Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Dobiješ priliku da dobiješ pasoš i državljanstvo države Srbije, koja je ipak država u odnosu na RS ili BiH koje nisu države nego protektorati. Time imaš priliku da se naseliš.Zaposliš. I to zloupotrebiš. Glasaš, po naredbi na lažno prijavljenim adresama i dolaziš da biješ svoje sunarodnike koji su iz ovog ili onog razloga protiv aktuelnog režima. Time si se popišao po matici i ljudima u njoj i nije te sramota. MRŠ IZ MOJE AVLIJE. Mi nikada nismo otišli na vašu stranu Drine da glasamo ili da bijemo nekoga jer jer protiv ovoga ili onoga. Poštujemo vas i verujemo da ćete sami da odlučite šta je najbolje za vas.Ne zloupotrebljvajte zvanje "Srbin" da bi ste mogli da pišate po matici. Blizu smo odricanja od takvog odroda

Dobiješ priliku da dobiješ pasoš i državljanstvo države Srbije, koja je ipak država u odnosu na RS ili BiH koje nisu države nego protektorati. Time imaš priliku da se naseliš.Zaposliš. I to zloupotrebiš. Glasaš, po naredbi na lažno prijavljenim adresama i dolaziš da biješ svoje sunarodnike koji su iz ovog ili onog razloga protiv aktuelnog režima. Time si se popišao po matici i ljudima u njoj i nije te sramota. MRŠ IZ MOJE AVLIJE. Mi nikada nismo otišli na vašu stranu Drine da glasamo ili da bijemo nekoga jer jer protiv ovoga ili onoga. Poštujemo vas i verujemo da ćete sami da odlučite šta je najbolje za vas.Ne zloupotrebljvajte zvanje "Srbin" da bi ste mogli da pišate po matici. Blizu smo odricanja od takvog odroda
да, нијесте ишли да бијете али сте нас зато смлатили и сатрли вашим говњивим југославијама
кад смо ушли у једну државу Лика је била демографски највиталнији српски крај да би 1991. дочекали са 50 година просјеком старости

марш из турске авлије!

да, нијесте ишли да бијете али сте нас зато смлатили и сатрли вашим говњивим југославијама
кад смо ушли у једну државу Лика је била демографски највиталнији српски крај да би 1991. дочекали са 50 година просјеком старости

марш из турске авлије!
Pa zato sto niste ratovali kao mi za oslobodjenje od Turaka, a posle i 90-tih. 'Ajde nemoj da pises kojesta, da ste hteli, sto bi rekao Milosevic, branili biste se sami kako treba.

Niko vas nije terao u neku drzavu vise nego nas ovde. Nismo vas mi terali, i mi smo naterani u tu istu kraljevinu na bazi onog masonski nastrojenog Pasica koji je hteo "ratnu odstetu" u vidu Hrvata i Slovenaca..

Pa zato sto niste ratovali kao mi. 'Ajde nemoj da pises kojesta, da ste hteli, sto bi rekao Milosevic, branili biste se sami kako treba.

Niko vas nije terao u neku drzavu vise nego nas ovde. Nismo vas mi terali, i mi smo naterani u tu istu kraljevinu na bazi onog masona Pasica.
да смо били бројни ко и ви и не би
наш највећи проблем је био бројност
да нас је било бар милион, видила би туче и брањења
требала нам је помоћ, браће Срба ебига

ми смо у 100 пута горем положају ушли у 1991. него и 1919.

:dash: "Народ је сачувао државу, нису војска или полиција, него народ. Народ је рекао да неће ове лудаке који најављују да ће јурити по улицама. Народ је рекао да хоћемо да живимо пристојно и нормално, нећемо лудаке. Није проблем у будалама и лудацима. Проблем је када они то направе да буде нормално", подвлачи председник Александар Вучић одговорајући на питање о претњама које на дневној бази добија.​

https://srbin.info/nije-problem-u-budalama-i-ludacima-zato-je-vazno-biti-vucic/#gsc.tab=0

Sto je bilo, bilo je. Trebali ste i sami da pokazete vise otpora a ne da se oslanjate samo na Srbiju. Ili da prihvatite Z4 plan,ma koliko bio los tada.

Poenta svega sto sam htela da kazem je da nismo krivi, tj, mi ovde u Srbiji najmanje, da bi sada neko dolazio da se zaposljava i zauzima radna mesta samo na bazi gneva sto mu toboz nismo dovoljno pomogli ili sto smo bili duzni valjda nesto a nismo nista, i nekakvih samoumisljenih prava na to.

Ne mislim na tebe, ali mnogi tako razmisljaju.

Josip vas namagarčio.Nema Srbija ništa s tim.

Josip vas namagarčio.Nema Srbija ništa s tim.
није нам то помогло сигурно
али ми смо већ наебали прије тога дебело

горе него сви ратови до тада а имали смо их пун к.

код мене у селу је био један четник, прави четник још код Танкосића, Маћедонија, затим сви ратови, страшан ратник као млад, школован, упућен
и кад су Јозо и Анте одлучили "побит, поклат све Влахе" побит, поклат Људе
тај је четник био Југословен и није хтио да се бори против Југословена
А шта мислиш колко би то ваљало?
Да му није Александар Сандра попијо мозак.

није нам то помогло сигурно
али ми смо већ наебали прије тога дебело

горе него сви ратови до тада а имали смо их пун к.

код мене у селу је био један четник, прави четник још код Танкосића, Маћедонија, затим сви ратови, страшан ратник као млад, школован, упућен
и кад су Јозо и Анте одлучили "побит, поклат све Влахе" побит, поклат Људе
тај је четник био Југословен и није хтио да се бори против Југословена
А шта мислиш колко би то ваљало?
Да му није Александар Сандра попијо мозак.
Pa vi ste pobedili Aleksandra i sve druge mrske Karađorođeviće i velikosrpsku buržoaziju i beogradsku kliku.Lika dala devet generala i heroja ne zna im se broja.Među kojima je i drug Marko Orešković Krntija.A Jovanku za maršala.
Izvojevali ste revoluciju celu,socijalističku dabome.
U čemu je problem ?

Pa vi ste pobedili Aleksandra i sve druge mrske Karađorođeviće i velikosrpsku buržoaziju i beogradsku kliku.Lika dala devet generala i heroja ne zna im se broja.Među kojima je i drug Marko Orešković Krntija.A Jovanku za maršala.
Izvojevali ste revoluciju celu,socijalističku dabome.
U čemu je problem ?
Лика је дала Прву и Другу четничку бригаду, понос својије ђедова
и трећину бораца Динарске четничке дивизије који су тукли најбоље пролетере

да смо побједили Сандру не би завршили у Југославији

Лика је дала Прву и Другу четничку бригаду, понос својије ђедова
и трећину бораца Динарске четничке дивизије који су тукли најбоље пролетере

да смо побједили Сандру не би завршили у Југославији
1000009405.jpg

Remasterizovano za ćacije:
1000009406.jpg

марш из турске авлије!
Da vamnismo izvukli dupe, Lika bi bila groblje mnogo ranije. Kakav najvitalniji kraj. Poklali bi vas tamo. I eto, sad nam se lepo zahvaljujete

Da vamnismo izvukli dupe, Lika bi bila groblje mnogo ranije. Kakav najvitalniji kraj. Poklali bi vas tamo. I eto, sad nam se lepo zahvaljujete
Хрвати су имали 20 бригада у Босни, код нас цијели рат из РС и Србије само Вукови са Вучјака (полубатаљон) и Аркан (чета).
Јако поразно за Србе.

Срби из БиХ се ослањају на Србију како би могли да ојачају свој положај. Хрвате подржава Хрватска и западне земље, Муслимане подржава Турска и део исламских земаља. Замислите сад да Србија не подржава Србе у БиХ и да Срби из БиХ не траже помоћ од Србије. Коме да се обрате? Код кога да иду и шта да траже?

Срби из Републике Српске генерално имају благонаклон однос према Србији и руководству ко год то био. Не бих рекао да је подршка лично Вучићу нешто спектакуларна, дакле глобално, што би било нормално и у обрнутом случају, а лично није то толико колико се чини. Нити било ком другом, да не будем погрешно схваћен у смислу да подржавају ове што блокирају и разарају државу. То не, односно ништа више него у Србији 15-20% у врх главе, то су генерално они анациони типови, њима је све до Косова равно

K nozi Srbijanac. Niko te nista nije pitao. Vladacemo i dalje nad vama.

Back