Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Citajuci vas pojedince covek stekne utisak da je sve i jedan pripadnik VRS-a bio prisutan u Srebrenici a sve i jedan musliman takodje nastradao u istoj.

A to da moze da zbrise u Majami dok je za ocem raspisana medjunarodna poternice je nebuloza svoje vrste.
Gde ces vece nebuloze da maltene srebrenice nije bilo.

Bosanska pamet i odbrana od krivice je u pravnom sistemu poznata po cirkusu kakvom se pojedinci izlazu da se covek krsti.

Ja reko sta znam. Ti mi daj spisak haskih zatocenika.

Bosanska pamet i odbrana od krivice je u pravnom sistemu poznata po cirkusu kakvom se pojedinci izlazu da se covek krsti.

Niko i ne kaže da posle oslobođenja Srebrenice nisu počinjene greške ali kao što Helsinski komitet za ljudska prava u Srbiji primećuje u pogledu zločina nad Srbima isto tako treba primetiti da su dešavanja u Srebrenici mnogo više rezultat konteksta stvorenog velikobošnjačkom politikom nego zločin.

Opet lupas. Apsolutno niko ne negira Srebrenicu vec se citava polemika svodi na zlocin vs. genocid.

Nemoj da podvaljujes.

srebrenica se desila jer je neko kao amater pomislio da glumi amere kao kad su zavrsili ww2 bacanjem nuklearke na hirosimu i nagasaki i velikim zlocinom da zavrsi klanje u bosni.... a uradili su ko te dileje japosi koje je neko navukao na perl harbur da se zakucavaju micubisi zero fajterima sa samoubicama unutra.

znamo kamko su zavrsili...goto na gornju recenicu.

tako je i srebrenica. ko se kaci za nju i podrzava zavrsice bas kao japosi.

Poslednja izmena:
Opet lupas. Apsolutno niko ne negira Srebrenicu vec se citava polemika svodi na zlocin vs. genocid.

Nemoj da podvaljujes.
citaj onoga sa prethodne strane da je jedan metak bio na sudjenju presudan i da je tamo neki skorpion samo malo pucao...i da su svi bili iza zice krivi a mladic legenda odbranio zepu i muslimane od zlikovaca sa balijske strane koji su eto hteli sto vise krvi svih.

nekome jedan nik nije dovoljan da lupa.

svako ko se ne oseca odgovornim za srebrenicu iz srbije i smatra da je zasluzena molim lepo. njegov problem kad mu dodje na naplatu.

mi malko pametniji i stariji znamo pricu bolje i znamo sta iza nje sledi ako slusamo ove bosanske trolove o medjusobnoj krivici.

citaj onoga sa prethodne strane da je jedan metak bio na sudjenju presudan i da je tamo neki skorpion samo malo pucao...i da su svi bili iza zice krivi a mladic legenda odbranio zepu i muslimane od zlikovaca sa balijske strane koji su eto hteli sto vise krvi svih.

nekome jedan nik nije dovoljan da lupa.

svako ko se ne oseca odgovornim za srebrenicu iz srbije i smatra da je zasluzena molim lepo. njegov problem kad mu dodje na naplatu.

mi malko pametniji i stariji znamo pricu bolje i znamo sta iza nje sledi ako slusamo ove bosanske trolove o medjusobnoj krivici.

Kad bi stvari stvarno dolazile na naplatu Hrvata i muslimana ne bi bilo.

A ti se ne guraj gde ti nije mesto "mi malko pametniji..." :D :D Ne zajebavaj ziv bio.

znaci nema odgovora zasto je napr. radovan menjao licni opis i ko pacov se krio po nekim zaseocima u srbiji?

srbin junackog kova.

kad su se srbi tako krili u istoriji, nesto me pamcenje sluzi da ne mogu da se setim.

a sto se tice naknadne pameti i zrtava, greh smrti ona dva deteta na vojnoj sluzbi strzarenja koja su zbog tih dripaca izgubila mlade zivote je dokaz sta ce biti svima u srbiji ako se ne urazumite.

normalno da sam ne samo pameteniji vec obrazovaniji i za vas sve ovde naijinformisaniji.

a vi ste mala deca za ono sta ja znam.

Season 5 Hello GIF by Pee-wee Herman

svako svom jatu ide.

njihovo jato je nisko obrazovanje, manipulacija glupacima, kradja, dezerterstvo, laz na svakom koraku i najvaznije, mrznja spram srba koji nisu slika i prilika njih.

znaci svi koji su mladi, lepi, skolovani, pametni, posteni i nisu licemeri i ljigavci su neprijatelji.

svako se okruzi stokom kakav je on sam.
Tu smo mi negdje prijatelju, nemoj da se k.rčiš. Veće primitive i jadnijeg izgleda pridrživača režima ne vidjeh do ovih zbivanja. Ima ovdje divnih, obrazovanih i poštenih ljudi, samo su zarobljeni.

Tu smo mi negdje prijatelju, nemoj da se k.rčiš. Veće primitive i jadnijeg izgleda pridrživača režima ne vidjeh do ovih zbivanja. Ima ovdje divnih, obrazovanih i poštenih ljudi, samo su zarobljeni.
oslobodi ih

zene su poznate kao najbolje duhovne isceliteljke

jos ako rade na ac i dc, onda su amazonke

Back