Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.041
Sad sam u najboljim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svakako...........i svaka naredna godina ce biti najbolja.Sad sam u najboljim
Ovo je dobar odgovorVolimo ih jer su naši, odnosno naš narod. Mi smo isti narod, to što određeni broj kretena izmišlja i lupeta, to je problem njihove psihopatologije. Milogorski degenerici su jedno, pravi Crnogorci su drugo. Pravi Crnogorac neće slušati Tompsona, neće priznati Kosovo i slično. Pravi Crnogorac neće prihvatiti pijanog Miraša za poglavara, koji kaže kako će stvoriti "crkvu svih vjera i nacija". I kako će slaviti Božić u maju. Njima se čak i njihovi "drugari" smeju. Mislim na muslije, šiptare, ustaše. Šta drugo reći, kada su dozvolili da njihovi koalicioni partneri kažu da je Njegos "velikosrpski agresorski pisac koji se zalagao za istrebljenje i genocid nad Bošnjacima".
Da je Njegoš živ, Mila bi obesio o prvo drvo u njegovom selu. I njega i njegove sledbenike.
jes vala.................meni zena kaze da , ako rusi i ukrajinci ubrzo ne sklope mir, pakuje kuferi i odlazi od mene. .............vec 5 dana spava sama po celu noc.Ovo je dobar odgovor
BRACO SRBI I SESTRE SRBKINJE
ZNAM DA DTE ZAUZETI SA UKRAJINOM I RUSIJOM
ALI NAPISITE PO DVA SLOVA
NA OVU SVETU TEMU
ko luk oci...Srbi odgovorite!
U kom gradu ako nije tajnaŽivela sam jedno vreme u CG. Mislim da još nisam savim prežalila odlazak![]()
Srbi odgovorite !!!!
U kom gradu ako nije tajna![]()
Dobri nas maxaMa dobro, koliko kapiram Njegosa, Crnogorci su jedini pravi Srbi![]()
Što mene taguješ? Ja sam iz CG isto
oprostiŠto mene taguješ? Ja sam iz CG isto
ima tu prostora da se doda još dosta opština, Dunavski venac (Borča) iz Palilule, Sremčica iz Čukarice, Avalski Venac (Beli Potok) iz Voždovca, Kaluđerica iz Grocke, Batajnica iz Zemuna...
Smisao za humor, bliskost, zajednicka istorija, poreklo, Jadran..To je dakle nesto univerzalno sto volim kod Crnogoraca nevezano za to ko se kako izjasnjava. Za Srbe iz CG dodatno vazi i zajednicka kultura, jezik, religija, Marko Miljanov, Mojkovac, Petrovici...i tropski bar