Vladari ne rade greške zato što na to na što bi ljudi gledali kao greške se oni ne obaziru (to je tajna). Srušiti ih se može i hoće, i to će se dogoditi. A to o vibracijama je stvar samo vibracija na fizičkom nivou, duše mogu raditi šta god a za to neče biti kažnjene. Duša se vrača nakon ovog fizičkog iskustva u zajednicu duhovnog svijeta koji nema veze sa ničim do tada što je napravila. Ja mogu biti največi žločinac u povijesti i može me karma ili kako god to želiš nazvati odvuči u najdublje i najzlobnije krajeve "dno-dna" postojanja, ali i tamo ću postojati i tamo mogu biti najgori (a gdje će me onda "bacti"?) mogu me konvertirati-kažnjavati-pretvarati ali me ne mogu uništiti makar me razdvojili na najmanje moguće djelove duhovnog svijeta, a opet ću postojati i biti podjednak onom največem jer sam ja dio njega, a on dio mene...Niti je on veći od mene, niti sam ja veći od njega. Ja nemam u planu prepušteti ovaj fizički svijet nikome, jer sam i došao da se "igram" i zajebajem pa makar i pod cijenu spuštanja vibracija, jer kad ga napustim opet po defaultu nastavljam tamo gdje sam stao na duhovnom nivou. Stare duše su se vratile u ovakvu realnost isto kao da se osmaš vrati u treći razred jer mu fali diploma iz trećeg da bi upisao srednju školu, a kakav će učenik biti u tom trećem ovisi samo o njemu samom. Dali će položiti sa 5 i biti štreber i klanjati se svakoj babi ili će biti zajebant koji će položiti sa 2 i zajebavati se cijelo vrijeme i uživati, ali nakon završenog razreda obadva prolaze samo što je se ovaj zajebavao i igrao sa stvarnosti, a ovaj je to prošao pognutom glavom i ulizivanjem. Pitanje je izbora. Ovaj svijet ne treba prepuštati nikom jer nikakve vibracije me ne mogu uništiti, mogu me razdvojiti i konvertirati, ali ću uvijek postojati i biti će mi dobro gdje god budem i koliko god loša situacija me okruživala. Znanje o tome da te nitko ne može uništiti znači znanje o sebi kao glavnom kralju samog sebe kao pojedinca i čak kao sveprisutne cjeline. A to o tom projektu izolirane djece: da to će se uvijek dogoditi, jer taj jedan mora postojati inače bi se doživio potpuni disbalans LJUBAVI-POZITIVNOSTI što naravno nikako nisu svemirski zakoni ove stvarnosti, kada bi prevagnula potpuna ljubav bilo podjednako štetno kao i da prevagne potpuna MRŽNJA I DESTRUKCIJA. Ne pričam ja o društvu koje bi se temeljilo na LJUBAVI, zato sam i rekao da usporedbu tom društvu ne mogu naći nigdje u ovom društvu jer je disbalansirano. Da je taj jedan što ih je sve pokvario uspio pokvariti točno 50% i da je se tada kada podjednako ima loših i dobrih uključila treća strana koja bi taj broj održavala u potpunom balansu 50-50 onda bi ta treća strana mogla izvlačiti korist (ISTO KAO ŠTO ŽARULJA IZVLAČI KORIST OD "+" POLA I "-" POLA) zato se tako i ponašaju ta društva o kojima pričaš. Oni su shvatili da tako držeći po dvojicu ispod sebe oni mogu izvlačiti korist, i kada se takav sistem složi onda svi izvlače korist od onih ispod, (ZAKON SPIRALE) i samo je pitanje koliko smo spremni tu spiralu produžiti tako da nitko ne bude bez koristi, a srazmijerno i da onaj na višem nivou ima više koristi (jer onaj tko bi bio zadnji bi trpio izvlačenje koristi, a sam ne bi imao iz koga izvlačiti energiju, i kada bi taj zadnji ostao bez energije onda niti onaj iznad tih zadnjih dvoje ne bi mogao od njih izvlačiti korist i ne bi imao energije da proslijediti dalje I TAKO BI SE SVE URUŠILO PO SISTEMU "DOMINO EFEKTA") eto to je ta famozna ""PERPETUUM MOBILE"" koju svi traže. Po tom principu je se i urušila prošla "sveukupna cjelina" o kojoj si pričao gore iznad. A isto tako je i nastala nova "sveukupna cjelina". Zato ti kažem da je moguće promijeniti ovaj sistem i mi ga možemo promijeniti, jer smo mi iskra prve probuđene iskre koja je krenula u fizički svijet da se u njemu ogleda kao u ogledalu i da se tako SPOZNA. Mi možemo to učiniti zato što je i naš """"TATA-MAMA (on-ona-ONO)"""" učinila isto to i plod toga smo mi "DJECA-SVEUKUPNE-CJELINE", a pošto jabuka ne pada daleko od stabla, nismo ni mi pali daleko od njega, štoviše tu smo dio njega. Zato treba spoznati svoju snagu, a ne vjerovati u nju, vjera je izmišljena tako da se geni ljudi tisućama godina izmijene u religiozne gene i taku vjeruju u svaša, aistovremeno ne spoznavši ništa. Mi imamo religija raznih, one ne moraju biti križ, buda, itd... ona može biti naše "UVJERENJE" znači opet VJERA-VJERA-VJERA. Zašto masoni i ta tajna društva primaju članove koji su se negdje na nekom području dokazala, a posebno ako napuštaju religiju i ukazuju okolini na štetu religije, onda ih ovi pozovu i spremu im klopku pod firmom ""VI STE MOĆ, A OSTALI SU LJUDSKA STOKA"" jest da su ljudi stoka, ali njima tako povlađuju i bude im EGO da su vredniji od ostalih i tako ih ponovno vrate u novu religiju koja se temelji na masonstvu, zbog toga kao oni traže religijozne, jer religijozna osoba je opet spremna vjerovati kada joj ovi podvale svoju religiju, tada tu osobu imaju u svojoj "vojsci". Dokle sama glava tog društva te svoje vjernike drži isto kako su naučili te iste vjernike da gledaju one koji nisu dio tog društva tj. kao STOKU (smijući se njihovom ne znanju).