Zasto Srbi vole Crnogorce?

Volimo ih jer su naši, odnosno naš narod. Mi smo isti narod, to što određeni broj kretena izmišlja i lupeta, to je problem njihove psihopatologije. Milogorski degenerici su jedno, pravi Crnogorci su drugo. Pravi Crnogorac neće slušati Tompsona, neće priznati Kosovo i slično. Pravi Crnogorac neće prihvatiti pijanog Miraša za poglavara, koji kaže kako će stvoriti "crkvu svih vjera i nacija". I kako će slaviti Božić u maju. Njima se čak i njihovi "drugari" smeju. Mislim na muslije, šiptare, ustaše. Šta drugo reći, kada su dozvolili da njihovi koalicioni partneri kažu da je Njegos "velikosrpski agresorski pisac koji se zalagao za istrebljenje i genocid nad Bošnjacima".
Da je Njegoš živ, Mila bi obesio o prvo drvo u njegovom selu. I njega i njegove sledbenike.
Ovo je dobar odgovor

BRACO SRBI I SESTRE SRBKINJE
ZNAM DA DTE ZAUZETI SA UKRAJINOM I RUSIJOM
ALI NAPISITE PO DVA SLOVA
NA OVU SVETU TEMU

Mrznja.

"Crnogorci" ne postoje 🤷‍♀️ Crna Gora je
Screenshot_20220322-092454_Chrome.jpg

tamo su srbi plus nacionalne manjine.

Srbin najveci im je Njegoš tako da ova vestacka podela nesrbe komuniste plus ostale versko opredeljenje onih koji nisu vernici.🤷‍♀️

Oni stalno pricaju crkva Isusa Hrista "S.P.C." su se odrekli (stvar mnogo para zbog kojih hoce da nam otmu nase crkve plus manastire sto se sada vidi po tome kako kako...Ajde da ne pišem...
Srbe docekuju kada odu tamo 😔 ).

Srbi 💖
Srbe 💖💖 ...

Za Crnogorce se vezuje puno stereotipa, nekih tačnih nekih netačnih:

-Egoizam (što pogotovu iritira pitome krajeve Srbije poput Vojvodine i Istočne Srbije)
-Nepotizam kada se nasele u Beogradu i Novom Sadu
-Jak akcenat (ovo više za krugodvojkaše)
-Tvrdoglavost

Naravno dosta toga je pojednostavljeno i ne toliko tačno tumačenje.

Ipak, mislim da se trendovi menjaju i da ti stereotipi nisu više toliko istaknuti. Prosečan Srbin iz Srbije danas gotivi / voli Srbe iz Crne Gore (prave Crnogorce), a ne može da smisli Milogorce i Evrogorce.

Back