Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.714
A što to onda radite Srbiji ?Ne poznajem nikog,ukljucujuci i sebe,ko je Srbin iz RS da mrzi Srbiju i Srbe tamo niti je kad mrzio.
Neće od nje ništa ostati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što to onda radite Srbiji ?Ne poznajem nikog,ukljucujuci i sebe,ko je Srbin iz RS da mrzi Srbiju i Srbe tamo niti je kad mrzio.
Ko radi i sta?A što to onda radite Srbiji ?
znaci nema odgovora zasto je napr. radovan menjao licni opis i ko pacov se krio po nekim zaseocima u srbiji?
srbin junackog kova.
kad su se srbi tako krili u istoriji, nesto me pamcenje sluzi da ne mogu da se setim.
a sto se tice naknadne pameti i zrtava, greh smrti ona dva deteta na vojnoj sluzbi strzarenja koja su zbog tih dripaca izgubila mlade zivote je dokaz sta ce biti svima u srbiji ako se ne urazumite.
nema veceg buzdovana od argumenta slovaSlonovi u staklarskoj radnji, kao buzdovani u srbiji.
Nikada oni nisu dolazili ni 1914, a ni 1944. ili 1990.-te nešto da ugrade u Srbiju i njenu ideju.
Oni dolaze samo po nesto ako ima da dobiju
nema veceg buzdovana od argumenta slova
Извињавам се што нисам приметио да си функционално неписмен па написах подужи текст.Znaci nema mrtvih. Sve isfabrikovano jer zapad mrzi bosanske srbe. Jedan samo skorpion nesto kao pucao i malo se radovao nad pobijenim muslimanima.
A onih nekoliko hiljada mrtvih na krkace doneli iz cele bosne, jel tako?
Da mi je vasa pamet da budem miran u mozgu.
Много схереш за једног Србијанца.zasto vole vucica?
pa vole ga zato sto je njihov rodja.
vole ga sto je pokvaren i gramziv
vole ga sto mrzi srbiju kao sto je mrze njihovi preci koji vrsili posleratne zulume po srbiji.
vole ga naravno jer je kao ministar balavio o klanju koje je njima u krvi.
ma vole ga vise nego sebe, kad im je dao srbiju na izvolte.
ali ne znaju da ljubav ima granicu. a granica stize na naplatu,
Много схереш за једног Србијанца.
Сваку смртну пресуду на експресним суђењима потписали су Ранковић и Крцун.
Мени је јасно да си ти овде на задатку уношења раздора међу Србе и да се лажно представљаш али сад си дефинитивно претерао.
Slusam samo pametne ljude.Slušaj i ne verglaj jedno te isto !
Slonovi u staklarskoj radnji, kao buzdovani u srbiji.
Nikada oni nisu dolazili ni 1914, a ni 1944. ili 1990.-te nešto da ugrade u Srbiju i njenu ideju.
Oni dolaze samo po nesto ako ima da dobiju
Он је данас очигледно на дежурству са оним нехуманим.Ko radi i sta?
Ja Srbiji ne radim i ne mislim nista lose,kao sto nikad i nisam.
Dakle,sta zelis da kazes?
ja saslušam svakogSlusam samo pametne ljude.
Ne ubrajam vas u takve!
ja saslušam svakog
pametni ljudi ne postoje
samo lošije ili lepše obučeni
eto, Hitler je baš bio lepo obučen dokaz da odelo ne čini čoveka
Slusam samo pametne ljude.
Ne ubrajam vas u takve!
ja saslušam svakog
pametni ljudi ne postoje
samo lošije ili lepše obučeni
eto, Hitler je baš bio lepo obučen dokaz da odelo ne čini čoveka
Treba slušati odnosno slediti tebe Mističe i sanio tebe kao jedinog istinitog mudraca i mesiju.A što to onda radite Srbiji ?
Korisnik Mistik je suviše psihotičan...Ko radi i sta?
Ja Srbiji ne radim i ne mislim nista lose,kao sto nikad i nisam.
Dakle,sta zelis da kazes?

zasluzio si i salatuСрби из Републике Српске воле Србију и песму Ој војводо Синђелићу, нисам сигуран да је то случај код многих пленумаша...
Зато ја волим Србе из Републике Српске!
нека тебе, нисам тебе питао за мишљење, ово су наше српске ствари...zasluzio si i salatu
jes tebe ce neko pita...нека тебе, нисам тебе питао за мишљење
Срби из Републике Српске воле Србију и песму Ој војводо Синђелићу, нисам сигуран да је то случај код многих пленумаша...
Зато ја волим Србе из Републике Српске!
А воли да тура нос у наше српске ствари па то ти је!kapetamark je Piculin gardista.
А воли да тура нос у наше српске ствари па то ти је!
Ок, али случајни Србин је већ нешто! Има нас и у Србији таквих у ствари сви смо у том смислу случајни кад се родимо. Важно је којим путем кренеш. Српски пут је Христов пут. Србин се не подсмева свом патријарху и не вређа га. Србин поштује институцију СПЦ таман да у њој и није све идеално као што и није...мислим разумемо се...Свако ко има логику титоизма нема српско становиште.
Овде много пате од тих рецидива прошлости и не могу се отегнуто да од случајних Срба постану коначно Светосавски Срби