- Poruka
- 42.740
Na more se inače ide zbog zdravljaU gradu tip top , na poslu takodje , a na plaži ?
Ne bih sad da komentarišem a sa druge strane opet krajnost estetske izoperisanosti sto prelazi u dozu odvratnosti .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na more se inače ide zbog zdravljaU gradu tip top , na poslu takodje , a na plaži ?
Ne bih sad da komentarišem a sa druge strane opet krajnost estetske izoperisanosti sto prelazi u dozu odvratnosti .
Six pack na zeni... Ima li sta groznije?!six pack
Potpuno se slažem sa tobom.Na more se inače ide zbog zdravlja
pa ok brate, svakom svoje. Ja nekako volim zesntvenu zenu- u krevetu naravno. Ok ako je neko atletski gradjen, sta sad, sve moze da bude zgodno ako je zgodno u vugla. Ali kad bi skocila na mene, pocela da me davi butinama i vikala: worshipo my six pack ou bitch, u krajnjem slucaju ne bih znao sta da kayem. mamaaaaaSix pack na zeni... Ima li sta groznije?!
pa dobro, zenstvena je, mada je to neki model sta vec, vecina zena ne izgleda tako. Sto je ou kej i kad je u rukama mnogo bolji osecaj nego neki hladni poster prepitjka.Ne znam... Za mene je ovo zenski stomak
Pogledajte prilog 1748415
A ne six pack.
Bezim dok ne pomisle da mrzim atletski gradjene zene, da hocu da ih zecem na komade tupim nozem i dam ih svinjama...
Hoces da ti pokazem prosecno zgodnu zenu a da ces se napaliti ko stuka njenom energijom i telom?Nije Top model. Poznata je licnost,
Nije ni vazno ko je, vec kako mi je bolje da izgleda zenski stomak.
A i pre ce prosecna zena moci da ima ovakav stomak, nego six pack stomak
pa to brate.pali je krmetina![]()
Nema potrebe, ni ova sa moje slike vise ne izgleda tako. Na slici je iz mladosti.Hoces da ti pokazem prosecno zgodnu zenu
pa dobro ti onda iduci put samo naglasi: samo pokazujem sta je za mene zenski stomak, razgovor dlaje Stop!Nema potrebe, ni ova sa moje slike vise ne izgleda tako. Na slici je iz mladosti.
Siris temu, lutas, pominjes psihicke stanja kada ostane bez tog izgleda...
Samo sam rekao i pokaao sta je za mene zenski stomak...Kakve plocice, kakav six pack na zenskom stomaku... Grozno.
vjerojatno ima, kada su joj bicepsi veći od njegovihSix pack na zeni... Ima li sta groznije?!
To je jasno svima i svi se vec ponasaju tako.pa dobro ti onda iduci put samo naglasi: samo pokazujem sta je za mene zenski stomak, razgovor dlaje Stop!
To je grozno i njima samima, pa ni ne prave to.vjerojatno ima, kada su joj bicepsi veći od njegovih
...i da dole nije peanuts nego penismožda iz razloga što nema dovoljan broj adekvatno kvalitetnih muškaraca? Koliko shvaćam žena koja je tako top i koja radi na sebi uz sebe želi isto takvoga muškarca. Ne s uskim ramenima, ne proćelavog, ne s ružnim stopalima...
to je podložno teoriji relativiteta...i da dole nije peanuts nego penis