- Poruka
- 303
ja sprco nakon mjesec i po dana...fala bogu da sam je otjero
nije koshulje znala ispeglati a nije se ni trudila..o hrani da ne pricamo..bila je bash ono kul, savremenih svatanja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam tu scenu drugačije shvatioBorg_Queen:jao i ja sam gledala taj film, pa kad onom odgrizu kitu, to sam zapamtila
Zbog jutarnje kafe ili nečeg drugog ili nećeg trećeg?![]()
Covece...citam i bas razmisljam i onima koji ce jednom stati na ludi kamen... Manje-vise, dosta vas se razvelo...o ljubavi i sl. stvarima pisete u perfektu...Tesko je odrzati u zivotu i cvecku ako joj se ne omoguce uslovi za opstanak
Sa jedne strane zene mi deluju totalno razocarane kad dodje do toga i kad se oblaci spuste, a pokloni sa svadbe otvore, sa druge muskarci uplaseni k'o pilici da se preuzme nesto konkretno u smislu da se ozene...i dolazim do totalne konfuzije i kontuzije...da li se uopste udavati/zeniti...? jedni ulaze zadovoljno i samovoljno u sve to, drugi " pod prisilom" ili " spletom okolnosti..."...na kraju se sve svede na isto... i sta...?
Nije mi jasno...![]()
Covece...citam i bas razmisljam i onima koji ce jednom stati na ludi kamen... Manje-vise, dosta vas se razvelo...o ljubavi i sl. stvarima pisete u perfektu...Tesko je odrzati u zivotu i cvecku ako joj se ne omoguce uslovi za opstanak
Sa jedne strane zene mi deluju totalno razocarane kad dodje do toga i kad se oblaci spuste, a pokloni sa svadbe otvore, sa druge muskarci uplaseni k'o pilici da se preuzme nesto konkretno u smislu da se ozene...i dolazim do totalne konfuzije i kontuzije...da li se uopste udavati/zeniti...? jedni ulaze zadovoljno i samovoljno u sve to, drugi " pod prisilom" ili " spletom okolnosti..."...na kraju se sve svede na isto... i sta...?
Nije mi jasno...![]()
Jeste sve to tako...ali, ipak imam utisak da su se stvari maaalkice poremetile...za sve se trazi neko opravdanje, neko vreme, neka ljubav...mislim da ljudi vise po nekom refleksu ili " situacijama " ulaze u ovo...nazalost, cujem sve vise takvih prica... samo me kopka iskrenost i nuznost svega toga...i to je ono sto je najtuznije...mozda ja gledam crno na to ...?..ali, ja sam rizicna......
ali lepo zvuci, ako nista drugo.....
![]()
Ja se udajem (u maju) zato sto je Andra ljubav mog zivota, zato sto je duhovit i reprezentativan i zato zna kad treba da me iskulira i ne ulazi u III svetski rat
Baki sta je mama uradila?
ja bih opet iskljucivo zbog ljubavi usla u celu pricu...velike ljubavi....ma koliko znam da je prolazna, ma koliko znam da se ljudi menjaju, da nema garancije....jedino bi me ljubav motivisala za takav korak....naravno, sad sam starija i sad bi ta ljubav imala cvrsce temelje.....e sad pricam hipoteze ali lepo zvuci, ako nista drugo.....
![]()
Jeste sve to tako...ali, ipak imam utisak da su se stvari maaalkice poremetile...za sve se trazi neko opravdanje, neko vreme, neka ljubav...mislim da ljudi vise po nekom refleksu ili " situacijama " ulaze u ovo...nazalost, cujem sve vise takvih prica... samo me kopka iskrenost i nuznost svega toga...i to je ono sto je najtuznije...mozda ja gledam crno na to ...?..ali, ja sam rizicna......