- Poruka
- 23.370
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što ne umeju da prepoznaju i smuvaju kvalitetne muškarce poput mene![]()
Zato što ne umeju da prepoznaju i smuvaju kvalitetne muškarce poput mene![]()
Nalazis ih npr u svakom mogucem vidu zenskih udruzivanja, zatim u skoro svim zenskim influenserskim kanalima, zatim u mejnstrimu svake vrste i na svim medijima.Где налазите више те радикалне феминисткиње?
Ја не познајем ни једну, а познајем солидан број женских особа.
Мсм..знам да их има пуно у причама по Јутјубу, али мислим да ван Јутјуба баш и не постоје.
Postoje ali zaista ne mnogo, kao ni bilo kojih drugih radikalnih struja bilo čegaГде налазите више те радикалне феминисткиње?
Мсм..знам да их има пуно у причама по Јутјубу, али мислим да ван Јутјуба баш и не постоје.
Nalazis ih npr u svakom mogucem vidu zenskih udruzivanja, zatim u skoro svim zenskim influenserskim kanalima, zatim u mejnstrimu svake vrste i na svim medijima.
Ako ne mozes to da primetis onda mislim da si kondicioniran ozbiljno i da njihov plan deluje.
Evo jos jednog primera delovanja radikalnog feminizma...Isti slučaj. Ne baš devojke, već dame primerene mojim godinama. Znam da perem, peglam, kuvam tako da ako hoću mogu lako da se udam.
Postoje ali zaista ne mnogo, kao ni bilo kojih drugih radikalnih struja bilo čega
Perspektiva i percepcija...Женско удруживање?
Оно...кад продају АВОН козметику? Или локални одбојкашки клуб?
Одлаказ у шопинг другарица?
Медијима?
Ја горе јасно рекох да не познајем ни једну радикалну феминисткињу, а познајем солидан број жена.
Е, сад...ако је твој свет саздан од инфлуенсерки и медија, онда то даље потврђује моју тезу, јер ти свој наратив засниваш на друштвеним мрежама и медијима, а ја свој на реалном свету и реалним познанствима.
Uvek možeš meni da veruješ, miliДобро, можда негде и постоје. Можда и познајем неку, а да не знам да је радикална феминисткиња. Али, колеге овде причају да су преплавили Србију и свет, да их има свуда, а ти кажеш да их заиста нема много. Па, коме веровати? Њима, који кажу да их има пуно, или теби која кажеш да их заиста нема много?
U suštini, svako od ovih intervjuisanih ljudi je dao dobar odgovor. Ogromna očekivanja od potencijalnog partnera a ja...sasvim je dovoljno samo to što postojim i taj neko mora da me prihvati ovakvu kakva jesam.
U suštini, svako od ovih intervjuisanih ljudi je dao dobar odgovor. Ogromna očekivanja od potencijalnog partnera a ja...sasvim je dovoljno samo to što postojim i taj neko mora da me prihvati ovakvu kakva jesam.
astronomski kriterijumi i nedostatak inicijative
Ganfija samo feministkinje jure, ali on se ne da, čvrst i odlučan ka'no klisurina.Где налазите више те радикалне феминисткиње?
Evo jos jednog primera delovanja radikalnog feminizma...
Muskarac koji kao vrednosti istice to sto moze da se stara o sebi jer je vec odustao od ideje normalnosti u kojoj bi zena trebala da olaksa zivot a ne ucini ga dodatno tezim...
U prevodu, ja cu sve da radim i da ti skidam zvezde a ti mi samo daj mindzosije..
A zapravo treba da znas sve da radis i da budes napredan i nezavistan i intelektualno i materijalno i fizicki a onda ce sve te sto serniaju o jednakosti da ti padaju pod noge i bukvalno da mole da se ispisas po njima.
Као кад ти од спорадичних примера умоболних радикалних феминисткиња покушаваш да направиш правило?Pokusavaju od sporadicnih primera umobolnika da naprave pravilo i jos prave od balkana neku nakaznu sredinu u kojoj su zene robovi..