Zasto su devojke same danas?

Zato što ne umeju da prepoznaju i smuvaju kvalitetne muškarce poput mene :D
Isaiah Mustafa Love GIF by ABC Network

Nije laz da su same, a mnoge su i usamljene u vezama.
To je direktna posledica agende radikalnog feminizma da ne zalazim sad u imbecilnost na koju je veliki deo modernih zena palo.
I sada gutaju to sto su propagirale i tako srdacno prihvatile.

Umesto cenjene majke i uvazene supruge sa ambicijama ka nezavisnosti postale su olupine koje pucaju pod tezinom tudje agende koju su sebi same natovarile na ledja.

Naravno postoje i zene - zene koje krase sve odlike zenstvenosti i koje time uzivaju sve prednosti i pogodnosti rezervisane za zenu.

Istina je da se naslucuje napredak jer sve vise zena uvidja tu prevaru i vraca se ulozi koja po prirodi stvari pripada njima.

A sto se tice radikalnih feministkinja bar kod mene za njih je rezervisan tretman otiraca i otpada.

Kvala na pazlji <3

Где налазите више те радикалне феминисткиње?

Ја не познајем ни једну, а познајем солидан број женских особа.

Мсм..знам да их има пуно у причама по Јутјубу, али мислим да ван Јутјуба баш и не постоје.

Мсм..знам да их има пуно у причама по Јутјубу, али мислим да ван Јутјуба баш и не постоје.
Nalazis ih npr u svakom mogucem vidu zenskih udruzivanja, zatim u skoro svim zenskim influenserskim kanalima, zatim u mejnstrimu svake vrste i na svim medijima.
Ako ne mozes to da primetis onda mislim da si kondicioniran ozbiljno i da njihov plan deluje.

Postoje ali zaista ne mnogo, kao ni bilo kojih drugih radikalnih struja bilo čega

Nalazis ih npr u svakom mogucem vidu zenskih udruzivanja, zatim u skoro svim zenskim influenserskim kanalima, zatim u mejnstrimu svake vrste i na svim medijima.
Ako ne mozes to da primetis onda mislim da si kondicioniran ozbiljno i da njihov plan deluje.

Женско удруживање?

Оно...кад продају АВОН козметику? Или локални одбојкашки клуб?

Одлазак у шопинг другарица?

Медијима?

Ја горе јасно рекох да не познајем ни једну радикалну феминисткињу, а познајем солидан број жена.

Е, сад...ако је твој свет саздан од инфлуенсерки и медија, онда то даље потврђује моју тезу, јер ти свој наратив засниваш на друштвеним мрежама и медијима, а ја свој на реалном свету и реалним познанствима.

Isti slučaj. Ne baš devojke, već dame primerene mojim godinama. Znam da perem, peglam, kuvam tako da ako hoću mogu lako da se udam :D.
Evo jos jednog primera delovanja radikalnog feminizma...
Muskarac koji kao vrednosti istice to sto moze da se stara o sebi jer je vec odustao od ideje normalnosti u kojoj bi zena trebala da olaksa zivot a ne ucini ga dodatno tezim...

U prevodu, ja cu sve da radim i da ti skidam zvezde a ti mi samo daj mindzosije..
A zapravo treba da znas sve da radis i da budes napredan i nezavistan i intelektualno i materijalno i fizicki a onda ce sve te sto serniaju o jednakosti da ti padaju pod noge i bukvalno da mole da se ispisas po njima.

Postoje ali zaista ne mnogo, kao ni bilo kojih drugih radikalnih struja bilo čega

Добро, можда негде и постоје. Можда и познајем неку, а да не знам да је радикална феминисткиња. Али, колеге овде причају да су преплавили Србију и свет, да их има свуда, а ти кажеш да их заиста нема много. Па, коме веровати? Њима, који кажу да их има пуно, или теби која кажеш да их заиста нема много?

Женско удруживање?

Оно...кад продају АВОН козметику? Или локални одбојкашки клуб?

Одлаказ у шопинг другарица?

Медијима?

Ја горе јасно рекох да не познајем ни једну радикалну феминисткињу, а познајем солидан број жена.

Е, сад...ако је твој свет саздан од инфлуенсерки и медија, онда то даље потврђује моју тезу, јер ти свој наратив засниваш на друштвеним мрежама и медијима, а ја свој на реалном свету и реалним познанствима.
Perspektiva i percepcija...
Sam govoris da su tvoji uvidi ograniceni
ja tu ne bi nista dodavao..

Добро, можда негде и постоје. Можда и познајем неку, а да не знам да је радикална феминисткиња. Али, колеге овде причају да су преплавили Србију и свет, да их има свуда, а ти кажеш да их заиста нема много. Па, коме веровати? Њима, који кажу да их има пуно, или теби која кажеш да их заиста нема много?
Uvek možeš meni da veruješ, mili 😊

U suštini, svako od ovih intervjuisanih ljudi je dao dobar odgovor. Ogromna očekivanja od potencijalnog partnera a ja...sasvim je dovoljno samo to što postojim i taj neko mora da me prihvati ovakvu kakva jesam.

Такве, које мисле да је довољно да постоје, неће наћи парнтере или одговарајуће пертенре.

Следствено томе,

мушкарци који мисле да је довољно да постоје, и да тиме заслужују птичку у животу, такође ће остати сами,

јер мисле да је довољно да постоје, а да их жена служи и кува им, пере, пуши и чисти,

а они замишљају да седе на каучу и грицкају чипс, критикују жене што траже паре, а они не би да раде и зараде (и немају), критикују жене што нађу рацку са стране, јер они не ебу довољно добро.

Видиш, то је двосмерна улица. Обе стране траже од друге да их воле онакве какви јесу, својим постојањем,

уместо да обе стране дају свој максимум, и сразамерно том максимуму да имају очекивања.

I ne treba feministkinju i zenu svrstavati u isto.
One samo dele pol a i to je postalo vrlo upitno usled delovanja tih struja.

Cuj ovog kaze nema radikalnog feminizma
pa ovaj forum se zapali o MZ sukobima zadnjih 10 godina, svaka druga tema je o tome a i ako nije rezultira promenom kursa u smeru tog sukoba.

Da ne idemo dalje dovoljan je i forum
Hoce da nas ubede kako su zene robovi muskaraca kako su one zlopacene bijene omalovazavane i tretirane kao smece,kao da ne zivimo u narodu u kome je kult majke maltene izjednacen sa bogom i u kome je zena i majka i sestra postovana uvazavana i zasticena uvek bila.

Pokusavaju od sporadicnih primera umobolnika da naprave pravilo i jos prave od balkana neku nakaznu sredinu u kojoj su zene robovi..

I da bude smesnije plasiraju nam evropski zapad kao nekakvu teznju i neke vise vrednosti a bukvalno su zene palili na lomacama do pre 100 godina a crnce drzali u kavezima do pre 70

A najsmesnije od svega da same zene u to poveruju..

I onda kaze car nema radikalnog feminizma..
Pa ako je za tebe pojam radikalnog feminizma bubuljicava nakazna riba od 200 kila onda si sam sebe ogranicio u startu

Ganfija samo feministkinje jure, ali on se ne da, čvrst i odlučan ka'no klisurina.

Evo jos jednog primera delovanja radikalnog feminizma...
Muskarac koji kao vrednosti istice to sto moze da se stara o sebi jer je vec odustao od ideje normalnosti u kojoj bi zena trebala da olaksa zivot a ne ucini ga dodatno tezim...

U prevodu, ja cu sve da radim i da ti skidam zvezde a ti mi samo daj mindzosije..
A zapravo treba da znas sve da radis i da budes napredan i nezavistan i intelektualno i materijalno i fizicki a onda ce sve te sto serniaju o jednakosti da ti padaju pod noge i bukvalno da mole da se ispisas po njima.

Uh, al' me na brzinu izpsihoanalizira i čika Frojd bi ti pozavideo.

Back