Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se stiče kada se rodiš, to je suština sopstvenog bića da znaš ko si i šta si. Zar je sramota biti pravoslavac, slediti učenje Svetog Save?

Ko je rekao da je sramota? rekao sam da niko nema pravo da tumači šta je istinsko pravoslavlje. Osim Crkve, naravno. Svaka organizacija kad-tad zaželi politički aktivitet i onda zloupotrebi ono što proklamuje. Primer dveri.

Srbija ne sme da bude ni proevropska ni proruska. Tu mora imati u svakom trenutku dobar balans. Ili, koliko brzo ide u Eu istom brzinom mora da gradi odnose sa Rusijom. Tu bi u budućnosti mogla da ušićari značajno, tj. mogla bi da poravnava odnose, da tajno radi i za jedne i za druge, a najviše za sebe.

To je jedna zabluda , pogotovo sada kad se odnosi izmedju Rusije i Zapada sve vise zaostravaju , tako da logika " umiljato jagnje dve majke sisa" vise ne prolazi , to je samo Tito mogao da radi , ali on je vec prica za sebe i sto je jos vaznije geopoliticka situacija u svetu je bila dosta drugacija nego sto je danas , svakako ne trebamo mi da se odricemo saradnje ni sa kim , pa ni sa EU ili Amerikom (ukoliko mozemo da izvucemo neku korist iz toga) , ali svakako moramo da imamo jednog pravog i velikog saveznika i nekog ko ce da nam cuva ledja , a svakako i po prirodnim i po istorijskim zakonima to je Rusija , bez jake Rusije nema ni uspesne Srbije.

Ajde peri zube i u krevet. Ovde razgovaraju ozbiljni ljudi. Nevaljala deca idu u krevet bez večere.

- - - - - - - - - -

To je jedna zabluda , pogotovo sada kad se odnosi izmedju Rusije i Zapada sve vise zaostravaju , tako da logika " umiljato jagnje dve majke sisa" vise ne prolazi , to je samo Tito mogao da radi , ali on je vec prica za sebe i sto je jos vaznije geopoliticka situacija u svetu je bila dosta drugacija nego sto je danas , svakako ne trebamo mi da se odricemo saradnje ni sa kim , pa ni sa EU ili Amerikom (ukoliko mozemo da izvucemo neku korist iz toga) , ali svakako moramo da imamo jednog pravog i velikog saveznika i nekog ko ce da nam cuva ledja , a svakako i po prirodnim i po istorijskim zakonima to je Rusija , bez jake Rusije nema ni uspesne Srbije.

Ne treba verovati nikome. nema večitih prijatelja ni večitih neprijatelja. Večiti su samo narod i njeegovi interesi.

Sta si pricao pre izbora ? Sta je sada problem ? Ne valja narod koji nije glasao za dveri ?
Probudi se covece

Sta ti je bre @Nikita? Ja te podrzavam i stitim a ti iskrivljujes moje misli. Moj narod je uvek u pravu i nikada nisam rekao da ne valja. Dveri su propale ali ti ih i dalje ozivljavas i na tome sam ti zahvalan.
Budi jednom posten pa priznaj da nikada nisam pisao o procentima vec sam uvek kritikovao vas kojima su zauzimali 2/3 postova. Nije sve u procentima i cenzusima, moj @Nikita. Ima nesto i u ponosu i samopostovanju. ;)

Sta ti je bre @Nikita? Ja te podrzavam i stitim a ti iskrivljujes moje misli. Moj narod je uvek u pravu i nikada nisam rekao da ne valja. Dveri su propale ali ti ih i dalje ozivljavas i na tome sam ti zahvalan.
Budi jednom posten pa priznaj da nikada nisam pisao o procentima vec sam uvek kritikovao vas kojima su zauzimali 2/3 postova. Nije sve u procentima i cenzusima, moj @Nikita. Ima nesto i u ponosu i samopostovanju. ;)

Ovde se samo analizira , kako su dveri pukle, a toliko su se folirali. Pisao si o proncentima i postavljao ankete gde dveri vode.
Po tebi u postovanju drugih nema nista....

70 одсто гласача из СНС-а су за Русију, 30 одсто су еуропејци. Сад видиш, коју год страну да заебу има да изгубе гласаче а то је играње на две столице. Плус на то додај 3.000.000 који нису гласали.
ез
А 30% бирача СНС и не зна да постоји ЕУ:lol:

Ovde se samo analizira , kako su dveri pukle, a toliko su se folirali. Pisao si o proncentima i postavljao ankete gde dveri vode.
Po tebi u postovanju drugih nema nista....

@Nikita, druze postavljao sam ankete sa inetrneta i pisao kako je sve to relativno i kako su samo izbori pravi pokazatelj. Ali, posto ti ne citas sta ja napisem vec unapred znas sta ti treba da napises, onda opet kazem "Za sve si u pravu!":p

@Nikita, druze postavljao sam ankete sa inetrneta i pisao kako je sve to relativno i kako su samo izbori pravi pokazatelj. Ali, posto ti ne citas sta ja napisem vec unapred znas sta ti treba da napises, onda opet kazem "Za sve si u pravu!":p

Ti si za ankete gde je vodio SNS pisao da su to namestene vuciceve ankete,a neke ankete gde su kao vodili dveri da je to prava istina, a sada se pravis lud, naravno. Folirao si se i ti pre izbora, dveri ce ovo dveri ce oni...a dveri pukle

Ti si za ankete gde je vodio SNS pisao da su to namestene vuciceve ankete,a neke ankete gde su kao vodili dveri da je to prava istina, a sada se pravis lud, naravno. Folirao si se i ti pre izbora, dveri ce ovo dveri ce oni...a dveri pukle

Dveri nisu pukle. Sto se mene tice, uvek sam govorio da ce SNS pobediti jer imaju veliku silu obmane. Ali kada sine sunce, magla iscezne. To ce se uskoro videti.

Sent from my iPad Air using Forum

Био малопре филм на пинковом каналу, зове се Тркач. Овај филм има у себи оно што данас има у свету, обману народа преко медија. Јел вам то у данашњем свету познато? :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back