paradizo:
Mora da znas da oni vise vole slobodu nego brak, njih brak sputava u svemu, one nece nikog da peru i ne zele da smrde na zaprsku, a pogotovo da mirisu prdu svoga muza(kako se spominjala u ovoj temi) one makar to kulturno priznaju i dostojanstveno uzivaju u vecernjim provodima, za razliku od naseg sveta na balkanu kome je najbitnije da se ne sazna ono o cemu se zudi, nama je mnogo bitno ko ce sto reci, mi smo narod koji zivi za publiku, za razliku od kulturnog sveta koji je davno svatio da zivot van braka nije kukavicki, nego je kukavicki ziveti u braku a varati svog bracnog druga, i zato ja im vise ne zamjeram kao nekada, jer oni su sposobni i hrabri da sami odgovaraju za svoju sudbinu i sazreli su da se uhvate u kostac sa svim nedacama koje donosi danasnji svet, one nemaju strah za prezivljavanje, i na osnovi toga da velicaju bracnu ljubav, jer im je sloboda mnogo bitnija od danasnje bracne ljubavi, jer oni slobodu znaju da iskoriste na pravi nacin.
Zato ja podrzavam jednakost svake zene, i podrzavam je u osamostaljivanju po bilo kojoj osnovi, jer to ne znaci da sa tim prestaje ljubav, nego naprotiv opstaje u najvecem smislu te reci, jer price o vjecnoj ljubavi sluze da bi se sakrila nemoc iste, u danasnje vreme sa tom reci se mnogo manipulise.
Neznam na kakav nacin ces me sada oprati, samo zelim da ti kazem da ja u opste nisam DIVALJ, nego izrazito plemenit i pun ljubavi, ali one prave...
Zanimljivo koliko je suludih teorija ovde napisano... mene cak mrzi da objasnjavam detaljno, pogotovo nekoj dileji kakav ste vi, uz duzno postovanje, gospodine paradizo.
Ali postavicu vam neka pitanja:
1. da li po vama sazrevanje znaci beskonacne nocne provode? da li vi nalazite da je nalivanje alkoholom i menjanje partnera pravi nacin da se resavaju problemi "savremenog zivota"?
2. da li vi mislite da ljudi u recimo EU svakodnevno rucaju i veceraju iskljucivo u restoranima?
(sigurna sam da postoje takvi pojedinci, ali pricamo o prosecnom coveku koji ako pripada srednjoj klasi moze da nabroji na prste koliko je u toku tog meseca isao u restoran)
i da li to znaci da posto ne kuvaju, a ne hrane se u restoranima sigurno ne smrde na zaprsku?
zasto ljudi uopste moraju da koriste zaprsku u kuvanju?
da li ste vi paradizo ikada skuvali nesto u zivotu?
da li vama neko pere vase prljave gace? ili vase gace nikad nisu prljave? da li vi posedujete masinu za pranje vesa?
Verovali ili ne, odavno su zene prestale da trljaju pored reke prljave gace svog muza! :shock:
3. posto ste vi puni ljubavi i postovanja i vrednujete sve zene jednako
mada nema jednakosti medju ljudima, tako je to sasvim prirodno! razliciti smo, neki jaci, a neki slabiji...
ali zanemarimo sada te ocigledne razlike medju ljudima
posto vi volite i postujete zene, da li to znaci da vi nikad ne prdite u njihovom prisustvu, nego to radite posramljeno u samoci? ili vi uopste ne prdite jer ste otisli na specijalnu operaciju koju izvode doktori u Liverpulu za unistavanje prdeza?
da li svi oni moderni muskarci i zene koji se mogu videti u klubovima u stvari ne prde?
eto toliko do mene, vise nemam energije i strpljenja da se cudim vasoj gluposti gospodine paradizo