Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolesni ste. Samoljubivost, samouverenost bez osnova, egoizaam do manijakalnosti vam smeta da vidite da tzv. mrak nije razlog neuspeha. Časni ljudi preuzimaju odgovornost i za uspeh i za neuspeh.

ali nabrojane osobine krase svaku stranku a pogotovo najvernije članstvo koje stranci prilaze ko svetom mestu
E sad ako je prihvatanje odgovornosti npr. Koštunice ili Dinkića i sl. da posle syebavanja države i privrede
samo moralno podnesu ostavku umesto da se prijave na streljanje...

Argument je da niste prošli, propali ste i da neko iznutra treba da snosi odgovornost, a ne samo mrak, mrak.
Treba li ti neko drugi argument osim mišljenja naroda.

Ja uvek postujem volju naroda i nikada nisam napisao ruznu rec o narodu.
To ne znaci da cu zatvoriti oci pred onim sto vidim a vezano je za nevidjenu cenzuru i promociju jedne licnosti nezabelezene od vremena Tita. Caki niko nije smeo da objavi ni da se ozenio dok on to nije odbrio. Bas me briga sto se on o0zenio ali me briga sto postoji toliko idolo[oklonstvo ili strah da ni tabloidi ne smeju nista pisati. Ja zelim ziveti u slobodnoj zemlji gde se suceljavaju razlicita misljenja pa neka onda narod odlucuje.
Ali, za tebe je to nebitno jer si vezan za jednu partiju i jednu licnost pa dok je ona dominantna tebi je sve potaman. Legitimno je i to ali nije bas hriscanski.

Argument je da niste prošli, propali ste i da neko iznutra treba da snosi odgovornost, a ne samo mrak, mrak.
Treba li ti neko drugi argument osim mišljenja naroda.

problem kod Dveri je yapravo u retorici koju narod ne voli - previše pošteno

svaka stranka ima svoj set obožavalaca
DS - zajedljivi egocentrični grebatori
SRS - seljačke muljare
G17 - moralni ološ nespreman na svoja merila koja propisuju drugima
SNS - kradljivci akumulatora i guma
SPO - alave dileje
SPS - najpošteniji lopovi od nabrojanih

ne voli narod mirišljavu žensku da ne kažem nešto drugo...

Ja uvek postujem volju naroda i nikada nisam napisao ruznu rec o narodu.
To ne znaci da cu zatvoriti oci pred onim sto vidim a vezano je za nevidjenu cenzuru i promociju jedne licnosti nezabelezene od vremena Tita. Caki niko nije smeo da objavi ni da se ozenio dok on to nije odbrio. Bas me briga sto se on o0zenio ali me briga sto postoji toliko idolo[oklonstvo ili strah da ni tabloidi ne smeju nista pisati. Ja zelim ziveti u slobodnoj zemlji gde se suceljavaju razlicita misljenja pa neka onda narod odlucuje.
Ali, za tebe je to nebitno jer si vezan za jednu partiju i jednu licnost pa dok je ona dominantna tebi je sve potaman. Legitimno je i to ali nije bas hriscanski.

Ti sve po starom, svi drugi krivi, vi jedini ispravni, svi deugi vezani za partiju, samo ti iz uverenja i ispravnog gledanja. I opet po hršćanstvu sudiš kao da imaš prava na to.

Je li ovaj Glisic autistican, ili je samo mutav?

igra na kartu Koštunice a to ne pije vodu... i on prs'o...

- - - - - - - - - -

Ti sve po starom, svi drugi krivi, vi jedini ispravni, svi deugi vezani za partiju, samo ti iz uverenja i ispravnog gledanja. I opet po hršćanstvu sudiš kao da imaš prava na to.

uticaj literature koje se ni crkva ne drži
inače ne bi bilo ono što se dešava

Šta bi bilo u suprotnom?

Srbi bi po prvi put u svojoj istoriji živeli pošteno
evo od kako smo došli na Balkan samo smo drpali...
i kad smo bili slobodni i kad smo bili porobljavani
sad se sve promenilo
druga su vremena
ali tradicija je tradicija
danas je to simbolično - krademo medjusobno i sl.

e sad Dveri nude POŠTEN PORODIČAN ŽIVOT
a to ovaj narod ne voli jer narod bez TRADICIJE i nije neki narod...

- - - - - - - - - -

u startu je bila pogrešna karta na koju su blefirali - porodica na prvom mestu a trećina Srbije razvedena?
nema šanse...

nego narode, kako da izbegnemo špricanje zdravih beba?
ajd što nešpricano dete ne može u obdanište ni u osnovnu školu
nego naša država otišla malo dalje - KAŽNJAVA RODITELJE KOJI TRAŽE OBJAŠNJENJE

polio vakcina stvara ekcem, vakcina protiv paralize radi suprotno...
kako se to leči zdravo majku mu ***** da mu *****?
preventivni generalni servis tek sastavljenog automobila otprilike...

Posto imamo temu koja se bavi propascu radikala na izborima
http://forum.krstarica.com/showthread.php/679707-Zašto-su-radikali-tako-politički-propali
Treba da se vidi, zasto su i dveri propale na izborima. Da li je njihov program bio slab ( da se da svakom ko hoce na selo 10.000eur i da ne placa porez, da zene koje imaju decu ne rade, a da ide radni snaz,prekid odnosa sa Amerikom i Eu....) ili njihovo agresivno promociranje ili nesto trece ili sve zajedno...:think:
Dveri: Imaćemo dvocifren rezultat
Užice -- Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da je iznad cenzusa, već se približava dvocifrenom izbornom rezultatu, kaže Boško Obradović.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=819114

Zašto su Dveri propale? Valjda to ima nekakve veze s njihovim nacional-šovinizmom.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/679707-Zašto-su-radikali-tako-politički-propali
Treba da se vidi, zasto su i dveri propale na izborima. Da li je njihov program bio slab ( da se da svakom ko hoce na selo 10.000eur i da ne placa porez, da zene koje imaju decu ne rade, a da ide radni snaz,prekid odnosa sa Amerikom i Eu....) ili njihovo agresivno promociranje ili nesto trece ili sve zajedno...:think:
Užice -- Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da je iznad cenzusa, već se približava dvocifrenom izbornom rezultatu, kaže Boško Obradović.

Vatale su se gde im nije mesto.
Izašle su na izbore u trenutku kada se sva glasačka energija skoncentrisala ka SNS-u - sa kojima dele slične stavove - osim što se tiče EU. Uz to zakasnili su poprilično sa pojavom i radom i na ovim izborima nisu ni mogli da imaju uspeha. Ne verujem da će imati ni na sledećim, jednostavno su desničarska partija, a tu vlada prevelika konkurencija.

Ti sve gledas kao i tvoj Vucko, kroz procente. U tome se mi nepomirljivo razlikujemo. Ja imam svoje stavove o svemu i bas me briga kome se oni jos dopadaju. Tebi je najvaznije da su tvoji ujedno i vecinski. Nikada necu aplaudirati onome ko me bije, ma ko on bio. Nikada necu lopovu reci da je posten, ma kako se on zvao. Nikada folirantu necu poverovati, zvao se on Vucic ili kako god.

Iz istih razloga zbog kojih je propala Crveno-crna alijansa u Albaniji...

Ti pokreti jednostavno su u startu osuđeni na neuspjeh...

Pisala sam o tome još tokom predizborne kampanje 2012e ;)
Lik mi priča priče kako se bore da sruše lopovski režim, pa mi još nudi "da me ubaci da radim na nekom izbornom mestu za 2000 ali pod uslovom da glasam za dveri" a sa druge strane, pucaju reči hvale na račun Đilasa.
:roll:

Pisala sam o tome još tokom predizborne kampanje 2012e ;)
Lik mi priča priče kako se bore da sruše lopovski režim, pa mi još nudi "da me ubaci da radim na nekom izbornom mestu za 2000 ali pod uslovom da glasam za dveri" a sa druge strane, pucaju reči hvale na račun Đilasa.:roll:

Au, ala si nasla argument. "Lik" mi prica....
Ali, za ovo drugo bi bilo korektno da navedes citat gde Dveri "pucaju reci hvale na racun Djilasa". Ja to jos nigde nisam video a zaista sam trazio posto se o tome stalno ponavlja prica. Jedino sto sam nasao na nj. sajtu jeste da su jedino oni objavili izvestaj i nalaze Verice Barac o svim Djilasovim mutljavinama.
Priznaces da posle toga nisam mogao poverovati u pricu koju ti ponavljas. Sve dok mi neko ne dokaze suprotno. Dve godine cekam i jos uvek nista. Samo periodicno ponavljanje fraza koje je Vucic nametnuo kada su ga prozvali za sud o gej paradi.

Ma boli mene uvo i za Vučića i za Đilasa i za dveri i za šekija i za gljivicu i za botu i za sva ostala ********
Kažem šta je reko lik koji je delio letke na njihovom skupu. Nisam ga pitala kako se zove. Igrom slučaja sam morala da budem u neposrednoj blizini

Poslednja izmena:
- Od 1-5
-Зато што своју причу нису сконцентрисали на ТРАДИЦИОНАЛНУ ПОРОДИЦУ, већ су се несувисло расплинули у ширину. Хтели су бити уједно и "радикали", и "равногорци", и "дсс", и "про-руска опција", а заправо је ПОРОДИЦА једина прича која дверцима доноси поене.
А тек кампања по кафанама је катастрофа, јер је и сам појам кафане у суштини, мада се вајне "старешине" тога нису ни сетиле - дубоко анти-породичан; колико је бракова кафана уништила?
Па не зна им се броја!

Сада дверци али као нестраначке личности, имају прилику да од 'Алека' траже министарство за бригу о породици.
То им је једини излаз, али дверачки скотови то не увиђају, већ премештају централу из Београда ("који је омануо" како кажу ) у Чачак да као тамо развију гласачку базу која ће их одвести у скупштину - ваљда када се госн` Веља представи.
Скроз погрешно. Дверци су мртворођенче, рент-а-група грађана за испуњавање задатака које им постављају они који их за те задатке плаћају. Каква породица, какви бакрачи, сада се види да то њих и не занима.
-Propali su jer nisu valjali. Jednostavno.
-Dveri nisu nikog ubedile da bi resile ekonomske probleme, a sem toga ovde je ocigledno narod na izborima trazio jakog lidera, sto staresina Bosko definitivno nije.
-Da se dveri pitaju,oni bi političare zamenili popovima. Zato nikad neće preći cenzus...
-Mogu samo da kažem zašto ja nisam glasao za Dveri... a to je zbog preterano vulgarnog izražavanja tokom kampanje i zbog nekih isuviše desnih stavova.
-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back