Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Osciluješ izmedju muvala i kuvala.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock:topmodelsica:Ne znam stvarno da li udate zene nose prljav donji ves, ali da je pocepan to se vidi kad stave gace da se suse na zicu.
muvalo::shock: :shock: :shock:
Hellen:Зар није боље решење да идемо без гаћа?
bundeva:paradizo, esi ti bata ili seka?
deborah:Chudno kako su svi komentari jedni drugima slicni,i kod mene je naravno prica ista,sve se svodi na proslo vreme....mislim da je problem u tome sto se u braku previse opustamo.
Sve je isuvise izvesno...Sto bi ja rekla onom mom (hmmm)"daj, zavodi me i sada, to sto sam ti supruga ne znaci da mogu i hocu da zaboravim na romantiku,zavodjenje,iznenadjenja,............." muskarci kad stupe u brak,kao da im lakne,konacno ne moraju da vode racuna o tome kako da usklade boje,da li im je obuca cista,kako da Vam daju dobar uvod za sex(pobogu zena ste mu) i t.d. jer zaboga
Vi ste sada tu i o tome sada Vi vodite racuna, eto gde se dene ta romantika!
Ono zbog cega sam se udala sam izgleda spakovala u neku kutiju i odlozila ispod kreveta, sta znam, mozda je i otvorim za neko vreme..........
Hellen:Сиротињо, и Богу си тешка! Кад се удаш немаш ни за гаће![/QUOTE
![]()
Upravo tako jer posle moze da se desi da je nikad ne napravis, uvek je bilo hrabre sreca prati.Hellen:dosta stajem u zastiti zenskog pola... Pa znas, to je zbog onog... PROKLETO ZENSKO
Парадизо, немој више да нас браниш, молим те!![]()
Eto to je razlog sto brak nije dobar na duge staze, dakle opustanje i gubitak zavodljivosti, pre ce vas zavesti neko drugi nego suprug, i zasto onda ne dati sebi slobodu da uzivate, zasto to treba tajno raditi i bojati se toga, vazno je napraviti porodicu, i posle razmisljati kako dalje.
Ма, то је најбоље, направи породицу, а после ћеш размишљати како даље!!!![]()
![]()
![]()
E, šta ti je prava žena, pored muža ima vremena da i meni uputi par nježnih riječipajamaca:odi da teta bonu![]()
paradizo:Upravo tako jer posle moze da se desi da je nikad ne napravis, uvek je bilo hrabre sreca prati.
U kamenom dobu je bilo dovoljno nepoznavanje civilizacije da bi doprinelo stvaranju neke kako ti kazes familije, a sada su sasvim druge stvari...sad su nove bolesti, nemojmo o tome modelsice, ako ti mislis da je dete lako napraviti ili roditi, onda pokusaj, pa mi onda pricaj o tome, nemoj ovako na suvo, zuljame to.topmodelsica:Stvarno "teska" stvar napraviti porodicu! Sta je trebalo za to u kamenom dobu? 2 mesta u zajednickoj pecini i rezervacija treceg mesta.Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Je si gledala onaj film "Prva vatra" ili tako nešto, mislim da je Francuz neki režiraoBetty:ja mislim da se u kamenom dobu to dešavalo slučajno![]()