Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

А да те питам нешто онако маштовито, кад би се Вучић показао да је искрен у тој тежњи за уједињењем и да је на путу да то оствари, да ли би имао твоју подршку или би ти и даље био приоритет његово рушење?🤣
Podržao bih ga, mada ne znam kako se to Vučić pokazuje iskrenim? Kad onako glasom iuz stomaka, pa zagrene po grlu "Ne dam Gazivode, ne dam pa neka me sutra ubiju." :rotf:

Vidi, baćo, to mi je besmisleno, a veliki sam pobornik ujedinjenja. Zašto je problem da postoje i Srbi kao celine, i bosanski i srbijanski Srbi? Kako je to uopšte moglo da nastane kao problem?
Isto kao kad bi rekao da ne postoje banjalučki i novosadski Srbi, nego samo Srbi.
Eto, nismo se ni sjedinili, a posvađašmo se. Šta će biti ako se ne daj Bože stvarno ujedinimo?

Opet ti o mentalitetu.
Ja te pitam o razlici medju narodima.
Postoji razlika i u mentalitetu Hrvata ili Bosnjaka,pa opet oni ne smatraju da su Srbi.
Dakle...koje su to razlike izmedju nekog Srbina iz Banjaluke i nekog Srbina iz Novog Sada,na primer?
Postoji razlika u mentalitetu i oblačenju i između ljudi u Vranju i Šapcu. Pa šta?

Steta sto moderacija izbrisa tvojih par postova uvreda...bas si slikovito ilustrovala ono sto sam Sandrini objasnjavala.
То брисање и стављање у заштиту најгорих простака и отворених србомрзаца на форуму, јасно илуструје карактер истог.
Штите њу која без икаквог аргумента заговара сецесионистички карактер Војводине?!?
Ко се над овим чињеницама не замисли мора да нема соли у глави.
Ово ми се десило небројено пута до сада и због тога скоро да више не пишем овде.
Најсрећнији бих био када би овај медиј за растројство Срба угинуо и само знатижеља из рубрике 'шта нам раде' ме мотивише да пратим и
повремено на по мени битним темама нешто и напишем.

Zato što Vojvodina dugo vremena teži da ne bude dio Srbije. Vučić bi je rado dao u zamjenu za RS, ali neće moći ni jedne noći.
То те неко погрешно информисао, Војводина је тренутно можда и главно упориште српског јединства.

Back