Serj Tankian
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Serj Tankian:zlo ne postoji.
Zasto me niste pljunuli posle ovog posta?
Zasluzio sam. Mnogo sam glup i jadan, zasto to ne iskoristite?
Kamenujte me, izbacite to iz mene, kaznite me.
pomozite mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serj Tankian:zlo ne postoji.
Serj Tankian:Zasto me niste pljunuli posle ovog posta?
Zasluzio sam. Mnogo sam glup i jadan, zasto to ne iskoristite?
Kamenujte me, izbacite to iz mene, kaznite me.
pomozite mi.

nikodim:"Kome sam covek, coveku mozda,
kamen je kamenu nepoznat.
Tek za ljude kamen znaci,
kamen ne zna da je kamen."
Biti zao... verovatno sa odredjenim ciljem, povderiti nekog, uzdici sebe...
Sa druge strane svi ti "alati" sluze konacnom proizvodu - sreci. Hocu da kazem da pojedinici cine sebi izvesna zadovoljstva takvim svojim "delima", osecaju se bolje, zadovoljnije, srecnije...
 ?
?Perzefona:'Radovan III', jel da?
Kako se toga doseti?

Jesi li čitao knjigu Dundo Maroje?arttim:Sta je to sto ih cini da budu zli? Koje je objasnjenje za to??? Sta ih tera na zlo....?

Različiti bogovi navode ljude na različite stvari, a istorija nas uči da bogova barem ima u izobilju. A ako ti znaš zašto ne treba činiti ono što ti preko raznoraznih proroka u ljudskom obliku nalažu neki drugi bogovi, ja ću ti reći zašto je i tvoj bog pogrešan.SELONACELNIK:Људи су зли јер нису при Богу.
Уводни део, Грађанског законика Српске Федерације... 8)SELONACELNIK:Људи су зли јер нису при Богу.
Тко је при Богу зла чинити не може.
Нормално је грешити, а то је зло, зато се покајемо за опрост.
Треба што мање грешити, уопште трудити се у савршености, то јест довршености.
Има и добрих људи који не познају Бога, али Божје је у њима, јер животом смо позвани на добро.
Све зло, је оно што није по закону Божјем. -
Cecaa:Pre bih rekla da je danas tesko biti dobar. Jednostavno to je posledica vremena u kome zivimo. Sistem vrednosti je unisten, a sa njim i norme i pravila o ponasanju...ljudi su izgubljeni...svako gleda da se snadje na neki svoj nacin i uglavnom tada ne pazi da li ce se moralno ponasati ili ne. Odredjenja morala i dobrog ponasanja nemaju nikakav znacaj.
U masi problema,covek gubi identitet i postaje zao.
Barem ja tako tumacim zlo oko sebe i ni malo se ne cudim svemu tome. Najgore je sto je zlo-zlo i ne moze biti manje ili vece...a kada ga osetite na svojoj kozi, klonite ga se!