Pa, kako brate vam nije važno ako želite nešto ozbiljno mora biti važno..
Meni se dešavalo da mi nakon opisa bivše odjednom sve postane kristalno jasno i što nisam razumela
A tek njihovi odnosi... pa to je nepresušno blago informacija o osobi!
Nemojte posle drugi mi je kriv

Sve će biti isto ili slično, nema tu mnogo iznenađenja. Mi samo možemo biti mnogo bolji par.
uf uf, ja odmah precrtam te što pričaju o bivšima
prvo, kako da znam da je to istina?
pre 5-6 godina krenuo da me muva neki klinac, sa sve nekom pričom kako ne traži sad ništa ozbiljno, jer tek što je izašao iz veze sa, prema njegovim rečima, "najgorom osobom koju je svet mogao da zamisli"
nakon 2-3 godine, eto ih opet u vezi
muško je spremno da kaže svašta, a naročito da ocrni bivšu kako ne bi morao da prizna da sa njim nešto nije u redu
sa druge strane, ako previše lepo priča o njoj, to je opet čudno, jer ček bre, što ste raskinuli ako vam je bilo tako lepo?
ja sam odlučila da ne želim da zalazim u takve stvari, čak me ne interesuje ni fizički izgled bivše, a to je ranije znalo da me interesuje i morala sam stalno da se upoređujem
shvatila sam da nije dobro to raditi, stvaraju se neke predrasude i to može loše da utiče na vezu
ne mislim da se ljudi uvek ponašaju po nekom šablonu, znam to po sebi, ja evoluiram u svakoj vezi i svaka naredna je drugačija
ako će neko da sudi o meni po tome kakva sam bila u prethodnim vezama i po tome kakvi su mi bili partneri, neka hvala, takav mi ne treba