Zašto žene ne rade na sebi

Bogme za mene je more provod.Ako cu zbog zdravlja, ima planina- banja.A to ako mislis nesto za 10 dana plivanja i udisanja joda, bolje setaj. Ajde jeste koza se popravi, mada....ko zna koliko si plutonijuma na sebi pokupio uz svu tu preplanulost.
More brate. Zezanje, kupanje, dobro drustvo, bleja uvece, baci se nesto na rostilj, pice, svi opusteni. Opstene, uzbudljive, zabavne devojke, nasmejane, sto da ne?

Six pack na zeni... Ima li sta groznije?!
pa ok brate, svakom svoje. Ja nekako volim zesntvenu zenu- u krevetu naravno. Ok ako je neko atletski gradjen, sta sad, sve moze da bude zgodno ako je zgodno u vugla. Ali kad bi skocila na mene, pocela da me davi butinama i vikala: worshipo my six pack ou bitch, u krajnjem slucaju ne bih znao sta da kayem. mamaaaaa

Ne znam... Za mene je ovo zenski stomak
1751039442187.png

A ne six pack.

Bezim dok ne pomisle da mrzim atletski gradjene zene, da hocu da ih secem na komade tupim nozem i dam ih svinjama...

Ne znam... Za mene je ovo zenski stomak
Pogledajte prilog 1748415
A ne six pack.

Bezim dok ne pomisle da mrzim atletski gradjene zene, da hocu da ih zecem na komade tupim nozem i dam ih svinjama...
pa dobro, zenstvena je, mada je to neki model sta vec, vecina zena ne izgleda tako. Sto je ou kej i kad je u rukama mnogo bolji osecaj nego neki hladni poster prepitjka.

A i tkave umeju da budu u neskladu sa svojim telom i seksualnoscu. Naviknu da se svi pale na njeno telo, onda se ona dusevno oseti zapostavljeno, osim ako nije bas bas eroticna - onaj tip sto ne nosi gacice ispod haljine i pali je nocni vetar dole.

Nema potrebe, ni ova sa moje slike vise ne izgleda tako. Na slici je iz mladosti.
Siris temu, lutas, pominjes psihicke stanja kada ostane bez tog izgleda...
Samo sam rekao i pokaao sta je za mene zenski stomak...Kakve plocice, kakav six pack na zenskom stomaku... Grozno.
pa dobro ti onda iduci put samo naglasi: samo pokazujem sta je za mene zenski stomak, razgovor dlaje Stop!

pa dobro ti onda iduci put samo naglasi: samo pokazujem sta je za mene zenski stomak, razgovor dlaje Stop!
To je jasno svima i svi se vec ponasaju tako.
Jedino ti pokazujes neke tendencije da "naduvas" ovako neku sitnicu, na neku siru pricu...

vjerojatno ima, kada su joj bicepsi veći od njegovih
To je grozno i njima samima, pa ni ne prave to.
A six pack cesto postavljaju i pokazuju na soc mrezama, kao da je nesto... dobro i privlacno...

Jedino jos ona usta sto stavljau mogu da poredim sa ovim..
Sva ista, sva grozna, niko nikada nije rekao "lepo je", a one stavljaju...

Realno-ovo je dobar argument protiv postojanja boga.

Napravio da i kod m. i ž. privlačnost uvelike ovisi o izgledu, a praktički sve m. i ž., pa i kad mladi dobro izgledaju, brzo pretvori u debele, umorne, ćelave, olinjale, opuštenih koža, celulita, bez mišića...
Ironično je da se m. i ž moraju toliko patiti s nekim neprirodnim teretnama, vježbama (dosadnim) i 100 čuda da bi se održali unekoliko ljudskim.

Nema pravde u ovoj dolini suza...

Back