Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti sve gledas kao i tvoj Vucko, kroz procente. U tome se mi nepomirljivo razlikujemo. Ja imam svoje stavove o svemu i bas me briga kome se oni jos dopadaju. Tebi je najvaznije da su tvoji ujedno i vecinski. Nikada necu aplaudirati onome ko me bije, ma ko on bio. Nikada necu lopovu reci da je posten, ma kako se on zvao. Nikada folirantu necu poverovati, zvao se on Vucic ili kako god.

Ko si bre ti pa da određuješ ko je čiji, ko si pa da samo ti imaš stav. Evo, sad ti kažem da ga nemaš. Tvoj stav je samo prenošenje stava starešine i to najčešće doslovno bez da preispitaš ispravnosz. Zato ste i pali. Slepo ga slušate, ko ovce. Onda se podsmevate većini i izigravate paćenike. Samosažaljevate se i želite da vas i drugi sažaljevaju. Strašno.

Ko si bre ti pa da određuješ ko je čiji, ko si pa da samo ti imaš stav. Evo, sad ti kažem da ga nemaš. Tvoj stav je samo prenošenje stava starešine i to najčešće doslovno bez da preispitaš ispravnosz. Zato ste i pali. Slepo ga slušate, ko ovce. Onda se podsmevate većini i izigravate paćenike. Samosažaljevate se i želite da vas i drugi sažaljevaju. Strašno.

Ti ne znas ko je DZOS ?:hahaha: Boskova desna ruka na forumima od Horgosa do Kosovske Mitrovice i FB. Koji je sve predvideo , i da ce dveri preci cenzus, i da ce imati dvocifreni rezultata i da SNS da pukne....

Ne odredjujem ja nista. Svako od nas se sam odredjuje. Ja ne krijem svoje stavove. Ti pokusavas ali svako iole pismen iz aviona vidi u cemu je tvoj problem. Ja sam samo napisao kako te ja dozivljavam. Kad bi znao da nemam ama bas nikakve veze sa Dverima osim sto se vecina mojih pogleda podudara sa njihovima, ti bi prestao da pises ovde. Ovako, ostani u ubedjenju da polemises sa nekim iz Dveri, pa uzivaj. :rtfm:

Ti ne znas ko je DZOS ?:hahaha: Boskova desna ruka na forumima od Horgosa do Kosovske Mitrovice i FB. Koji je sve predvideo , i da ce dveri preci cenzus, i da ce imati dvocifreni rezultata i da SNS da pukne....

Hvala kolega @Nikita! To meni dajes na znacaju koji ja ne zasluszujem ali mi je drago procitati. ;)

Ne, ti pokušavaš samozamišljenim autoritetom da odrediš ispravnost svačijeg mišljenja. To pokušavaju i dveri. vidimo kako su proši. I tvoje je mišljenje proporcionalno toliko.

A to da nemaš veze s njima;ha, ha...Otkud onolike sličice s lica mesta, iz prve ruke...

One lažne nećemo uzimati u obzir.

Ne, ti pokušavaš samozamišljenim autoritetom da odrediš ispravnost svačijeg mišljenja. To pokušavaju i dveri. vidimo kako su proši. I tvoje je mišljenje proporcionalno toliko.

A to da nemaš veze s njima;ha, ha...Otkud onolike sličice s lica mesta, iz prve ruke...
One lažne nećemo uzimati u obzir.

Ma ok. Smatraj i ti kao @Nikita sta hoces za mene.
Cudim se da neko ko ima kompjuter i boravi na internetu ne zna kako je jednostavno doci do svega sto je postavljeno na internetu. Svaka "slicica" postoji ili na sajtu Dveri ili na Srbin info ili na FB stranici ili...samo ukucas sta zelis i pokaze ti se gde sta ima.
Nisi mi jos zahvalio ni za lekciju o eksponencijalnoj jednacini sa eksponentom 0, a evo dajem ti nova uputstva. ;)

ps: imam predosecaj da se ti u sustini slazes sa osnovnim stavovima Dveri ali ti neki djavo neda da hladne glave pridjes nj. programu pa se boris protiv sebe tako sto pokusavas da omalovazavas mene ili kolege koje imaju slicne stavove sa dverjanskim.

Malo ko ima s lica mesta gotovo u istom času, a ti si ih imao što će reći da si bio tu osim ono kad si malo preterivao s brojem...

Voleo bih da napišeš neki zadatak, rekao sam ti već.

Ne, ne slažem se sa stavovima koji su nerealni i preživljeni.

Au, ala si nasla argument. "Lik" mi prica....
Ali, za ovo drugo bi bilo korektno da navedes citat gde Dveri "pucaju reci hvale na racun Djilasa". Ja to jos nigde nisam video a zaista sam trazio posto se o tome stalno ponavlja prica. Jedino sto sam nasao na nj. sajtu jeste da su jedino oni objavili izvestaj i nalaze Verice Barac o svim Djilasovim mutljavinama.
Priznaces da posle toga nisam mogao poverovati u pricu koju ti ponavljas. Sve dok mi neko ne dokaze suprotno. Dve godine cekam i jos uvek nista. Samo periodicno ponavljanje fraza koje je Vucic nametnuo kada su ga prozvali za sud o gej paradi.

Za Vucic gej lobista, dobija se pudlica Djilasa.

Koliko je utemeljena prva, toliko i druga konstatacija.

Za Vucic gej lobista, dobija se pudlica Djilasa.

Koliko je utemeljena prva, toliko i druga konstatacija.

Verovatno je tako. Ja tada jos nisam znao skoro nista o Dverima pa znam iz kasnijih pisanja o toj situaciji. Ja nisam pricitao da su Dveri njjega nazvali tada gej lobistom vec da su ga kritikovali sto nije hteo da se izjasni da li podrzava ili ne gej paradu. Danas je vec jasnije zasto se on tada nije izjasnio jer je ocito vec tada postao "Europljanin" ali nije jos hteo da se izjasnjava kao takav. Dakle, biti europljanin podrazumeva biti i gej lobista jer to je taj sisitem vrednosti i "zastite manjinskih ljudskih prava".
Njegovi rezultati na ovim izborima pokazuju da je on sve to izvanredno odradio ali to ne moze biti razlogom da ta njegova floskula o "Djilasovim pudlicama" opstaje kao neki aksiom.

Komedija je tj tragi-komedija da niko na forumu nece da prizna da je clan dveri, svi su samo maligradjani koji razmisljaju na isti nacin kao dveri...:rotf:

@Nikita, druze, kako tebi nije jasno da, i da neko hoce, ne moze biti CLAN jer nema clanstva. Oni ljude koji podrzavaju ideje nazivaju "saborcima" i, ako se tako shvata, onda sam i ja 'saborac" jer ne krijem da podrzavam njihove osnovne ideje i stavove: patriotizam, tradicionalne vrednosti, porodicnu politiku, istinoljubivost, pravdoljubivost, borbu protiv partijsko-parazitskog sistema, oduzimanje opljackanog od tajkuna i politicara, prekid ponizavanja pred raznim birokratama iz Brisela tipa Jelko Kacin &comp. na fiktivnom "putu u EU", ........
Ako ti nisi za ovo, onda ok. Zovi me kako hoces. Ja cu podrzati i Vucka ako bude ovo sprovodio i bicu srecan jer on ima sansu da to uradi odmah a za Dveri je pitanje da li ce ikada imati sansu za bilo sta. Ako me razumes?

Verovatno je tako. Ja tada jos nisam znao skoro nista o Dverima pa znam iz kasnijih pisanja o toj situaciji. Ja nisam pricitao da su Dveri njjega nazvali tada gej lobistom vec da su ga kritikovali sto nije hteo da se izjasni da li podrzava ili ne gej paradu. Danas je vec jasnije zasto se on tada nije izjasnio jer je ocito vec tada postao "Europljanin" ali nije jos hteo da se izjasnjava kao takav. Dakle, biti europljanin podrazumeva biti i gej lobista jer to je taj sisitem vrednosti i "zastite manjinskih ljudskih prava".
Njegovi rezultati na ovim izborima pokazuju da je on sve to izvanredno odradio ali to ne moze biti razlogom da ta njegova floskula o "Djilasovim pudlicama" opstaje kao neki aksiom.

Za neutemeljenu etiketu gej lobista, dobija se Djilasova pudla. Inace, da zaista tako prosto stoje stvari, tipa Evropljanin=gej lobista, onda i onaj koji kaci promotivni materijal o Milanu Nedicu i Ljoticu na sajt moze opusteno da se okarakterise kao fasista.

Kao i sto se onaj ko se zalaze za nacionalizaciju imovine moze etiketirati kao komunac.

Mnooogo je komplikovaniji ovaj svet od toga.

Za neutemeljenu etiketu gej lobista, dobija se Djilasova pudla. Inace, da zaista tako prosto stoje stvari, tipa Evropljanin=gej lobista, onda i onaj koji kaci promotivni materijal o Milanu Nedicu i Ljoticu na sajt moze opusteno da se okarakterise kao fasista.

Kao i sto se onaj ko se zalaze za nacionalizaciju imovine moze etiketirati kao komunac.

Mnooogo je komplikovaniji ovaj svet od toga.

Nije komplikovan ako se stvari posmatraju iz svog a ne partijskog ugla. Mozda je i to za Nedica i Ljotica tacno. Ja se u to nisam mesao niti imam stav po tom pitanju iz prostog razloga sto nemam dovoljno argumenata i istorijskih cinjenica a nisam ziveo u to vreme. Ovo cega sam ocevidac mogu da procenjujem.

Nije komplikovan ako se stvari posmatraju iz svog a ne partijskog ugla. Mozda je i to za Nedica i Ljotica tacno. Ja se u to nisam mesao niti imam stav po tom pitanju iz prostog razloga sto nemam dovoljno argumenata i istorijskih cinjenica a nisam ziveo u to vreme. Ovo cega sam ocevidac mogu da procenjujem.

Nije dovoljno biti ocevidac, pa tvrditi da je nesto istina. To je subjektivno merilo.

I naravno da je komplikovan. Partijski pogledi su prosti, i unapred jasni. I zacrtani u skladu sa situacijom.Crno beli svet, patriote i izdajnici, demokrate i pristalice diktature. Zato i imas ljude koji su bili nacionalisti, a sada nisu. A bogami i obrnuto, cega se treba mnogo vise plasiti.

- - - - - - - - - -

E 23.00 je, dosta je ozbiljnosti zaista za danas. :lol:

Nije dovoljno biti ocevidac, pa tvrditi da je nesto istina. To je subjektivno merilo.

I naravno da je komplikovan. Partijski pogledi su prosti, i unapred jasni. I zacrtani u skladu sa situacijom.Crno beli svet, patriote i izdajnici, demokrate i pristalice diktature. Zato i imas ljude koji su bili nacionalisti, a sada nisu. A bogami i obrnuto, cega se treba mnogo vise plasiti.

- - - - - - - - - -

E 23.00 je, dosta je ozbiljnosti zaista za danas. :lol:

Ja i ne polazim od toga da je moj stav ujedno i apsolutna istina. Iznosim samo ono sto je moj intelekt zakljucio kao moju a ne opstu istinu.
U slucaju gej parade ne treba biti ni mnogo inteligentan pa zakljuciti da clanstvo ili put u EU podrazumeva paradiranje kao "izraz evropskih vrednosti" posto se to tako i predstavlja. Sta tu tebi nije "jednostavno" za zakljuciti?

Neke od gresaka sam vec pomenuo i pre izbora (bavljenje temama koje su narodu daleko od najbitnijih, odsustvo jasnih ekonomskih pogleda), a sad cu dodati da je kampanja dobrim delom bila pogresna. Oni su sve bacili na internet racunajuci da to ima sad vecina ljudi. To je tacno, ali ga koriste za fejbuk igrice i lajkove. Na netu covek moze da izbegne politicke poruke, a ako gleda TV ne moze. Trebale su ici radijske, TV, bilbordi. Skupo je, ali bar malo. No, svejedno bi tesko imali vise od 5 - 6 %, ali bi mozda presli cenzus. To je krajnji domet jer postoji sustinski problem: nacionalizam ovde jednostavno nije vise u modi. Zato su DSS i radikali stvarno propali, dok su Dveri uspele da bar zadrze birace s prethodnih izbora. Ali prodaja nacionalizma ne ide, makar bili najboji u tome. To je kao da sad prodajete najbolje kasetofone na svetu po izuzetno povoljnoj ceni, ali broj onih koji jos to koriste je sve manji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back