Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma naucili su oni iz ove kampanje sve i svasta, zato Dveri napred:)
Ja nikada necu glasati za njih, ali ih zelim u Skupstini.

Pa u kontekstu toga da je potrebno sto vise onih koji ce da zajebavaju Aleka i njegov SNS, onda je potrebno i da Dveri udju u Skupstinu, i da se Seki vrati u Srbiju.

- - - - - - - - - -

Nemam ja problem sa tim. Ako ti ili veliki broj ljudi tako dozivljava njihov medijski nastup, onda je to tako iz vaseg ugla. Mozda sam ja detaljnije upoznat sa nj. nastupima i programom pa to dozivljavam drugacije. Ali, ja nisam o tome govorio vec o cinjenicamam zasnovanim na izbornim rezultatima i naslovom teme.

Dveri odbijaju ljude svojim pricama o pravoslavlju DZOS, kako to ne shvatate?

- - - - - - - - - -

Не млати, потребне су паре за онај део кад пола Србије гледа неку серију и кад пусте рекламе и онда онај део за политику, виде материјал Двери.
Јел ми можеш набројати на прсте обе шаке колико си их пута видео тако?

Nema potrebe ja da ih gledam i vidim po hiljadu puta, nisam debil kome je potrebno da se neko stalno pojavljuje na TV-u, da bih znao koje su mu ideje.

Na Dverima je budućnost, ako se ujedine sa nekom drugom strankom.

Dveri na ovim izborima uprkos dobroj kampanji nisu prešle cenzus, jer se pojavila gomila sličnih partija kao Dveri, npr Treća Srbija, ili Radulović. Dveri su pretendovali da budu ti neki treći-u prvom pokušaju zamalo da uspeju, ali je i onako za početniču partiju bez reklama na tv-u, rezultat bio dobar.
Odjedanput se pojavila gomila tih nekih trećih partija, i svi oni kažu kao i Dveri: Mi nikad nismo bili na vlasti... E pa nemože tako.

A drugo-sve nacionalističke partije su loše prošle na ovim izborima. U parlament su ušle samo partije koje se zalažu za Evropsku uniju

Meni je zaista strano da su Dveri koristile neki vulgarni jezik, naprotiv, mislim da su preterivali sa nekom politickom korektnoscu, ali
im ne zameram jer bi u protivnom smesta bili pregazeni.
Neka neko navede samo jedan primer njihove vulgarnosti. Ili ja mozda ne razumem sta je u Srbiji vulgarnost.

Da dverci pokusavaju da budu pol korektni, ali onda krenu sa nato parlamentima, pederbalovima itd . . . i onda se pokazu u pravom licu

Elem, dverci sada serviraju veliku neistinu da su oni nekakvi pobednici jer su negde imali vise glasova odldp, dss ... To nije tacno, dveri su pricali da ce dobiti 10%, nadali se 7%, a bili ubedjeni da ce preci cenzus

Drugo, i pored dosta novih glasaca za njih je glasalo manje ljudi! A gde su ti glasaci od proslih izbora? Ja mislim da je jedan broj njih glasao za Vucica, to su oni kojima vise znaci to sto je Vucko rezirao hapsenja, investitore itd . . . nego dverjanske prazne price, shvatili su da od 'ódbrane Kosova'' i okretanja Rusiji nema nikakve vajde! Kostun, dverci i ostali su ih vukli na tu pricu godinama, a onda se pojavio Vucko koji je ponudio nesto konkretno, uhapsio je tajkuna itd sto je mnogo opipljivije od praznih prica!

A kako dverci da racunaju da neko malo inteligentniji ili sa vecim zivotnim iskustvom glasa za njih kada im je program, potpuno nelogican, to nema veze sa mozgom, ali to smo apsolvirali na drugoj temi o njima, pa da ne duzim ovde .

I jos jedna stvar, pod hitno da povuku Boska negde u pozadinu i da u prvi plan stave nekog obrazovanog, kulturnog, ko zna da lepo, argumentovano, intelektualno prica, Bole iritiramalo kulturnije ljude svojim prepotentnim nacinom izlaganja, povisenim tonom i cacanskim akcentom:dash:

Radim sad, pisacu posle jos . . . PoZ

Na Dverima je budućnost, ako se ujedine sa nekom drugom strankom.

Dveri na ovim izborima uprkos dobroj kampanji nisu prešle cenzus, jer se pojavila gomila sličnih partija kao Dveri, npr Treća Srbija, ili Radulović. Dveri su pretendovali da budu ti neki treći-u prvom pokušaju zamalo da uspeju, ali je i onako za početniču partiju bez reklama na tv-u, rezultat bio dobar.
Odjedanput se pojavila gomila tih nekih trećih partija, i svi oni kažu kao i Dveri: Mi nikad nismo bili na vlasti... E pa nemože tako.

A drugo-sve nacionalističke partije su loše prošle na ovim izborima. U parlament su ušle samo partije koje se zalažu za Evropsku uniju

Tacno, narod vise ne pije te price o odbrani Kosova i evroazijskim integracijama, shvatili su ljudi da moraju da igraju kako zapad kaze jer nece imati sta da jedu u suprotnom

Kakva crna buducnost, anti evropske stranke su zavrsile svoje

Tacno, narod vise ne pije te price o odbrani Kosova i evroazijskim integracijama, shvatili su ljudi da moraju da igraju kako zapad kaze jer nece imati sta da jedu u suprotnom

Kakva crna buducnost, anti evropske stranke su zavrsile svoje

70 одсто гласача из СНС-а су за Русију, 30 одсто су еуропејци. Сад видиш, коју год страну да заебу има да изгубе гласаче а то је играње на две столице. Плус на то додај 3.000.000 који нису гласали.

Da dverci pokusavaju da budu pol korektni, ali onda krenu sa nato parlamentima, pederbalovima itd . . . i onda se pokazu u pravom licu

Elem, dverci sada serviraju veliku neistinu da su oni nekakvi pobednici jer su negde imali vise glasova odldp, dss ... To nije tacno, dveri su pricali da ce dobiti 10%, nadali se 7%, a bili ubedjeni da ce preci cenzus

Drugo, i pored dosta novih glasaca za njih je glasalo manje ljudi! A gde su ti glasaci od proslih izbora? Ja mislim da je jedan broj njih glasao za Vucica, to su oni kojima vise znaci to sto je Vucko rezirao hapsenja, investitore itd . . . nego dverjanske prazne price, shvatili su da od 'ódbrane Kosova'' i okretanja Rusiji nema nikakve vajde! Kostun, dverci i ostali su ih vukli na tu pricu godinama, a onda se pojavio Vucko koji je ponudio nesto konkretno, uhapsio je tajkuna itd sto je mnogo opipljivije od praznih prica!

A kako dverci da racunaju da neko malo inteligentniji ili sa vecim zivotnim iskustvom glasa za njih kada im je program, potpuno nelogican, to nema veze sa mozgom, ali to smo apsolvirali na drugoj temi o njima, pa da ne duzim ovde .

I jos jedna stvar, pod hitno da povuku Boska negde u pozadinu i da u prvi plan stave nekog obrazovanog, kulturnog, ko zna da lepo, argumentovano, intelektualno prica, Bole iritiramalo kulturnije ljude svojim prepotentnim nacinom izlaganja, povisenim tonom i cacanskim akcentom:dash:

Nemam komentar na ovo,a ti imas li ti?

Kada ides na to sto Dveri furaju, onda je bitno, jer ti je to glavna stvar u kampanji. Oni nemaju drustvene veze da na taj nacin animiraju svoje glasace, moraju da ih animiraju ideologijom.

Није битна идеологија већ добар маркетинг и уз то симпатичан лидер.
Нпр. Динкић је имао стотине реклама али џабе кад га сви мрзе.
Саћаш ли се спотова СПС-а из 2012? Они су им донели 5-6 посто у последње 2 недеље.

70 одсто гласача из СНС-а су за Русију, 30 одсто су еуропејци. Сад видиш, коју год страну да заебу има да изгубе гласаче а то је играње на две столице. Плус на то додај 3.000.000 који нису гласали.

Кад нешто поразмислимо за ППВ - а његов СНС / чист - сув / је гласао отприлике сваки 5.или 6. гласач , па да
видимо тај историјски успех....вероватно су и оне пришипетља странке донеле неки глас...Расим,Вук и ???...тако
да Двери који су оставили радикалску коалицију , ЛДП,УРС,ДСС...требају бити задовољни....

Није битна идеологија већ добар маркетинг и уз то симпатичан лидер.
Нпр. Динкић је имао стотине реклама али џабе кад га сви мрзе.
Саћаш ли се спотова СПС-а из 2012? Они су им донели 5-6 посто у последње 2 недеље.

SPS ne mora da ima nikakve spotove, dovoljno je da se Dacic pojavi i odrzi jednom onaj njegov seljacko-levicarsko-populisticki govor, i 200000 hiljada penzosa odmah ima da glasaju za njega. Da, Dinkicu ni taj levicarski populizam koji sada fura ne moze da pomogne, kod njega ideologija ne pomaze jer njegov lik u srpskom javnom mnjenu ima skroz negativnu konotaciju. Likovi tih vodja Dveri imaju negativnu konotaciju samo kod jednog malog broja glasaca, kao sto smo mi izdajnici i autosovinisti, ali nas broj je skroz zanemarljiv. Oni bi malim izmenama u ideologiji i nastupu mogli da dupliraju svoj rezultat. Ali, posto oni i dalje zele da budu toliko vezani za Crkvu...

Кад нешто поразмислимо за ППВ - а његов СНС / чист - сув / је гласао отприлике сваки 5.или 6. гласач , па да
видимо тај историјски успех....вероватно су и оне пришипетља странке донеле неки глас...Расим,Вук и ???...тако
да Двери који су оставили радикалску коалицију , ЛДП,УРС,ДСС...требају бити задовољни....

СНС отео гласове ЛДП-а. ДС-а. ДСС-а еуропејском политиком. Они који су пре гласали за ДС сада је гласало за СНС.

Nemam ja problem sa tim. Ako ti ili veliki broj ljudi tako dozivljava njihov medijski nastup, onda je to tako iz vaseg ugla. Mozda sam ja detaljnije upoznat sa nj. nastupima i programom pa to dozivljavam drugacije. Ali, ja nisam o tome govorio vec o cinjenicamam zasnovanim na izbornim rezultatima i naslovom teme.

ja ili veliki broj ljudi...ja ili veliki broj ljudi smo glasaci kojima se obraca. mi svi imamo neke interese i potrebe...on mora da prepozna sta je potreba vecine da bi dobio podrsku vecine...narod je gladan. narod hoce da cuje sta ce da se uradi da mu se osigura redovna isplata plate a ne jednom u 6 meseci, koji ce mehanizam prisile da se nametne preduzecima da se smanji korupcija i povecaju plate, ko ce da unisti dilere droge oko skole u koju salju svoju decu, da li ce pdv da se vrati na 18 a ne da ide na 22-23%....hoce da ima da nahrani dete, da mu kupi lepu trenerku, nove patike, da ga posalje na trodnevnu ekskurziju bez da se odrice mesec dana necega... prosecnom biracu nije stalo do prica o gmo, nvo itd....zanima ga i to, ali ne kao prioritet. vec kao 6-7 pitanje...prvo hleba na sto da se obezbedi. skolovanje za decu... prestanak pljacki preko racuna za infostan, struju itd....e to interesuje vecinu.

i to mesanje spc u politiku...mi smo sekularna drzava, i to je nesto sto se nece promeniti nikada.... zato guranje spc u dnevnu politiku za potrebe jedne stranke moze biti kontraproduktivno....narodu je dosta debelih popova koji jedva ulaze u svoje preskupe audije da ih uce pameti... popovi su davno prestali biti sinonim za neko postenje, cestitost i slicno...totalno pogresan pristup....patrijarh Pavle je bio svetac, ali istovremeno pola vladika je obican sjlam...a od tih pola cevrtina je umesana u takve skandale da bi u nekoj zakonski uredjenijoj zemlji do sada vec debelo zaglavili robiju...i narod to vidi i zna... zato se ne prihvataju prica koje dolaze od njih..ili kad se neko poziva na njih...

da, realnost je takva....

to i ja pricam....moze Bosko da bude isus hrist licno....nebitno je. nebitno je i sta prica. glasac ima potrebe i bosko mora da se prilagodi glasacima a ne obrnuto. a to dveri rade bas kako ne treba naturaju svoje umesto da glasacima ponude da njima ostvare njihove potrebe. ako glasac hoce radna mesta, ako glasac hoce besplatno zdravstvo, ako glasac hoce osiguran fakultet za svoju decu, to mora da bude program stranke da bi glasac glasao za njih. vucic je narodu ponudio sve sto ga boli i zulja da mu sredi. naravno da nece, ali je prepoznao sta narod hoce i obecao im je to...ponesto ce da napravi ali gro obecanja je vetar...setimo se samo obecanja o stotinama milijardi, resavanju kradje listica itd brojnih nebuloza koje je marva poverovala i dobili su vlast....sad im veruju jos vise a nista se nije popravilo u stvarnosti....drzavni dug se povecao, sve je skuplje, digli su pdv, struja, komunalije, gas, nafta, sve je skuplje....cak marva zaboravlja da je obecao da ce ds-ovce da pohapsi i pobaca na robiju....sa najvecim fokusom kampanje na borisu tadicu....a tadic je prakticno glavni kandidat za novu koaliciju....i marva to guta....

Poslednja izmena:
Šta je sad s starešinom i tatom ? Ništa ne čujem po medijim ? A dvanaesti je dan blokade Srbije ...

Dal da kupujem brašno, ulje ?

Primer spinovanja. ovo si napisao minimum 100 puta do sada na svakoj temi o Dverima. Ali, nesvesno si dokazo da se o njima moze cuti samo onda i samo ono sto Vucic odobri. Poprilicno jadno, ali takva je sva politika SNS-a: samo cist marketing i blacenje protivnika.

Veoma uvazavam tvoje misljenje iako se u nekim stvarima ne slazemo. Ti uvek pokusavas obrazloziti svoje stavove i utiske i ja to cenim.

Maloletnim licima nije mesto na politickom plakatu.

Jos jedan primer SNS spina i eskiviranja teme zamenom teza.

SPS ne mora da ima nikakve spotove, dovoljno je da se Dacic pojavi i odrzi jednom onaj njegov seljacko-levicarsko-populisticki govor, i 200000 hiljada penzosa odmah ima da glasaju za njega. Da, Dinkicu ni taj levicarski populizam koji sada fura ne moze da pomogne, kod njega ideologija ne pomaze jer njegov lik u srpskom javnom mnjenu ima skroz negativnu konotaciju. Likovi tih vodja Dveri imaju negativnu konotaciju samo kod jednog malog broja glasaca, kao sto smo mi izdajnici i autosovinisti, ali nas broj je skroz zanemarljiv. Oni bi malim izmenama u ideologiji i nastupu mogli da dupliraju svoj rezultat. Ali, posto oni i dalje zele da budu toliko vezani za Crkvu...

Ja cenim i tvoja razmisljanja iako si cesto vulgaran ali, navikao sam na to pa citam samo ovo sto ozbiljn0 napises. Ovo podebljano bi i meni smetalo kada bih se uverio da je tako.

ja ili veliki broj ljudi...ja ili veliki broj ljudi smo glasaci kojima se obraca. mi svi imamo neke interese i potrebe...on mora da prepozna sta je potreba vecine da bi dobio podrsku vecine...narod je gladan. narod hoce da cuje sta ce da se uradi da mu se osigura redovna isplata plate a ne jednom u 6 meseci, koji ce mehanizam prisile da se nametne preduzecima da se smanji korupcija i povecaju plate, ko ce da unisti dilere droge oko skole u koju salju svoju decu, da li ce pdv da se vrati na 18 a ne da ide na 22-23%....hoce da ima da nahrani dete, da mu kupi lepu trenerku, nove patike, da ga posalje na trodnevnu ekskurziju bez da se odrice mesec dana necega... prosecnom biracu nije stalo do prica o gmo, nvo itd....zanima ga i to, ali ne kao prioritet. vec kao 6-7 pitanje...prvo hleba na sto da se obezbedi. skolovanje za decu... prestanak pljacki preko racuna za infostan, struju itd....e to interesuje vecinu.

Naravno, zato mi je i stalo do tvog misljenja. Ja mislim slicno o nacinu "udvaranja" biracima ali cenim i postujem ljude koji to ne cine iz razloga principijelnosti i vere u svoje ideje po cenu propasti. Mislim da je kod Dveri bas to slucaj.

i to mesanje spc u politiku...mi smo sekularna drzava, i to je nesto sto se nece promeniti nikada.... zato guranje spc u dnevnu politiku za potrebe jedne stranke moze biti kontraproduktivno....narodu je dosta debelih popova koji jedva ulaze u svoje preskupe audije da ih uce pameti... popovi su davno prestali biti sinonim za neko postenje, cestitost i slicno...totalno pogresan pristup....patrijarh Pavle je bio svetac, ali istovremeno pola vladika je obican sjlam...a od tih pola cevrtina je umesana u takve skandale da bi u nekoj zakonski uredjenijoj zemlji do sada vec debelo zaglavili robiju...i narod to vidi i zna... zato se ne prihvataju prica koje dolaze od njih..ili kad se neko poziva na njih...

Slazem se! Zato sam zadovoljan sto u ovoj kampanje nije bilo pomena o crkvi. Cak je juce Bosko vrlo kriticki govorio kada je odgovarao na slicno pitanje slusaoca radija Snaga naroda. Dopada mi se sto je odgovarao na svako pitanje iako je dosta njih bilo vrlo neprijatno.

Народ гладан, Вучко им поједе овце, народ још више гладан, опет гласа за Вучка јер им обећао да неће бити гладни, Вучко опет поједе овце, народ нема шта да једе, умре. Испуњен циљ.

@ForestGreen
U SNS-u ima svacega, od zaposlenih u javnom sektoru, do onih kojima je obecan posao, penzionera, bivsih radikala koji su sad za EU, bivsih radikala koji su za Rusiju ali su za Tomu i Vucica, bivsih radikala koji mrze zute i glasaju za Vucica jer je uhapsio Miskovica i hapsice DOS-ovce, bivsih demokrata koji su razocarani u demokratsko delovanje proslih godina i glasaju za Vucica jer je nesto uradio, onih koji su razocarani nedelovanjem dosadasnjih lidera i Vucko ih je animirao svojim akcijama, tako da u svom tom melting pot-u opredeljene za Rusiju izgleda kao neki sporedan razlog kod jednog broja biraca!
A ima jos nesto, jedno su oni koji vole Rusiju, a sasvim drugo oni koji su stvarno spremni da podrze takvu politiku!Da ne otvaram sad tu diskusiju, ali ovih drugih je mnogo, mnogo manje!

@kanarinka
Pod hitno da nadju dva tri ozbiljna profesora koji ce da umeju da ozbiljno iznose i smisle neki razuman politicki program!

Dveri bi prvo trebali da se reformisu iz pokreta u ozbiljnu stranku! Drugo, ipak je ovo ozbiljna sekularna drzava i to sto su mogli da rade kao duhovni pokret nije ono sto mogu da rade kao ozbiljan politicki faktor!
Istaknuto i jako naglaseno antievropejstvo je svakako pogubno za njih! Drugo, nacionalizam koji propagiraju treba da istice pozitivne vrednosti a ne da bude zasnovan na iskljucivosti! Pod hitno bi morali da reformisu vrh i da dovedu dva-tri ozbiljna naucna radnika koji bi napravili ozbiljan stranacki program i koji bi mogli kvalitetno da ga propagiraju! Naravno, moraju da ponude ljudima konkretne stvari a dok god budu iskljucivali Evropu iz njihovog programa, dok porodicu i pravoslavnu veru budu stavljali ljudima kao prefiks za privilegije u drzavi jako su neozbiljni i hvala bogu da se ljudi ne primaju na diskriminatorsku politiku! A staresine bi mogle da se malo povuku i deluju iz drugog plana jer su pokazali da vodjenje stranke nije isto sto i nekakvog pokreta i da to jako lose rade!

Nisu DVERI propale.Ti si propao.

SNS je camac koji ide na pucinu gde treba da potone.

Vidimo se za godinu dana,kada ces verovatno kao guzoljub DVERI da postavis temu : Zasto je SNS propao?

Dveri su propale i pukle, na njihove price tj bajke niko se nije ni primio.
Za godinu dana tema da li se neko seca vecnih gubitnika dveri koje nikada nisu prosle cenzus i koje su nestale ?

Dveri su propale i pukle, na njihove price tj bajke niko se nije ni primio.
Za godinu dana tema da li se neko seca vecnih gubitnika dveri koje nikada nisu prosle cenzus i koje su nestale ?

DVERI nisu presle cenzus ne zato sto nisu dobre nego zato sto su isuvise dobre za SRBiju.

Rulja treba da postane srpski narod, da bi se udostojila DVERI.

PS. Koliko si stranaka promenio dok nisi stigao do SNS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back