Zašto su Bosanci na ceni?

Nema :cool:
A ti Dačo, bolje unapred razmisli šta pričaš o mom gradu ako ti je život mio i ako hoćeš još neko pivo da popiješ sa mnom
greenbeer.gif

:p

:lol:
:pivce: :rumenka: :prstic: :cvet: :rumenko:

:zag:

Zaista, zašto su Bosanci (Srbi iz Bosne) visoko kotirani kod žena, konkretno u Bg i Ns ali i drugim gradovima u Srbiji? Da li je to zato što su neposredniji u kontaktu, češće priđu devojkama, imaju više samopouzdanja, više je smeha sa njima itd.? Ili jednostavno što su uvozno voće? Baš bih voleo da se razvije tema, mislim da ima potencijala, jer jako puno ljudi ima kontakt sa njima pa samim tim i neko iskustvo.

kako da se razvije tema kad je zasnovana na pukoj ...ne znam cemu, jel generalizica il sta al neka glupos` jeste...
odakle ti ideja da su bas oni trazeni, sta, mi iz bg-a seotimamo o bosance, uuuu jeee, ko te to slagao....
iskreno, meni njihov humor ne odgovara, moje licno misljenje o njima je da su sirovi.
a koje siroke narodne mase umiru za njima, ne znam, lose sam informisana izgleda..

Zaista, zašto su Bosanci (Srbi iz Bosne) visoko kotirani kod žena, konkretno u Bg i Ns ali i drugim gradovima u Srbiji? Da li je to zato što su neposredniji u kontaktu, češće priđu devojkama, imaju više samopouzdanja, više je smeha sa njima itd.? Ili jednostavno što su uvozno voće? Baš bih voleo da se razvije tema, mislim da ima potencijala, jer jako puno ljudi ima kontakt sa njima pa samim tim i neko iskustvo.

zato sto misle da moraju svako vece :rotf::rotf:

zato sto imaju veliku toljagu ?:dontunderstand:

Back