Pa dosad baš i nije bilo neke razmene mišljenja?
Uglavnom napadanje i branjenje zvanične verzije američke vlade.
Mi je napadamo - vi je branite.
Moje učešće u ovoj temi nije da branim zvaničnu istinu.
Ako prelistaš stranice, videćeš da sam isključivo iznosio neverovatnost toga da neko na takav način napadne sopstveni civilni narod i to gurne na konto drugoga. Naravno, ako je nešto neverovatno, ne mora da znači da nije istinito, a neverovatnost čini osnovna stvar -nedostatak informacija.
Što je nešto neverovatnije, zahteva više dokaza da se dokaže. Naravno, od strane stručnih i pouzdanih izvora. Verujem da je to američki scenario, ali osećaj morala, čojstva, šta već i upravo ta neverovatnost mi vrište za dokazima. Stvarno, koliko đubre treba da bude čovek pa da pobije toliko nedužnih civila?
Uopšte nije bitan način na koji su to izveli, i smešno mi je vaše prepucavanje oko toga. Avioni jesu udarili u kule, tu nema dvojbe, ima milion svedoka tome, a da li su avioni uzrok pada ili je postavljen eksploziv je ljudi nebitno. Bitno je ko je naručio to.
I kakve su to đukele koje pilotiraju svesno u smrt. Razumem da neko žrtvuje svoj život radi ideala, ali da povuče sa sobom nevin narod, žene, decu, koje ne poznaje i koji mu ništa nisu skrivili, to moj um ne može da svari i zato je taj isti um naklonjen zvaničnoj verziji.
Znam, mnogi će sada da kažu da sam idealni građanin kojim je lako manipulisati, ali evo im ga cvrc. Uprkos tome, imam mozak, nisam glup, vidim šta su sve radili i šta rade.
Tri godine sam skakao oko Sarajeva, pre toga godinu oko Prizrena, ratujući protiv sopstvenog naroda (tradicionalno, kulturološki i mentano bliskim), ne kontajući ko je u stvari zakuvao to sve, da ćemo se mrzeti doveka. Isti onaj koji je gurnuo jedan narod u Ukrajini da si vade oči međusobno.
Silom i lažima, protiv svih zakona UN, su bombardovali Jugoslaviju. Tada sam slutnje preimenovao u činjenice. Dakle, nije mi problem da prihvatim da su oni srušili kule, samo njima znanim metodama. a opet se pitam -šta i ako jesu? Da li mogu da ispravim tu nepravdu? Ti konji su bili u stanju to da naprave. Verovatno su napravili i rušenje kula. pri tome ne mislim na američki narod kojeg boli klinac za sve, samo da se lepo živi, nego tu njihovu vlast koja mora da pravi srnje, u suprotnom bi izgubili sve ono što su od postanka te nacije oteli. Čak i jezik, ni to nemaju.