Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napisao si...
"Još su je smanjili sa 100 na 50, iz razloga što avion nije mogao da je nosi", pa sam mislio da govoriš o težini (mada, jača bomba i jeste veća, odnosno teža).

Moja greška, mislio sam smanjili punjenje. Jer bila je teška 27 tona. Nije mogao ni jedan bombarder da je ponese, pa su morali da urade izvesne promene na avionu da bi je poneo, takođe su stavili i padobran na nju da ne bi pilota stigao "plamen smrti".
A koliko su ludi, bacili su je na Novu Zemlju, pa su kažu popucala stakla na nekim kućama u Finskoj i Norveškoj (i nije čudo što ih se skandinavci onoliko plaše) :lol:

Grešiš Sveto, ovde se u 99% slažemo u vezi Američke politike a onih 1% neslaganja je u vezi kreografije.

Pa sad.....
Američka politika je takva kakva je.
Vrše intervencije na sve strane, a jednu (čuj jednu) i protiv nas.
Zato niko i ne sme javno, na forumu, da podrži njihovu politiku.
Bilo bi to "forumsko samoubistvo".
Ali, podržavajući sve laži takve vlade - vrši se isti proces.
Ameri su lagali kada su Srbi u pitanju - tu se svi slažu, ali u svim ostalim stvarima govore istinu?
Neće biti.
Lažovi ostaju uvek lažovi.
U-v-e-k.

Pa dosad baš i nije bilo neke razmene mišljenja?
Uglavnom napadanje i branjenje zvanične verzije američke vlade.
Mi je napadamo - vi je branite.

Moje učešće u ovoj temi nije da branim zvaničnu istinu.
Ako prelistaš stranice, videćeš da sam isključivo iznosio neverovatnost toga da neko na takav način napadne sopstveni civilni narod i to gurne na konto drugoga. Naravno, ako je nešto neverovatno, ne mora da znači da nije istinito, a neverovatnost čini osnovna stvar -nedostatak informacija.
Što je nešto neverovatnije, zahteva više dokaza da se dokaže. Naravno, od strane stručnih i pouzdanih izvora. Verujem da je to američki scenario, ali osećaj morala, čojstva, šta već i upravo ta neverovatnost mi vrište za dokazima. Stvarno, koliko đubre treba da bude čovek pa da pobije toliko nedužnih civila?

Uopšte nije bitan način na koji su to izveli, i smešno mi je vaše prepucavanje oko toga. Avioni jesu udarili u kule, tu nema dvojbe, ima milion svedoka tome, a da li su avioni uzrok pada ili je postavljen eksploziv je ljudi nebitno. Bitno je ko je naručio to.
I kakve su to đukele koje pilotiraju svesno u smrt. Razumem da neko žrtvuje svoj život radi ideala, ali da povuče sa sobom nevin narod, žene, decu, koje ne poznaje i koji mu ništa nisu skrivili, to moj um ne može da svari i zato je taj isti um naklonjen zvaničnoj verziji.

Znam, mnogi će sada da kažu da sam idealni građanin kojim je lako manipulisati, ali evo im ga cvrc. Uprkos tome, imam mozak, nisam glup, vidim šta su sve radili i šta rade.
Tri godine sam skakao oko Sarajeva, pre toga godinu oko Prizrena, ratujući protiv sopstvenog naroda (tradicionalno, kulturološki i mentano bliskim), ne kontajući ko je u stvari zakuvao to sve, da ćemo se mrzeti doveka. Isti onaj koji je gurnuo jedan narod u Ukrajini da si vade oči međusobno.

Silom i lažima, protiv svih zakona UN, su bombardovali Jugoslaviju. Tada sam slutnje preimenovao u činjenice. Dakle, nije mi problem da prihvatim da su oni srušili kule, samo njima znanim metodama. a opet se pitam -šta i ako jesu? Da li mogu da ispravim tu nepravdu? Ti konji su bili u stanju to da naprave. Verovatno su napravili i rušenje kula. pri tome ne mislim na američki narod kojeg boli klinac za sve, samo da se lepo živi, nego tu njihovu vlast koja mora da pravi srnje, u suprotnom bi izgubili sve ono što su od postanka te nacije oteli. Čak i jezik, ni to nemaju.

Zvanična verzija je jedina koja ima smisla. Sve ostale verzije spadaju u domen naučne fantastike, od teledirigovanih aviona, preko kontrolisanog rušenja, pa sve do onih teorija da aviona nije ni bilo.
Problem sa svim alterativnim teorijama je praktična izvodljivost takvih operacija koja je nemoguća, i praktično ne postoji nikakva šansa da se tako nešto zataška uzevsi u obzir šta bi sve bilo potrebno da se zavara ogroman broj ljudi, plus da se svi koji su organizovali taj čin i radili na tako očigledno kriminalnom poduhvatu ućutkaju i ne progovore ništa tolike godine.
Što celu priču jednostavno čini cistom fikcijom.
Jedina praktično izvodljiva stvar je da je neko iz američke administracije platio ljude koji su pilotirali avione ka zgradama da to urade. I tu postoji gomila problema, pošto bi taj scenario bi onda zahtevao da je to u američkoj administraciji odradila izuzetno mala grupa ljudi (max 2-3 osobe) koji bi nekako kontaktirali te ljude sto su zakucali u zgrade, bez ikakvih tragova zato što bi svako uključivanje vojske, obaveštajnih službi i sl... samo proširilo krug ljudi umešan u to gde bi pre ili kasnije nešto iskrslo - i na kraju svega toga, nekako ih ubedili da poginu i imali neki interes od svega toga........nekome ovo zvuči kao realna mogućnost, ali problem je što je zvanična verzija daleko logičnija i sa daleko manje potencijalnih problema.

Zvanična verzija je jedina koja ima smisla. Sve ostale verzije spadaju u domen naučne fantastike, od teledirigovanih aviona, preko kontrolisanog rušenja, pa sve do onih teorija da aviona nije ni bilo.
Problem sa svim alterativnim teorijama je praktična izvodljivost takvih operacija koja je nemoguća, i praktično ne postoji nikakva šansa da se tako nešto zataška uzevsi u obzir šta bi sve bilo potrebno da se zavara ogroman broj ljudi, plus da se svi koji su organizovali taj čin i radili na tako očigledno kriminalnom poduhvatu ućutkaju i ne progovore ništa tolike godine.
Jedina praktično izvodljiva stvar je da je neko iz američke administracije platio ljude koji su pilotirali avione ka zgradama da to urade. I tu postoji gomila problema, pošto bi taj scenario bi onda zahtevao da je to u američkoj administraciji odradila izuzetno mala grupa ljudi (max 2-3 osobe) koji bi nekako kontaktirali te ljude sto su zakucali u zgrade, bez ikakvih tragova zato što bi svako uključivanje vojske, obaveštajnih službi i sl... samo proširilo krug ljudi umešan u to gde bi pre ili kasnije nešto iskrslo - i na kraju svega toga, nekako ih ubedili da poginu i imali neki interes od svega toga........nekome ovo zvuči kao realna mogućnost, ali problem je što je zvanična verzija daleko logičnija i sa daleko manje potencijalnih problema.

Zveki, u pravu si ništa nije zataškano i sve se zna. O čemu mi pričamo? Jesam li postavljao ovde tekstove gde su visoki zvaničnici tajnih službi priznavali saučesništvo!
Ako ti imaš problem da shvatiš neke stvari , ne znači da je to tako!

Iskren da budem, stoli me bojko i za Putina i za Obamu i za Merkelovu, i za Olanda.... jedini predsednik kome skidam kapu je Hoze Muhika. Al' takav kod nas ne može da uspe.

I ja da budem iskren, mene takođe stoli bojko za Klempu, Babu i ovog Musketara ali trenutno je gospodin Putin jedina svetla tačka u ovom sivilu, jedini je spreman pružiti ruku svakom od ovih bolida!
A ovaj Muhaka, je verovatno čovek pošten i častan, ali kao što kažeš, taj leba ne jede kod nas a ni u svetskoj politici!Eto da se i mi složimo oko nečega. :p

Zveki, u pravu si ništa nije zataškano i sve se zna. O čemu mi pričamo? Jesam li postavljao ovde tekstove gde su visoki zvaničnici tajnih službi priznavali saučesništvo!
Ako ti imaš problem da shvatiš neke stvari , ne znači da je to tako!
E bre pametnjakoviću, blago tebi s tvojom pameću. Odgledao si tri klipa na youtube pa si odma sve shvatio i u sve se razumeš. Trebali bi da ti daju neko ministarsko mesto. Greota da tolki talenat propada pišući na forumu :D

Tako je druže, nisam ja Berluskonijeva ****** pa da "izdirem" za siću ... :lol:
A znaš kako Jevreji kažu? Ako sam ti dužan 100$ to je moj problem, ali ako sam ti dužan milion to je tvoj problem.... tako da mene zanima samo cifra! :cool:

Poslednja izmena:
Moje učešće u ovoj temi nije da branim zvaničnu istinu.
Ako prelistaš stranice, videćeš da sam isključivo iznosio neverovatnost toga da neko na takav način napadne sopstveni civilni narod i to gurne na konto drugoga. Naravno, ako je nešto neverovatno, ne mora da znači da nije istinito, a neverovatnost čini osnovna stvar -nedostatak informacija.
Što je nešto neverovatnije, zahteva više dokaza da se dokaže. Naravno, od strane stručnih i pouzdanih izvora. Verujem da je to američki scenario, ali osećaj morala, čojstva, šta već i upravo ta neverovatnost mi vrište za dokazima. Stvarno, koliko đubre treba da bude čovek pa da pobije toliko nedužnih civila?

Uopšte nije bitan način na koji su to izveli, i smešno mi je vaše prepucavanje oko toga. Avioni jesu udarili u kule, tu nema dvojbe, ima milion svedoka tome, a da li su avioni uzrok pada ili je postavljen eksploziv je ljudi nebitno. Bitno je ko je naručio to.
I kakve su to đukele koje pilotiraju svesno u smrt. Razumem da neko žrtvuje svoj život radi ideala, ali da povuče sa sobom nevin narod, žene, decu, koje ne poznaje i koji mu ništa nisu skrivili, to moj um ne može da svari i zato je taj isti um naklonjen zvaničnoj verziji.

Znam, mnogi će sada da kažu da sam idealni građanin kojim je lako manipulisati, ali evo im ga cvrc. Uprkos tome, imam mozak, nisam glup, vidim šta su sve radili i šta rade.
Tri godine sam skakao oko Sarajeva, pre toga godinu oko Prizrena, ratujući protiv sopstvenog naroda (tradicionalno, kulturološki i mentano bliskim), ne kontajući ko je u stvari zakuvao to sve, da ćemo se mrzeti doveka. Isti onaj koji je gurnuo jedan narod u Ukrajini da si vade oči međusobno.

Silom i lažima, protiv svih zakona UN, su bombardovali Jugoslaviju. Tada sam slutnje preimenovao u činjenice. Dakle, nije mi problem da prihvatim da su oni srušili kule, samo njima znanim metodama. a opet se pitam -šta i ako jesu? Da li mogu da ispravim tu nepravdu? Ti konji su bili u stanju to da naprave. Verovatno su napravili i rušenje kula. pri tome ne mislim na američki narod kojeg boli klinac za sve, samo da se lepo živi, nego tu njihovu vlast koja mora da pravi srnje, u suprotnom bi izgubili sve ono što su od postanka te nacije oteli. Čak i jezik, ni to nemaju.

Veliko đubre.
Šta ti je tu čudno?
Govorimo o ljudima, koji su, u samo jednom danu pobili 300.000 Iračana.
Koji su bacili dve atomske bombe i pobili stotine hiljada (direktno ili indirektno) ljudi, žena i dece.
Kakvi su To ljudi?
Videli smo i sami - na primeru "Milosrdnog anđela".
Uostalom - kakav može da bude svet, kada njime vladaju narko-dileri?

Što je teže pobiti 3.000 "svojih" ljudi?
Po čemu su oni "njihovi"?
Šta zabole nekog megabankara za boraniju koja radi u nekoj od zgrada na Menhetnu?
Belac, crnac, žutać - kakva je razlika da li su državljani SAD ili Tunguzije?
Sem u mogućnosti preispitivanja uzroka njihove pogibije, koja je u SAD, naizgled, veća.
Ali ne i u stvarnosti.

- - - - - - - - - -

Za teledirigovane avione - zna samo satelit.

Pretpostavljam da ti veruješ i da je Li Harvi Osvald ubio Kenedija?

Te tri zgrade, sem što su poslužile za lansiranje Osame bin Ladena, kao svekolikog Muslimanskog lidera (u planiranom budućem ratu), imaju i svoju simboličku funkciju.
Dve približno iste zgrade simbolizuju Kršćanstvo i Islam - religije koje su približno jednake po broju sledbenika.
Treća zgrada, koja se nalazi ispred - je Judaizam, religija koja im prethodi, a sve se zasnivaju na Svetom Pismu.

Umesto njih, podignuta je jedna zgrada - simbolizuje Novu religiju NWO, koja će biti uspostavljena posle rušenja tri navedene.
E PLURIBUS UNUM.

Е хомо наивикус...
Није да не постоје такви планови.
Али није 15. вијек, и писма не носе коњаници по три мјесеца...
Лако се сазна много тога, а и провјери доста тога.
Није човјечанство цвјећка, али нисмо ни ђубре...
А још мање смо равнодушни...дакле, планери нека планирају - ми их само гледамо.

Umesto njih, podignuta je jedna zgrada - simbolizuje Novu religiju NWO...
Što je babi milo, to joj se i snilo... :lol: na taj način "post hoc" možeš sve da "dokažeš" i sve da "opovrgneš".

- Jel' znaš Milutine da je Titu amputirana jedna noga da bi ostao samo sa jednom, jer je njegov životni moto bio e pluribus unum?
- Ne seri Dragutine, opet si pio ljutu iz flaše.

I mene čudi, naročito što je i u ovu udario avion velikom brzinom.... misterija.

Izgleda da je tebe udarilo isto što i zgradu WTC7 :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne vidim nigde da je ovaj požar u Dubaiju uključivao materiju koja gori na visokoj temperaturi i oslobadja veliku količinu energije

Ali nema veze - vatra i požar, sve je to isto......bilo da si zapalio kerozin ili zavese. :D

Ne vidiš ti ni očiglednije stvari, zašto bi mi čudilo tvoje mišljenje, Zveki?

- - - - - - - - - -

To je obicna vatra, i tamo niko ne ubija ljude,a ameri vole da stalno izazivaju sukobe, jer im mentalitet tako nalaze.
Cudan je taj njihov menatlitet, bas.

Zločinačko-teroristički mentalitet. Reci, nemoj da se stidiš :D

Izgleda da je tebe udarilo isto što i zgradu WTC7 :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne vidiš ti ni očiglednije stvari, zašto bi mi čudilo tvoje mišljenje, Zveki?

- - - - - - - - - -

Zločinačko-teroristički mentalitet. Reci, nemoj da se stidiš :D

Taj kako ti napisa, zlocinacko-teroristicki oblik je svest N.Sv. Poretka, po kojem na zemlji treba da zivi svega polamilijarde ljudi, te tako cine sve da drasticno smanje ljudsku rasu.I Mengele je to radio samo u smanjenom obimu, jer su nemci bili arijevci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back