Zašto ste se udale

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uglavnom se udajemo jer mislimo da je to ljubav. Ja bih sada iz iskustva rekla da je to pre zaljubljenost, jer kad zaljubljenost prodje /a prodje brzo/, nastupa netrpeljivost...u vecini slucajeva...TO NIJE LJUBAV, a mi se /vec rekoh/ udajemo "iz ljubavi".
Bas sam okrutna, nisam imala nameru, ali...verujte da je tako /u vecini slucajeva/.
Zajednica dvoje ljudi koji se razumeju,postuju i volene ne mora da se zavrsi brakom,

Јој, како ја да после претходног поста напишем?

Ми се забављали дуго, годинама... И знала сам да га волим, да га поштујем, да се волимо и поштујемо, да се добро слажемо, да ће нам живот бити О.К., да ћу имати слободу мишљења, кретања и говора, да ћемо сарађивати, да ће бити добар отац и супруг, да нам никад неће бити досадно..
И још увек је тако, дуже од 18 година.
И нисам била трудна, а није ни важно, него, ето, и то сам знала да ћемо планирати и заједно пожелети...

Sigurno se ne bih pitala.. Zasto...jer bicu sa njim..zato sto to zelim..zato sto mi je potreban ..zato sto bas sa njim zelim da podelim sve ono lepo i ruzno u zivotu..da podelim svoje vreme sa njim..i da imam bebu sa njim..i da..:aha:..jednostavno zato sto je on ..ON ..jedan i poseban..ako toga i takvog nema ..necu nista...ali ja sam bice promasila temu jer nisam udata..:brus:

Sigurno se ne bih pitala.. Zasto...jer bicu sa njim..zato sto to zelim..zato sto mi je potreban ..zato sto bas sa njim zelim da podelim sve ono lepo i ruzno u zivotu..da podelim svoje vreme sa njim..i da imam bebu sa njim..i da..:aha:..jednostavno zato sto je on ..ON ..jedan i poseban..ako toga i takvog nema ..necu nista...ali ja sam bice promasila temu jer nisam udata..:brus:

:) ili ce ti mama kazati da ti je vreme da se udas.....:lol:

iz ljubavi (za koju su nam svi tad govorili da takva i tolika ne moze dugo da traje, jer cemo brzo izgoreti - i za sta svi nisu bili u pravu, jer smo u braku 15 godina) i zelje da budemo zajedno - jedno uz drugo i jedno za drugo

Zlocko..da se ona pita ..vec bih bila ..ovako..polako se pripremam za solidnu usedelicu..sta da ti kazem..kada citam sta pisu udate..prosto mi dodje milo sto to nisam...:mrgreen:

:) ma kakvi...ja se jesam razvela, ali sam ga toliko volela da mi nije bilo vazno ni sto smo jako mladi, sto se protive i moji i njegovi...sto nemamo zavrsenu skolu....i posle je iz te ljubavi doslo i dete...i dobro je i ovako a i bilo je dobro i dok je trajalo....opet bih isto uradila....to je bilo sudbinski....:)

Back