čini da svi mrze amere? Najbogatiju supersilu na svetu, domaćinski narod koji je postao od evropskog šljama, koji su zasnovali svoju ekonomiju na robovima (svaki crnac tamo je potomak importovanog roba) a tehnologiju na otetim nacistima ili prevarenim genijalcima (Tesla, na primer)
Za teritoriju da ne pričam, zna se čija je, a ekonomija na imperijalizmu i ratovima. Pa čak i španci su odustali od tog modela napretka![]()
Uprkos njihovoj demokratiji (koju opet nisu oni izmislili, nego je prepisali od pravoslavnih predaka) i slobodi, njih opet mrze. Pa i njihov najverniji saveznik, švabija, je veran zbog trajne okupacije i onim aktom o poslušnosti koji svaki kancelar mora da potpiše, a ne zbog prijateljskih i tradicionalnih osećanja.
, a dužna je toliko da ne može nikada vratiti dug! Koliko je Rusija dužna? Nuklearna testiranja se vrše 60 godina, male kilotonaže i u kontrolisanim uslovima, daleko od ljudi. Taktički nuklearni udari ne postoje, odmazda je lanac bez granica. Samo rusi poseduju glava da unište svu floru i faunu 70 odsto planete. Njihove SATANE ne bi letele samo na ameriku, nego na sve saveznike. Na hiljade komada bi bilo lansirano u vrlo kratkom vremenskom roku. Jedna nuk eksplozija ne bi imala neko dejstvo na klimu, ali na stotinu i hiljadu njih, u roku od 24h, bi navukli dvogodišnji mrak usled dignute prašine, uebali bi magnetno polje, ništa ne bi raslo, sve bi pocrkalo usled gladi i radijacije,

Ovo nisu obične samoubice, već izabrani sveti ratnici, koji po nagradi idu da se "aktiviraju" eksplozivom, ubiju nekoga ili nanesu štetu, bol...
Oni idu iz ubeđenja a ne iz naređenja. To je velika razlika, ispran mozak verskim fanatizmom je ravan sekti. Imamo hiljade primera bombaša samoubica i dan danas, imamo i sektaše koji svoju vlastitu decu i sebe ubijaju kao žrtvu tamo nekom qrtzu... budalu je lako naći
Brzi nikada nije menjao nick.
Kolega Svabov bi ti se nasmejao u brk, jer ja nisam on.
Bio sam nekada Brzi Bravari Srbije, ali zbog odredjenih moderatora i clanova foruma, nisam vise zeleo---tako da... veze sa zivotom nemas, i zakljucak ti je los, kao i sva tvoja zakljucivanja.
Kada udješ u pogrešan autobus, sve stanice će biti pogrešne...Sveto, izadji iz autobusa i kreni unazad, peške...
Iskreno se nadam da neće doći do nuk rata, ili bilo kakvog drugog. Dosta mi je bilo 4 godine toga, hrana u ratu je užasna a postoji velika verovatnoća da se upokojiš ili budeš ranjen sa teškim posledicama. O psihološkim srnjima ne bih, to je individualna stvar.
Bombaš samoubica ima jednostavan zadatak - pritisnuti dugme.
Pilotiranje velikim avionima, pri velikim brzinama - zahteva znanje, iskustvo i bistar mozak.
A bistar mozak ne izvršava samoubistvo.
Nikada.

koliko je takvih zgrada pogađano avionima? Ušće nije, kao ni generalštab....postoji samo jedan ili dva slučaja udarca aviona u zgradu, ali nikada tolikih i tim brzinama i na tolikim zgradama.

Teoretski, ako je avion udario u jednu stranu zgrade i oslabio čeličnu konstrukciju zar ne bi bilo logično da prvo poklekne ta strana i da se cela zgrada 'nepravilno' sruši?
Veoma precizno su srušene tri zgrade, aj da je i to moguće, ali da u onom šutu i prašini pronađu lepo očuvanu ličnu kartu teroriste!![]()
Mogu se oni obračunati sa njima veoma brzo ali onda ne bi bilo razloga da ostanu na 'terenu'. Klasična igra mačke i miša...
Što se tiče snimaka, teško da ih je snimala neprijateljska strana.
Dobro uvežbana i naoružana vojska, vođena vojnim stručnjacima, ne bi osetila strah od ovih pustinjskih šarlatana (što su čak i ameri dokazali). Ja ne potcenjujem njihovu hrabrost (čitaj ludost)
A da ne bi mi ovde bistrili vojne doktrine, imamo istoriju koja svedoči gore navedeno.
Inače, poenta svega je da SAD neće da iskoreni terorizam, zato što su ga oni napravili i kontrolišu ga!
Biće ovo jako zanimljiva godina. I nadamo se kraj imperije zla. Samo da se evropa osvesti.
Veliki Ivan ili Car bomba 50megatona oko 3000 puta jača nego ona na Hirošimi, Rusi su to krknuli a nisu ni trepnuli
Još su je smanjili sa 100 na 50, iz razloga što avion nije mogao da je nosi, a predpostavljali su da pilot neće moći da se izvuče živ.
Glupo je o ovome i pričati, jer sam skoro siguran da nuklearnog rata ne može ni doći.
Za vojne avione da...
A putnički je mnogo lakše. Skoro je bilo u novinama da su pilot i kopilot zaspali i promašili stanicu (aerodrom)
Da se ispravim, kopilot igrao igrice
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/48822...com-Pilot-aviona-zaspao-kopilot-igrala-igrice
Ne radi se tu samo o težini - nego i o lančanoj reakciji.
Postoji neka jačina H-bombe, koja može da izazove lančanu fuzionu reakciju na celoj Zemlji (tj. da se nastavi putem Litijuma iz kore i Vodonika), te tako raznese celu planetu.
Mislim da se negde pominjala cifra od oko 80 Megatona, ili nešto veća...
OK šala.... ali....
Putnički avioni, naročito Boing 757, su dosta veći i tromiji u reagovanju na pokrete. (okretanje, poniranje)
A pri onakvim brzinama - jako je teško naciljati u zgradu i to sa bočne strane.
Nema tu leba - bez satelitskog navodjenja.
Pazi šta pišeš.
Nemoj da Gazde otkriju ovo - onda si na.e.o.
Jel ti zastupaš njihove istine, ili ne?
Nije to težina, već jačina eksplozije u poređenju sa TNT. 50 Megatona TNT eksploziva.
Inače nema jedne bombe koja može uništiti planetu.
Najjača američka bomba je B-83 1,2 MT , a imali su B-53 9MT (lafo su ih uništili)
A ruska je Vojvoda (zapad je zove Satana), nosi 10 bojevih blokova od po 750kT = 7,5 MT
Kod H-bombi je slaba radijacija, zbog toga je se i zove "čista" bomba!
Dok recimo plutonijumska širi veliku radijaciju, koja ostaje tu desetinama hiljada godina! A bombe su uglavnom od uranijuma i plutonijuma!
- - - - - - - - - -
Slažem se da je verovatno teledirigovana (posebno Pentagon)
A što se tiče zgrada, mislim da ne bi bio veliki problem pogoditi onoliki zgradu avionom!
Zastupam isključivo svoje mišljenje koje mi šapuće da svetske probleme nećemo rešiti na forumu, da je isti za razmenu, a ne nametanje mišljenja, i na kraju, zastupam sopstvenu dokonost.