Zašto ste se udale

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chudno kako su svi komentari jedni drugima slicni,i kod mene je naravno prica ista,sve se svodi na proslo vreme....mislim da je problem u tome sto se u braku previse opustamo.
Sve je isuvise izvesno...Sto bi ja rekla onom mom (hmmm) :confused: "daj, zavodi me i sada, to sto sam ti supruga ne znaci da mogu i hocu da zaboravim na romantiku,zavodjenje,iznenadjenja,............." muskarci kad stupe u brak,kao da im lakne,konacno ne moraju da vode racuna o tome kako da usklade boje,da li im je obuca cista,kako da Vam daju dobar uvod za sex(pobogu zena ste mu) i t.d. jer zaboga :idea: Vi ste sada tu i o tome sada Vi vodite racuna, eto gde se dene ta romantika!
Ono zbog cega sam se udala sam izgleda spakovala u neku kutiju i odlozila ispod kreveta, sta znam, mozda je i otvorim za neko vreme..........

bundeva:
paradizo, esi ti bata ili seka?

Ej,,, Tikvo!!! stvarno se nikad nisam pitao za tebe koji si pol, da bih ti adekvatno odgovorio, Ja sam bas muskarcina po svim pitanjima, mozda se salis sa pitanjem, ili me to pitas iz razloga toga sto dosta stajem u zastiti zenskog pola... Pa znas, to je zbog onog... PROKLETO ZENSKO, a ti mi javi za tebe, da li cucis kad piskis.

deborah:
Chudno kako su svi komentari jedni drugima slicni,i kod mene je naravno prica ista,sve se svodi na proslo vreme....mislim da je problem u tome sto se u braku previse opustamo.
Sve je isuvise izvesno...Sto bi ja rekla onom mom (hmmm) :confused: "daj, zavodi me i sada, to sto sam ti supruga ne znaci da mogu i hocu da zaboravim na romantiku,zavodjenje,iznenadjenja,............." muskarci kad stupe u brak,kao da im lakne,konacno ne moraju da vode racuna o tome kako da usklade boje,da li im je obuca cista,kako da Vam daju dobar uvod za sex(pobogu zena ste mu) i t.d. jer zaboga :idea: Vi ste sada tu i o tome sada Vi vodite racuna, eto gde se dene ta romantika!
Ono zbog cega sam se udala sam izgleda spakovala u neku kutiju i odlozila ispod kreveta, sta znam, mozda je i otvorim za neko vreme..........

Eto to je razlog sto brak nije dobar na duge staze, dakle opustanje i gubitak zavodljivosti, pre ce vas zavesti neko drugi nego suprug, i zasto onda ne dati sebi slobodu da uzivate, zasto to treba tajno raditi i bojati se toga, vazno je napraviti porodicu, i posle razmisljati kako dalje.
Pazi nemoj sada da me stavite na lomacu kao pre, neznam na kojoj temi, ne secam se, samo znam da su me neke koje su sposobne samo za brak stavile na panj za ostrel.

dosta stajem u zastiti zenskog pola... Pa znas, to je zbog onog... PROKLETO ZENSKO

Парадизо, немој више да нас браниш, молим те! :lol:

Eto to je razlog sto brak nije dobar na duge staze, dakle opustanje i gubitak zavodljivosti, pre ce vas zavesti neko drugi nego suprug, i zasto onda ne dati sebi slobodu da uzivate, zasto to treba tajno raditi i bojati se toga, vazno je napraviti porodicu, i posle razmisljati kako dalje.

Ма, то је најбоље, направи породицу, а после ћеш размишљати како даље!!! :lol: :lol: :lol:

Hellen:
dosta stajem u zastiti zenskog pola... Pa znas, to je zbog onog... PROKLETO ZENSKO

Парадизо, немој више да нас браниш, молим те! :lol:

Ма, то је најбоље, направи породицу, а после ћеш размишљати како даље!!! :lol: :lol: :lol:
Upravo tako jer posle moze da se desi da je nikad ne napravis, uvek je bilo hrabre sreca prati.

topmodelsica:
Stvarno "teska" stvar napraviti porodicu! Sta je trebalo za to u kamenom dobu? 2 mesta u zajednickoj pecini i rezervacija treceg mesta. :D Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
U kamenom dobu je bilo dovoljno nepoznavanje civilizacije da bi doprinelo stvaranju neke kako ti kazes familije, a sada su sasvim druge stvari...sad su nove bolesti, nemojmo o tome modelsice, ako ti mislis da je dete lako napraviti ili roditi, onda pokusaj, pa mi onda pricaj o tome, nemoj ovako na suvo, zuljame to.

Back