Naravno da je svuda bilo incidenata, i tuča, ali kod Crnogoraca je to baš bio sport da napadnu nekog za koga je očigledno da je turista. Naročito ako negde gde se oni nalaze u čoporu dođe momak koji nije odatle i to pogotovo ako je u društvu devojke. No, često se dešavalo da se zalete na nekog ko zna da se bije pa popiju batine ako se ne razbeže na vreme, jer Crnogorci odmah vide da li je napadnuti šibadžija, i u tom slučaju se u roku momentalno razbeže kao zečevi.
Subota kriticna u Sutomoru , vidim ja popodne vec me merkaju , neka grupica malih ali svejedno me merkaju , a ja 2m...
Ali nisam ja 2m koji ne cita ljude, vidim da me merkaju , 2 intezivno , a najmanja..
I krece provokacija jer setam sa dve izabrane ribe, nisu CG, pojma nemam odakle su , ali nisu njihove sigurno..
A ja u papucama, i sta ces, smislis foru da bi bili kukavice da te napadnu i oni iskuliraju taj krug setnje da se obracunaju sa mnom, a vec krenula govorna provokacija, koju ja kao nisam cuo ....
Posle sam cuo da su upravo ti izazvali veliku tucu te veceri , 2h kasnije...
Grupicu nekako zovu , to su oni koji dodju za vikend u sutomore sa planina..
Npr da se na mom mestu nalazio moj buraz koji je isto 2m, lepsi malo po mom misljenju , ali dobrica naiva, ugazili bi ga posteno , mada sam ja spasavao i njega od pocetka tuce, dodjem totalno ih psiholoski poebem, i povuku se....
Ali moram, jer on sam protiv njih ne moze, a ja nekad ne znam koliko ih sve ima, i ne mogu bas da racunam da cu uz tucu da odradim bezbolno pa moram da ih psiholoski sredim..
Veci rizik, ali ispadne dobro...
Najvaznije je dobro odraditi redosled radnji i nece biti tuce prema gostima...