Zašto ste se udale

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty:
nisam, nemam pojma, što, šta? :D Jel ima neka što liči na mene?
Ma to je onaj film bez ijednog dijaloga, par kromanjonaca u potrazi za hranom nalijeću na drugo pleme i gule od njih, a onda se vraćaju pećini i tako to ....prikazani su i muško ženski odnosi naših predaka koji su dosta slični nekim opisima u postovima :lol:

lepo, Keti, iskren odgovor!

20.gif

ja bih se uvek rado udala, makar se posle razvodila... Ne zbog okolnie, obicaja i slicnih trica, nego zbog sebe.
Jer znam da nemam unapred odgovore na sva pitanja (sta bih kad bih...), zato moram dozvoliti nekim stvarima da se desavaju, razvijaju, da se u njima proveravam, potvrdjujem, rastem, sazrevam... (fakat, moze se to i bez braka, al ja volem brak! )
Ako se ne bih udala, kada sam ljuta ja bih pokupila stvari i otisla... A u braku bih rekla "sutra idem kod advokata!", pa bi me sutradan mrzelo....pa bih pomislila da to i nije vredno razvoda...da mi je lepo sto neko voljen dise kraj mene...da niko nije savrsen... PA NI JA (on - naravno da nije!)

ovo je edit:
A ako bih se razvodila, gledala bih da mi advokat bude dobar frajer (lep, visok i pametan...bar da imam nesto lepo da gledam a taj da me slusa, dok se gnjavaza ne zavrsi)

Udala sam se jer ga volim, jer zelim da sam vise sa njim, jer zelimo decu i porodicu, jer imam 29 godina, jer se osecam lepo pored njega i sa njim, jer ne mogu vise da slusam svoje roditelje i hocu da budem samostalna i jer mi treba sigurnost koju na neki nacin pruza brak i porodica. Mi smo rakovi malo vise kucni tipovi a uz to ide porodica, mir, ljubav i tako...

Back