kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
zbog "ekonomskog programa" na kojem bi i pokojni Hugo Čavez pozavideo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma boli mene uvo i za Vučića i za Đilasa i za dveri i za šekija i za gljivicu i za botu i za sva ostala ********
Kažem šta je reko lik koji je delio letke na njihovom skupu. Nisam ga pitala kako se zove. Igrom slučaja sam morala da budem u neposrednoj blizini
Ti sve gledas kao i tvoj Vucko, kroz procente. U tome se mi nepomirljivo razlikujemo. Ja imam svoje stavove o svemu i bas me briga kome se oni jos dopadaju. Tebi je najvaznije da su tvoji ujedno i vecinski. Nikada necu aplaudirati onome ko me bije, ma ko on bio. Nikada necu lopovu reci da je posten, ma kako se on zvao. Nikada folirantu necu poverovati, zvao se on Vucic ili kako god.
Ko si bre ti pa da određuješ ko je čiji, ko si pa da samo ti imaš stav. Evo, sad ti kažem da ga nemaš. Tvoj stav je samo prenošenje stava starešine i to najčešće doslovno bez da preispitaš ispravnosz. Zato ste i pali. Slepo ga slušate, ko ovce. Onda se podsmevate većini i izigravate paćenike. Samosažaljevate se i želite da vas i drugi sažaljevaju. Strašno.
Ko si bre ti pa da određuješ ko je čiji, ko si pa da samo ti imaš stav. Evo, sad ti kažem da ga nemaš. Tvoj stav je samo prenošenje stava starešine i to najčešće doslovno bez da preispitaš ispravnosz. Zato ste i pali. Slepo ga slušate, ko ovce. Onda se podsmevate većini i izigravate paćenike. Samosažaljevate se i želite da vas i drugi sažaljevaju. Strašno.
Ti ne znas ko je DZOS ?Boskova desna ruka na forumima od Horgosa do Kosovske Mitrovice i FB. Koji je sve predvideo , i da ce dveri preci cenzus, i da ce imati dvocifreni rezultata i da SNS da pukne....
Ne, ti pokušavaš samozamišljenim autoritetom da odrediš ispravnost svačijeg mišljenja. To pokušavaju i dveri. vidimo kako su proši. I tvoje je mišljenje proporcionalno toliko.
A to da nemaš veze s njima;ha, ha...Otkud onolike sličice s lica mesta, iz prve ruke...
One lažne nećemo uzimati u obzir.
Au, ala si nasla argument. "Lik" mi prica....
Ali, za ovo drugo bi bilo korektno da navedes citat gde Dveri "pucaju reci hvale na racun Djilasa". Ja to jos nigde nisam video a zaista sam trazio posto se o tome stalno ponavlja prica. Jedino sto sam nasao na nj. sajtu jeste da su jedino oni objavili izvestaj i nalaze Verice Barac o svim Djilasovim mutljavinama.
Priznaces da posle toga nisam mogao poverovati u pricu koju ti ponavljas. Sve dok mi neko ne dokaze suprotno. Dve godine cekam i jos uvek nista. Samo periodicno ponavljanje fraza koje je Vucic nametnuo kada su ga prozvali za sud o gej paradi.
Za Vucic gej lobista, dobija se pudlica Djilasa.
Koliko je utemeljena prva, toliko i druga konstatacija.
Komedija je tj tragi-komedija da niko na forumu nece da prizna da je clan dveri, svi su samo maligradjani koji razmisljaju na isti nacin kao dveri...![]()
Komedija je tj tragi-komedija da niko na forumu nece da prizna da je clan dveri, svi su samo maligradjani koji razmisljaju na isti nacin kao dveri...![]()
Dveri nemaju clanstvo, ne moze da se postane clan Dveri, mozes da budes u poverenistvu ako si medju glavnim dverjanima u nekom mestu gde imaju pov! Ne postoji clanstvo!
prosto zato sto su smesni kao crtani film , ebote...........cuj, dveri .........
- - - - - - - - - -
dakle, upisacu se od smeha.......dverjani![]()
Verovatno je tako. Ja tada jos nisam znao skoro nista o Dverima pa znam iz kasnijih pisanja o toj situaciji. Ja nisam pricitao da su Dveri njjega nazvali tada gej lobistom vec da su ga kritikovali sto nije hteo da se izjasni da li podrzava ili ne gej paradu. Danas je vec jasnije zasto se on tada nije izjasnio jer je ocito vec tada postao "Europljanin" ali nije jos hteo da se izjasnjava kao takav. Dakle, biti europljanin podrazumeva biti i gej lobista jer to je taj sisitem vrednosti i "zastite manjinskih ljudskih prava".
Njegovi rezultati na ovim izborima pokazuju da je on sve to izvanredno odradio ali to ne moze biti razlogom da ta njegova floskula o "Djilasovim pudlicama" opstaje kao neki aksiom.
prosto zato sto su smesni kao crtani film , ebote...........cuj, dveri .........
- - - - - - - - - -
dakle, upisacu se od smeha.......dverjani![]()
Bilo bi interesantno saznati sta ti znas o njima.
Za neutemeljenu etiketu gej lobista, dobija se Djilasova pudla. Inace, da zaista tako prosto stoje stvari, tipa Evropljanin=gej lobista, onda i onaj koji kaci promotivni materijal o Milanu Nedicu i Ljoticu na sajt moze opusteno da se okarakterise kao fasista.
Kao i sto se onaj ko se zalaze za nacionalizaciju imovine moze etiketirati kao komunac.
Mnooogo je komplikovaniji ovaj svet od toga.
najsmesnija grupacija na ovim izborima.......pandan im dodje pokojni seceroski , samo sto je on batica za ove budaletine.
Nije komplikovan ako se stvari posmatraju iz svog a ne partijskog ugla. Mozda je i to za Nedica i Ljotica tacno. Ja se u to nisam mesao niti imam stav po tom pitanju iz prostog razloga sto nemam dovoljno argumenata i istorijskih cinjenica a nisam ziveo u to vreme. Ovo cega sam ocevidac mogu da procenjujem.
Nije dovoljno biti ocevidac, pa tvrditi da je nesto istina. To je subjektivno merilo.
I naravno da je komplikovan. Partijski pogledi su prosti, i unapred jasni. I zacrtani u skladu sa situacijom.Crno beli svet, patriote i izdajnici, demokrate i pristalice diktature. Zato i imas ljude koji su bili nacionalisti, a sada nisu. A bogami i obrnuto, cega se treba mnogo vise plasiti.
- - - - - - - - - -
E 23.00 je, dosta je ozbiljnosti zaista za danas.![]()
Svaka cast na mnostvu argumenata koje si izneo.
Znao sam da nemas pojma o njima i da si nesto cuo na B92, procitao na ovom forumu, ili u drustvu iz ulice. Tako sam sebe iskljucjes kao ozbiljnog forumasa.