Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Slušaj i ne verglaj jedno te isto !
znaci nema odgovora zasto je napr. radovan menjao licni opis i ko pacov se krio po nekim zaseocima u srbiji?

srbin junackog kova.

kad su se srbi tako krili u istoriji, nesto me pamcenje sluzi da ne mogu da se setim.

a sto se tice naknadne pameti i zrtava, greh smrti ona dva deteta na vojnoj sluzbi strzarenja koja su zbog tih dripaca izgubila mlade zivote je dokaz sta ce biti svima u srbiji ako se ne urazumite.

Slonovi u staklarskoj radnji, kao buzdovani u srbiji.

Nikada oni nisu dolazili ni 1914, a ni 1944. ili 1990.-te nešto da ugrade u Srbiju i njenu ideju.

Oni dolaze samo po nesto ako ima da dobiju

nema veceg buzdovana od argumenta slova

Sebe će tako uništiti, sve što razvlače i arče, sve će propasti osim Šumadije.

Oni to ne kapiraju ! Nemaju taj mozak

Svi misle da će opstati ako očerupaju centralnu Srbiju i da će njima biti bolje. To rade i Srbi izvan Srbije i Srbi koji upravljaju Srbijom od 1944.g.

Sve će propasti, centralna Srbija će poslednja propasti

Znaci nema mrtvih. Sve isfabrikovano jer zapad mrzi bosanske srbe. Jedan samo skorpion nesto kao pucao i malo se radovao nad pobijenim muslimanima.

A onih nekoliko hiljada mrtvih na krkace doneli iz cele bosne, jel tako?

Da mi je vasa pamet da budem miran u mozgu.
Извињавам се што нисам приметио да си функционално неписмен па написах подужи текст.

zasto vole vucica?

pa vole ga zato sto je njihov rodja.

vole ga sto je pokvaren i gramziv

vole ga sto mrzi srbiju kao sto je mrze njihovi preci koji vrsili posleratne zulume po srbiji.

vole ga naravno jer je kao ministar balavio o klanju koje je njima u krvi.

ma vole ga vise nego sebe, kad im je dao srbiju na izvolte.

ali ne znaju da ljubav ima granicu. a granica stize na naplatu,
Много схереш за једног Србијанца.
Сваку смртну пресуду на експресним суђењима потписали су Ранковић и Крцун.
Мени је јасно да си ти овде на задатку уношења раздора међу Србе и да се лажно представљаш али сад си дефинитивно претерао.

Много схереш за једног Србијанца.
Сваку смртну пресуду на експресним суђењима потписали су Ранковић и Крцун.
Мени је јасно да си ти овде на задатку уношења раздора међу Србе и да се лажно представљаш али сад си дефинитивно претерао.

Zato je kod mene na "ignore".

Nema svrhe da se raspravljamo.

Ko radi i sta?
Ja Srbiji ne radim i ne mislim nista lose,kao sto nikad i nisam.
Dakle,sta zelis da kazes?
Он је данас очигледно на дежурству са оним нехуманим.
Одавно сам приметио да раде у тандемима, један покрене наратив а други се као укључи потврђујући и надопуњујући фантазмагорије првог.
Мистик се представља за Србијанца који никада није чуо за песму 'свилен конац'.
И једино што зна о Србима је идеолошка подела из ДСР-а.

Slusam samo pametne ljude.
Ne ubrajam vas u takve!

Тешко да динароид може да се заустави од егоцентричности. Што би рекао Јован Цвијић он не може а да не буде увек у праву, што не оставља много могућности за јавну расправу, а она је основ државотворности

Дакле иде се још доле, а ви можете први наје6ати.

A što to onda radite Srbiji ?

Neće od nje ništa ostati.
Treba slušati odnosno slediti tebe Mističe i sanio tebe kao jedinog istinitog mudraca i mesiju.
Missim sve je lepo i prelepo ali da li si nekad pomislio da nešto s tvojim mozgom možda nije kako treba ? Bar u trenucima lucida intervale kad postoji privid razumnosti ?

Срби из Републике Српске воле Србију и песму Ој војводо Синђелићу, нисам сигуран да је то случај код многих пленумаша...:kafa:
Зато ја волим Србе из Републике Српске!

Довели Бају малог книнџу, а Србијанац не трза на ту врсту мелоса. Пропаде им још једно културно наметање.

Они стварно нису нормални и ништа не капирају и Додик и Вучић. Раде против себе

Фијаско

Туга крстиних динароида

А воли да тура нос у наше српске ствари па то ти је!

Свако ко има логику титоизма нема српско становиште.

Овде много пате од тих рецидива прошлости и не могу се отргнути да од случајних Срба постану коначно Светосавски Срби

Свако ко има логику титоизма нема српско становиште.

Овде много пате од тих рецидива прошлости и не могу се отегнуто да од случајних Срба постану коначно Светосавски Срби
Ок, али случајни Србин је већ нешто! Има нас и у Србији таквих у ствари сви смо у том смислу случајни кад се родимо. Важно је којим путем кренеш. Српски пут је Христов пут. Србин се не подсмева свом патријарху и не вређа га. Србин поштује институцију СПЦ таман да у њој и није све идеално као што и није...мислим разумемо се...

Back