Zašto ste se udale

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam kako niko nije prokomentarisao ono sto je napisao samurajjack, koji je izgleda ostao zaglavljen u nekom drugom vremenu i prostoru gde je po njemu zena toliko glupa da ne moze sama da uzme srafciger i zasrafi nesto a muz toliko jadan i nesposoban da sam sebi ispegla ves i skuva rucak. Izvini u kojoj pecini ti zivis majke ti. Meni su takve recenice izuzetno uvredljive i necu da predjem preko njih.

Mackic:
Ne znam kako niko nije prokomentarisao ono sto je napisao samurajjack, koji je izgleda ostao zaglavljen u nekom drugom vremenu i prostoru gde je po njemu zena toliko glupa da ne moze sama da uzme srafciger i zasrafi nesto a muz toliko jadan i nesposoban da sam sebi ispegla ves i skuva rucak. Izvini u kojoj pecini ti zivis majke ti. Meni su takve recenice izuzetno uvredljive i necu da predjem preko njih.
Pa da, ja i jesam iz drugog vremena i jesam konzervativna i to mi odgovara. Tebe to ne treba da pogadja jer se nećemo mi venčati, tako da opušteno.

mačkić...
ja zaista ne znam gde si ti našla u pomenutom postu sve ono što napisa?
ja se slažem sa samurajkom,
naravno da ima istine u tome što ona govori.
verovatno si još mlada i nisi razmišljala o tome, do duše nisam ni ja,
ali kada čitam te redove..lepo su opisani vremešni samci!
no, dobro..
ima nas raznih, moja sestra mužu neće ni da pere ni da pegla a boga mi pitanje je i kada jede nešto skuvano...
zato im je brak u ozbiljnoj krizi.nema zajednice!
ja baš volim da mazim mog muža, i da mu budem žena.
pa to sam odlučila udavši se za njega, samostalna sam bila pre braka, te sam mogla samo sebe da gledam do kraja života.
ali sam odabrala da budem majka i žena.
naravno da postoje ženski i muški poslovi!
živite u zabludi ako mislite da nije tako.
ne pada mi na pamet da menjam gume na kolima ili da bacam đubre.
baš kao i što me nervira da on pere sudove ili usisava, jer uvek zabuši negde:lol:
udajte se vi, zdrave bile i vesele, pa onda pišite na ovu temu.
idem sada da mu napravim kolač koji obožava;)
a već sam skuvala njegovo omiljeno jelo, danas je petak...
to je dan za uživanje!

girl.gif

ra-ta-tat:
i jos jedno:
Ako prestanem da kuvam, perem, volim svog muza... da li cu onda prestati da prdim?

Mogu da razumem da neko ima drugaciji stav od mene, ali da ide okolo i ubedjuje ljude kako su u zabludi, kako to sto oni zive nije ljubav, nego PREDSTAVA i da je samo pitanje momenta kada ce sve otici u zaborav... to ne mogu da precutim... vi ste paradizo jedna ZLOBNA BUDALA i to je neoprostivo

Takodje sam zakljucila da dolazite iz neke veoma zatucane i nazadne sredine u kojoj se zene lose tretiraju kao robovi ili masine za radjanje dece... verovatno Crna Gora ili njihova braca iz Siptorije...

Ja ne prdim kao vi RA-TA-TAT, ja to radim mnogo tise PUF - PUF - PUF.

samuraijack:
Da se nadovežem na RA-TA-TAT, šetali ste ulicama Liverpula i Vi kao dečko "pozitivnog optimizma".......Baš mi je drago što ste se lepo proveli jer kapiram, da ste bili "negativnog optimizna" sigurno bi vam provaod bio očajan. Ljudima je u prirodi da žive u zajednici!
Muškarac treba da ima ženu koja će da mu kuva i da mu pere veš i da vodi računa da uvek bude čist i opeglan i negovan. To se na muškarcu primećuje i tako postaje privlačniji okolini. Svaki muškarac koji nije oženjen a već je u nekim zrelim godinama tipa 40-45 nadalje, a koga ja poznajem, svaki je mrgud i nije privlačan jer ne nosi ljubav u sebi i nema šta da ispolji. Ne mislim na ljubav upošte, sigurno voli svog kera ili svoja kola ili svoj alat i tako to. Ali se vidi da njega kod kuće ne čeka žena koje će da ga poljubi ili možda i neće ali nema veze, koja će da mu postavi da jede, pored koje će uveče da legne. Dal će se jebu ili neće to nije najbitnije. Bitno je da on nije sam.! I tako se na tim ljudima ne vidi ta ljubav jer je njima sve prazno i sami žive i sami jedu i sami ležu da spavaju. Jedina gora kombinacija je ako u istim tim godinama imaju mamu koja će da im zamenjuje ženu.
Kad je samotnjak čovek je definitivno odbojan i drugim ljudima. I čemu onda taj život kad ti ležeš sam i budiš se sam!
Taki su ljudi koji su ispušili u nekoj priči pa su malo besni na ljubav pa malo mrze ceo svet a ne smeju sebi da priznaju!

Jel mari sta ako me mjesto zene ceka konobarica, kuvarica i sobarica i to uvjek raspolozne...

Goddess of the far east:
Osoba zvana Paradizo je totalno ogorčena osoba.Žao mi je što imao loše iskustvo,ali to ne znači da po njemu može da generalizuje i ostale odnose između ljudi.Indirektno pokušava da dokaže da žena koja ima taj " magični" papir nije kompletna žena i da je svede na nivo sluškinje.
Ipak Paradizo živimo u 21 veku suština modernog braka se itekako promenila,a ti slobodno ostani u predhodnim vekovima.I još nešto odakle ti potreba da namećeš svoje stavove i da edukuješ nas "jadne i nesposobne" žene.Nisi čuo da se priroda postarala da i mi imamo jedan organ koji znamo da koristimo...

Ne nisi u pravu, ja nikog ne edukujem, ja govorim samo o svojim stavovima i nikog ne vredjam ponasam se kulturno i nisam nikog prozvao, sa onim gospodjama sa kojim sam razgovarao imao sam u vidu da im objasnim svoje stavove, ali vama i jos nekim osobama nisam u opste replicirao i nikad sa vama bio u nekom kontaktu, neznam gdje ste se vi nasle prozvane i prepoznate, ako vas to iritira ja to necu vise pominjati, a vi bi trebale u buduce da se makar kulturno izrazavate i da ne budete toliko agresivni.

Kao prvo skoro svaki tvoj post mi je izgledao kao nametanje tvojih stavova sa željom da nečije stavove promeniš.Naravno znaš i sam da to nikako nije moguće.
Kao drugo u RL ne važim za agresivnu osobu nego za nekoga ko je surovo iskren i ko će bez dlake na jeziku izneti svoje mišljenje.Ako treba glavom kroz zid nije mi problem.Ponekad boli, ali ne želim da se menjam.
Kao treće poveži moje kulturno izražavanje sa onim pod 2.

pajamaca:
mačkić...
no, dobro..
ima nas raznih, moja sestra mužu neće ni da pere ni da pegla a boga mi pitanje je i kada jede nešto skuvano...
pa to sam odlučila udavši se za njega, samostalna sam bila pre braka, te sam mogla samo sebe da gledam do kraja života.
baš kao i što me nervira da on pere sudove ili usisava, jer uvek zabuši negde:lol:
to je dan za uživanje!

Divan post, a ovaj poslednji deo zvuci tako slatko i romanticno :) Ako budem bila u braku, mislim da cu biti bash ovakva :)

pajamaca:
mačkić...
no, dobro..
to je dan za uživanje!

Lep post. I ja se tu negde nalazim. Hihi, ko bi (ko me je poznavao kao devojku) mislio da cu ja da postanem tako inspirisana domacica! Svidja mi se ona recenica "ja bas volim da mazim mog muza i da mu budem zena" :) Ali nedaj boze da on zaboravi na onaj deo gde on mazi mene i uziva da mi bude muz :evil: Osveta bi odmah usledila :twisted: Hocu da kazem - kad ti neko mnogo da, prirodno se pojavi zelja da uzvratis... i obrnuto

Back