- Poruka
- 1.857
vidis ja konsija razumem...kao i mnoge koji su otisli i danas sa distance osecaju isto spram srbije tj. sfrj kao onog dana kada su iz nje izasli. kao sto prezirem onaj sljam koji je isto otisao a iz pripizdina vode neko politicko agitovanje za ovaj politicki otpad u srbiji, potomke crvenih koji su zaogrnuti srpskim zastavama koje im sluze kao toalet papir bili vesnici i promoteri najgoreg klanja pritom samo stiteci svoju guzicu i kofere opljacakanih narodnih para. jedan ce fala bogu konacno da robija ne nasom zaslugom vec zaslugom zapada zato jer je majmun mislio da je neka sila a samo je politicki lazljivi pigmej. nadam se da iz murdelja nikad nece izaci koliko je zla naneo svojom laznom politikom borbe za srpstvo u protektoratu zvanom republika srpska iz koje je u svet oterao sve mlado i staro iz srpske sto vredi i vladao sa slicnim polusvetom kakvim vlada njegov pandan u srbiji.Ma bravo.
Čitam ovih par strana unazad i tačno mi se vraća mučnina među kakvim ljudima živimo.
Šta ih to pokreće na toliku mržnju prema zemlji i narodu kome pripadaju pa neka je i samo u krštenici.?
Vidim gore neko trućalo, tko- kavac ko zna ko i odakle koji meni pokušava da tumači moju istoriju i to može da mu prodje kod neobrazovano nepametnih sličnih njemu samom ali bi u realnom životu popio čvoger i zabranu izlaska iz kuće na puškomet ijednom živom stvoru koje može da zarazi.
Čitam i ovaj pajtos-lajk mladog čoveka pretpostavljam izbosne ali živi ovde koji toliko mrzi Vučića da njega personu izjednačava sa državom, ne Aleksije Vučić nije država , da se slaže sa bljuvotinama koje ni ratni zločinac ovde ne bi napisao, nik Istina koga bih volela da upoznam uživo i kladim se da mu nijedan zub u glavi ne bi ostao.
Da ja sama bih mu sa mojih jedva 60 kila i metar šumska jagoda objasnila pravu istoriju.
Ovog Concigleria nikad nisam ni razumela. Šta je njemu toliko Srbija zlo učinila kad je još kao dete otišao u Kanadu izbosne, to sam ga i pre mnogo godina pitala, nikad suvisao odgovor nisam dobila ali vidim da ga ta negativna emocija ni do danas ne popušta.
Sećam se i kad je bio mod onomad, takvo iživljavanje nad nama odavde i nije bilo često vidjano da smo masovno stopirali i pojavljivanja dok se ne presvuče.
Ove dalabu poput bregami spodobe ni ne čitam, koje slovo dok skrolujem, sreća sa fona sam pa to brzo ide.
Ove preleta što gorljivo pokušavaju da proture falš istoriju iz samo njima znanih razloga, na takve često ne obraćam pažnju jer znam šta će da napišu, a uzmimo i ljudski faktor u obzir jer neko ti jeste, a od nekog dobijaš alergiju iako slovo sa njim nisam razmenila.
Da sumiram, država Srbija da hoće, da ima moodašca iko ko se nalazi na čelu nje ima sva prava da pokrene pitanja i Genocida i etničkog čišćenja i ratnih zločina i svih zverstava učinjenih nad njenim narodom gde god se Srbi u tom momentu nalazili!!!
opet da ponovim, jedina moja drzava je ova srbija, zabole me za sve ostale. zabole me sta o njoj seru u hrvatskoj u bih, na zapadu, istoku jos manje. svako je imao prilike da se bori za svoje 90tih i videli smo kako su se ti genijalci odlaskom broza kod sv. petra pokazali u toj "svetosavskoj" borbi sa manje ili vise krvavim rukama. za sve je kriv bas taj tvoj broz koji je svojom politikom ostavio iza sebe repove svih buducih klanja i njegovi potomci i dan danas vode srbiju u jos crnji i gori bunar sa repovima koje mozda niko nece uspeti da sanira.
zato danas, u 21.veku ko pocne da mi se proserava sa nekom laznom politikom ujedinjenja sa bilo kim na stetu moje drzave srbije, ove jadne, osakacene, iznurene, moralno ponizene od okota najgoreg soja, srbije ubijane od svakoga kome se nadiglo od ratova balkanskih, prvog, drugog i svega onoga sta su od nje komunisti napravili, mogu poruciti dalje ruke. imas svoj feud i sredjuj ga kako umes. ako ne umes, a dokazao si da ne umes, meni ne trebas da zaseres i ovo moje. jos manje mi se ne proseravaj i vredjaj mi drzavu srendajuci o svom srpstvu. serendaj u svom feudu, samo mi jos ti falis da mi unosis zlu krv i razdvajas narod na ove ili one. niko iz srbije ne ide van nje i promovise kod drugoga u komsiluku ideoloski nonsens budaletinama koje urlju o ujedinjenju a nemaju pojma da je to izgubljena bitka jer samo velike sile crtaju nove granice a nikako polusvet sa balkana koji jedino sto ume da nacrta je klanje.
to sto se zoves srbinom ne daje ti pravo da uredjujes moj zivot kako si maestralno uredio svoj, pa sad frustriran zbog toga sto si glup bi hteo da svima pocrkaju krave jer sto bi neko imao makar jednu ako je tvoja crkla.
pa zvao se taj i srbinom. dolazi vreme svodjenja racuna sa svima koji su osakatili ovu drzavu jos od 1945....i svako ce polagati racune sta je radio, ma koje boje bio, crvene, zute, trobojke ili anarho liberalne. pa kada papani i buranija iz komsiluka budu videli sa kojom ozbiljnoscu srbija pocinje da se kao feniks iz pepela dize onakva kakav je oduvek trebala biti, umuknuce sa svojim talambasanjem u ratne bubnjeve spram hrvata, muslimana, siptara, jer ta bajka lazi vise nikad nece piti vodu a za takve ratne poklice ce se krivicno odgovarati bas kao u svakoj razvijenoj drzavi medju civilizovanim svetom ka kome svi normalni zele da idu.
ko ne zeli daleko mu lepa kuca. barem je svet veliki ako nije njihova sirotinjska dusa koja nema onu sirinu razumevanja sta je u biti cista ortodoskija.
Poslednja izmena: