1862 до 1876, 1909 је само наставак.Није постојало до 1909. кад су Карађорђевићи пристали да граница буде на Дрини.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1862 до 1876, 1909 је само наставак.Није постојало до 1909. кад су Карађорђевићи пристали да граница буде на Дрини.
Jer ih je uverio da će ih braniti svim sredstvima. Slično je na Kosovu i u CG. Slobo, Koštun, Tadić su ih u suštini izdali. Sloba ih je terao da potpisuju nešto nepovoljno pa uvodio sankcije. Koštun je bio neobavešten dok su RS oduzimane nadležnosti a Tadić se hvalio hapšenjem Karadžića i Mladića. Onda došao Vučić i napravio Sabor srpskog sveta, ogrnuo se zastavom na sednici UN o Srebrenici.
Zato što ih vi Drugosrbijanci provocirate sa “Bosanci”, eto zato.Prosto pitanje, zašto? Kao neka vrsta misterije za mene.
Podržavaju Vučića i spremni su da budu u njegovoj službi uvek. Videli smo da je veliki broj njih došao da obavi glasanje za njega u Beogradu na prošlim izborima, sad će sigurno veliki broj njih doći na njegov skup u Sremskoj Mitrovici. Ne mogu da generalizujem, ne vole ga svi prekodrinski Srbi ali rekao bih da je dosta veći procenat onih koji su za njega nego onih koji ga ne vole. I tamo je zasigurno generalno dosta manje omražen nego ovde u Srbiji.
Da li nekakva "pronacionalna, desničarska karta" na osnovu koje je AV smenio prošlu, "žutu" vlast u Srbiji i dalje radi za Srbe iz RS-a, da li je moguće da oni i dalje žive u uverenju ili bolje rečeno iluziji da je on "čuvar pronacionalnih/desničarskih interesa"?
I opet posle svega Vučić ima veliku podršku na Kosovu svuda osim u Severnoj Mitrovici što su izbori pokazali.A taj isti Vučić koji je na kartu pronacionalne, desne politike smenio "žutog evropejskog izdajnika" Tadića sa vlasti glatko je i perfidno odradio ono što Tadić nije ni smeo a ni hteo da odradi - da potpiše Briselski sporazum na osnovu koga je Kosovo dobilo sve elemente državnosti a Srbi kao nacionalna manjina tretirani kao građani drugog reda dole. Za vreme vlasti AV-a došli smo do toga da jedinice ROSU mogu komotno da upadaju na sever Kosova a tako nešto je bilo prosto nezamislivo dok je Tadić bio na vlasti.
Stvari treba nazvati svojm imenom - avnojevske i K und k laži.Drina nije granica,isti smo narod na dve obale,jedna politika i želja za opstankom.Sve ostalo su špekulacije.
Da,stvarno...cemu ona zagrada u naslovu?Zato što ih vi Drugosrbijanci provocirate sa “Bosanci”, eto zato.
Nema potrebe da te uvjeravam, sve sam pisao iz ličnog iskustva, stekao sam mnogo prijatelja u Srbiji, kum mi je iz Srbije i da ne nabrajam dalje.Zato sam ti rekao ne znam koliko si dodira imao uživo, forum nije mjerilo ali zaista uglavnom postoji pozitivan sentiment prema ljudima iz Republike Srpske.Srbija je prošla neku svoju tužnu priču 90-ih i dodirnula dno 1999. godine.Jel ti vjeruješ da supruga i ja trenutno imamo više rodbine u Srbiji nego u RS.Kako onda da dijelim na ove ili one prosto nema logike.Пријатељу, вјеруј у шта год хоћеш, ја стварно нећу да се неком улизујем због неког измишљеног братства.
Па ту смо, вама су Хрвати братскији народ од Руса, нама нису, чак и да нам нису помогли, нусу нам ни организовали позоришне представе у одређеним установама као ови који су вама пречи.Tako bi trebalo da bude. A, što se Rusa tiče, nešto i nismo imali, neku veliku korist, od njih, kroz istoriju. Samo interes. E, sad, ko je rusofil, neka je. Ja lično nisam.
Кога сте примили за вријеме 2. свјетског рата, оне које је донијела Сава?Srbijanci su ih sve primili za vreme 2.sv.rata i iz Hrvatske,Bosne,Slovence,Jevreje. Kad je tesko svi dodju u Srbiju. I opet imaju zamerke.
Bolje lisac Dodik, Kurti i Sarajevo bi definitivno morali u neku zatvorenu instituciju za lečenje živaca i PTSD.Pa podržavaju legitimnog predsednika Republike Srbije Alekasandra Vučića koga smo mi ovde izglasali putem izbora,
ne ja, na žalost moji kandidati nisu prešli 3% na poslednjim izborima.
Ako izaberemo nekog drugog ne vidim razlog zašto ne bi podržavali njega/nju na mestu predsednika Srbije.
Pogledajte prilog 1684794
Nisu anacionalni ! Samo nisu ni od koga ugrozeni,pa se ne kurcobesaju. Tamo nema drugih nacija osim Srba mozda neki Ciganin. Jovanovic,Vasic.Uzmi ovaj moravski koridor ,500 .000Srba druge nacije u tragovima. Kad god je trebalo krvarili su za Srbiju,da treba reci vole srpskog kralja.u Šumadiji živi najviše anacionalnog stanovništva celog srpskog sveta. srpska baklja je sada u novoj srpskoj sparti, Republici Srpskoj. više protesta oko Kosova ima u selima poput Ljubinja ili Prnjavora nego u celoj Šumadiji ....
Slovence koje je proterao Hitler, al i oni ostali u manjini u Slo…Кога сте примили за вријеме 2. свјетског рата, оне које је донијела Сава?
Nije tacno.Svi u RS su protiv kopanja litijuma.
Ja ne znam nikog ko je za.
Шта се десило 1909. се зна прецизно.1862 до 1876, 1909 је само наставак.
Zapravo Dodik je za litijum. Ali on nema lokalnu vlast koja je protiv.Pa ako je tako zašto se onda Dodik nije distancirao od Vučića po tom pitanju?
Slepce jedan. Kao što treba da mu zahvalimo na spasavanju 470.000 Srba prognanih iz nakazne NDH, a Slovence da podsetimo kako su general Nedić i njegov ...Кога сте примили за вријеме 2. свјетског рата, оне које је донијела Сава?
Око 700.000 избеглица преко Црвеног Крста који је водио Др Петар Зец кога су после комунисти убили као сарадника окупатора.Кога сте примили за вријеме 2. свјетског рата, оне које је донијела Сава?
De Sistijevi Šumadinci su za vreme Prvog svetskog rata (divizije prvog i drugog poziva) su dva puta “povlačenjem” bez naređenja ogolele bokove drugim srpskim jedinicama - prvo Timočkoj drugog poziva, drugi put Moravskoj prvog poziva, što je oba puta rezultiralo gubicima od po skoro 30%! A ovamo najgrlatije srbuju i psuju sve ostale,u Šumadiji živi najviše anacionalnog stanovništva celog srpskog sveta. srpska baklja je sada u novoj srpskoj sparti, Republici Srpskoj. više protesta oko Kosova ima u selima poput Ljubinja ili Prnjavora nego u celoj Šumadiji ....
Pitaj njega.Pa ako je tako zašto se onda Dodik nije distancirao od Vučića po tom pitanju?
Podržavaju svaku demokratski izabranu vlast.
Pravo pitanje je zašto to glasači ne kazne?Da je Vučić bar jednom za ovih 13 godina izašao na javni TV duel sa bilo kojim političarem iz opozicije ili ne mora biti političar može i neki kritički nastrojeni analitičar, narativ o "demokratski izabranoj vlast" bi nekako mogao da pije vodu, ali pošto se to nije desilo onda ne može nikako.
Izvini, pa kako drugacije da ih provociramo Obzervere? 'Ugandjani'? 'Koreanci'?Zato što ih vi Drugosrbijanci provocirate sa “Bosanci”, eto zato.

Za HDZ i SNS sam dušom i tijelom.A dok dodju iz Banjaluke do Mitrovice,miting ce biti i zavrsen.
Jedino ako idu preko Hrvatske.
@Jugoslav Čvarak
Sta da kazne glasaci?Pravo pitanje je zašto to glasači ne kazne?