gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Nema
A ti Dačo, bolje unapred razmisli šta pričaš o mom gradu ako ti je život mio i ako hoćeš još neko pivo da popiješ sa mnom![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema
A ti Dačo, bolje unapred razmisli šta pričaš o mom gradu ako ti je život mio i ako hoćeš još neko pivo da popiješ sa mnom![]()
![]()
Zato sto su cobani ne artikulisani i sirovi,a osim toga im nista ne fali.
Znate li kako bosanac cuva ovcu,pa ne svrsava u nju![]()
Nisu samo Bosanci veseljaci...Dača obešenjak![]()
Ja sam svoje ispričao...A pe*er nisam,ako si na to mislilaVi ste ,momci imali iskustva sa Bosancima pa znate kakvi su?![]()
Nisam mislilaJa sam svoje ispričao...A pe*er nisam,ako si na to mislila![]()
ja jesam, al ne seksualnih...![]()
Vampirski avatar![]()
Za mišljenje su pitani svi, mada je pitanje sa nedvosmislenom seksualnom konotacijom, tu si u pravu.... Zar pitanje nije bilo u tom kontekstu a ne u kontekstu druzenja?![]()
Za mišljenje su pitani svi, mada je pitanje sa nedvosmislenom seksualnom konotacijom, tu si u pravu.![]()
Družio se sa Bosancima.Dacice,opet si tako pametan![]()
Zaista, zašto su Bosanci (Srbi iz Bosne) visoko kotirani kod žena, konkretno u Bg i Ns ali i drugim gradovima u Srbiji? Da li je to zato što su neposredniji u kontaktu, češće priđu devojkama, imaju više samopouzdanja, više je smeha sa njima itd.? Ili jednostavno što su uvozno voće? Baš bih voleo da se razvije tema, mislim da ima potencijala, jer jako puno ljudi ima kontakt sa njima pa samim tim i neko iskustvo.
Popularni su u određenim krugovima...
Al koja žena ne voli prsten i zlatni lanac...![]()
Zaista, zašto su Bosanci (Srbi iz Bosne) visoko kotirani kod žena, konkretno u Bg i Ns ali i drugim gradovima u Srbiji? Da li je to zato što su neposredniji u kontaktu, češće priđu devojkama, imaju više samopouzdanja, više je smeha sa njima itd.? Ili jednostavno što su uvozno voće? Baš bih voleo da se razvije tema, mislim da ima potencijala, jer jako puno ljudi ima kontakt sa njima pa samim tim i neko iskustvo.
Žene visoko cene,što jes jes...zato sto misle da moraju svako vece![]()