Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 20.530
Srbija je postala ruska gubernija…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Uvek me je fascinirala cinjenica da su oni koji nigde nisu mrdnuli iz svojih Balkanskih Vukijebina najveci Rusofobinije to ljubav vec jednostavno pripadnost
stavi pred dete mobilni samsung ili ajfon s jedne strane i ruski mobilni "mlad kosmomolac" s druge strane
stavi pred coveka nestto iz italijanske ili spanske kuhinje i rusku corbu od repe ili borsc
stavi pred mladica jamahu ili kavasaki motor i minsk
stavi pred zenu neku tasnu ili garderobu iz milana ili pariza i neku iz sevastopolja i jakutska
stavi pred muskarca mazdu i audi i ladu i moskvica
stavi pred tinejdzerima karte za ajron mejden i karte za popularnu rusku grupu "stepska zora"
stavi pred porodicu video triologiju gospodara prstenova i video rat i mir tolstoja
izbor kod 90+ posto ljudi ce biti zapad a ne istok
mozda smo stvarno ranije voleli i pripadali toj kulturi ali je bilo odavno pre preseljenja na balkan iz zadkarpartskih prostranstva.
A što ćeš sa činjenicom da svi Srbi bježe na taj Zapad?"Uvek me je fascinirala cinjenica da su oni koji nigde nisu mrdnuli iz svojih Balkanskih Vukijebina najveci Rusofobi
koji sanjaju o nekom Zapadu koji ne postoji dok ljudi koji zive na tom Zapadu i koji su videli sveta ne pate od takvih iluzija".
To je stvar izbora.A što ćeš sa činjenicom da svi Srbi bježe na taj Zapad?
Među ljudima je oduvijek bilo luđaka..To je stvar izbora.
Evo ovi ljudi su videli sveta pa su bukvalno pobegli iz Hrvatske u Rusiju.
nije to rusofobija, jednostavno za vecinu ljudi ovde je ta kultura i nacin zivota nisu privlacni"Uvek me je fascinirala cinjenica da su oni koji nigde nisu mrdnuli iz svojih Balkanskih Vukijebina najveci Rusofobi
koji sanjaju o nekom Zapadu koji ne postoji dok ljudi koji zive na tom Zapadu i koji su videli sveta ne pate od takvih iluzija".
Gde deli 20.000?knjige i pribor ne mora da plati - država deli 20.000
a da se konzumira po prodavnici pre plaćanja (i bez plaćanja) to ko onaj vic "Zašto Bosanac pije jogurt u prodavnici - piše otvoriti ovde"
E za ovo skidam kapu.pa na koncertu
I ti verujes u to?
Da ne preterujes malo.Srbija nije nicija prcija,niti Rusi ne zele da bude njihova gubernija,slobodna i prijateljska Drzava da,ovo ostalo ne,za razliku od EU iNudili smo se mi njima vec al nas nece.
E ako ti je to kultura onda...on svira pretezno to sto su komponovali na trulom zapadu, sopena, bramsa, betovena....
https://ivopogorelich.com/recordings/
svetom siri zapadnu kulturu i zivi u Svicarskoj, ne u Moskvi
babu je verovatno ozenio zbog skupog klavira
Nije niti ce biti,za razliku od okupiranog Kosova i Albanije.Srbija je postala ruska gubernija…
A gdje su to točno Rusi na Kosovu?Nije niti ce biti,za razliku od okupiranog Kosova i Albanije.
Ajde znam da trolujes,shvatio si ti komentar.A gdje su to točno Rusi na Kosovu?
to je jedna od mnogih kultura, recimo i kineska opera je kultura ali to ne bi izdrzo da gledamE ako ti je to kultura onda...
Kultura je veoma sirok pojam,tj obuhvata mnogo toga iz naroda.Mnogi stranci su se divili SrBskome narodu i obicajima tj kulturi jednog naroda.to je jedna od mnogih kultura, recimo i kineska opera je kultura ali to ne bi izdrzo da gledam
Srbi su Kanaken - tako Nemci nazivaju Balkance, Turke, Bliski Istok i severnu Afriku. Isti po izgledu, kulturi, manirima...Što je po prirodi stvari nemoguće jer duboko ukorenjeni orijentalni mentalitet.
jesu, divili su se i egipcanima, i hunzima i aboridjanima i amerikancima i englezima pa i srbimaKultura je veoma sirok pojam,tj obuhvata mnogo toga iz naroda.Mnogi stranci su se divili SrBskome narodu i obicajima tj kulturi jednog naroda.
Ne znam kako je mogla da te mimoidje ta vest, desilo se 90ih kada je Seselj i jos neki predlagali bez Slobinog negiranja uniju Rusije i Srbije cak velikodusno ponudio Belorusiju u paketu Rusima, verovatno si mlad pa u to vreme nisi pratio politiku.Da ne preterujes malo.Srbija nije nicija prcija,niti Rusi ne zele da bude njihova gubernija,slobodna i prijateljska Drzava da,ovo ostalo ne,za razliku od EU i
njihovom derpe politikom gde jaki tlace slabije pod plastom demokratije.
Argumente koje iznosi. Istu pricu ima I bezbednjak Darko Trifunovic.Reklamiraš jutub kanal Aleksandra Šargića?
Ovde nije prica o EU vec relacija Vasington Moskva.Vecina Srba misli da Srbija treba da se otkaci od EU
![]()
WogsSrbi su Kanaken - tako Nemci nazivaju Balkance, Turke, Bliski Istok i severnu Afriku. Isti po izgledu, kulturi, manirima...
To da Rusi nisu hteli da prihvate Trampov plan je netačno.Argumente koje iznosi. Istu pricu ima I bezbednjak Darko Trifunovic.
Ko Seselja i bulumentu mu nije"provalio"tada u 90-im,nece nikada nazalost.Mnogo nas je kostao"Profesor"i bulumenta njegova polupismena.Ne znam kako je mogla da te mimoidje ta vest, desilo se 90ih kada je Seselj i jos neki predlagali bez Slobinog negiranja uniju Rusije i Srbije cak velikodusno ponudio Belorusiju u paketu Rusima, verovatno si mlad pa u to vreme nisi pratio politiku.