Zašto ste na forumu?

...cini mi zadovoljstvo mijenjati dosjetke
s mnogima
i mislim da ima na Forumu divnih Osoba
mada su mnogi sw rezervama i Ovdje...
Kako bi bilo lijepo organizovati jedan Tref
svi znamo mnogo cega o svima i poceli bi
daleko dalje od pocetka...ima isto toliko dragih mi Osoba
koje bih odmah pozelio zagrliti...
Zato sam na Forumu...posebno sto sam sebi dozvolio da mi se desavaju
posebne stvari i ...dosadile su mi ....

da imam posla, ne bi cesto svracao ovde, no moj posao je zamro pa vrtim se na Krsti vise no s

E, tebe stvarno nisam odavno video! :ok:
Da ti budem iskren, slučajno uleteh, pa vidim da se dosta teško snalazim, ovako s telefona. Nema tu šta puno da se kaže. Sabrao 2 i 2, te video da je to 100000 postova za 3 godine. Shvatio da je to ludilo a nikakve koristi nema. Malo se uplašio zavisnosti, podvukao liniju i video da mogu biti od reči. Kada sam se, posle par godina vratio, skoro nikog od starog društva na filozofiji nije više bilo. Pregazilo vreme. Bez pravog društva nema ni pravog druženja. Okrenuo se realnom životu i stvarnim ljudima.

Da ti budem iskren, slučajno uleteh, pa vidim da se dosta teško snalazim, ovako s telefona. Nema tu šta puno da se kaže. Sabrao 2 i 2, te video da je to 100000 postova za 3 godine. Shvatio da je to ludilo a nikakve koristi nema. Malo se uplašio zavisnosti, podvukao liniju i video da mogu biti od reči. Kada sam se, posle par godina vratio, skoro nikog od starog društva na filozofiji nije više bilo. Pregazilo vreme. Bez pravog društva nema ni pravog druženja. Okrenuo se realnom životu i stvarnim ljudima.
Poucan post.

Немам појма волео сам историју али побегао од мрака који влада тамо.

Сад овде некад ми изгледа све ок..
А некад као што ми је причао давно друг прогутао ексер и отичао на бај скуп..

Каже Не Могу се уклопим никако!!!??! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :lol:

Back