Не знам, чек да завирим у "школски ријечник" .... аха, ево га:Čuli smo za partizanke, ali pojam 'četnikuše' se odnosio na nešto sasvim drugo!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, чек да завирим у "школски ријечник" .... аха, ево га:Čuli smo za partizanke, ali pojam 'četnikuše' se odnosio na nešto sasvim drugo!![]()
ovo moze izgovoriti dusmanin srba, ili neka otpadnica udata za katolika ili obrezanog... Ovo normalan srbin nece izgovoriti JER ZA ZDRAV RAZUM I LOGIKU SRBI SE NE DELE PREKO NEKE RJEKE NA OVE ILI ONE... USTAŠA KADA JE KLAO ON NIJE BIRAO JESU LI TO SRBI IZ KRAJINE BOSNE ILI SRBIJE...Meni nije poznato da je bilo koji covek iz Srbije isao (barem nedobrovoljno) u nekakve ratove van Srbije,
tako da ce svaki vas zahtev biti negativno resen,. Borili ste se za sebe, nikako za mene, moju siru i uzu porodicu
i zato nece moci da vi sada odlucujete ko ce biti premijer, predsednik i kako ce biti u Srbiji.
Ulovio sam tvoj nestali komentar!ovo moze izgovoriti dusmanin srba, ili neka otpadnica udata za katolika ili obrezanog... Ovo normalan srbin nece izgovoriti JER ZA ZDRAV RAZUM I LOGIKU SRBI SE NE DELE PREKO NEKE RJEKE NA OVE ILI ONE... USTAŠA KADA JE KLAO ON NIJE BIRAO JESU LI TO SRBI IZ KRAJINE BOSNE ILI SRBIJE...
tako da nemoj da prdiš (drugačija reč ne postoji) gluposti.
Mi koji smo iz Srbije išli pomoći svojoj braći preko Drine nismo se borili za sebe, u mom slučaju i mnogim mojim saborcima u vojsci republike srpske koji behu dobrovoljno iz Srbije na ozrenu , to niej bio slučaj već smo zajedno sa ljudima preko Drine se borili za opstanak Srpstva. Ustase su jos u martu 1992 prešli u posavinu kod bos broda i u derventi počinili strahovite zlocine pre otvorenog rata u bejha, dokaz je i monstrum azra dva noza, pripadnica rvatske bojne iz rjeke...
klala je masakrirala sasvojim ustasama... mi smo trebali svi to mirno posmatrati?
vidis Bogu fala ima nas Srba koji smo normalni i koji se nedelimo medjusobno, i kojima j svako Srpsko celjade bitno, ma g de ono bilo a ne da li je iz nase porodice uze ili sire...
Pošto su u rvatskoj za svoje rvate iz bejha odavno to ucinili, jasno je da to ovde mogu samo dasprecavaju srpski dusmani poput tebe...
Nemam ja vece pravo za srpska pitanja od nekog mog imenjaka i prezimenjaka preko Drine, srbi smo obojica...
Nemoj zenturaco dase usudis da me vredjas jer ja ti nijesam neka fukara ovde po internetu koja laprda po tastaturi glumeci patriotu vec onaj koji je iskrvario ssopstvene gace, ne kod arkana il ineke paravojske koja je saciljem ubacivana radi svoje koristi vec u vojsci republike srpske.
Pred kraj 1992 (te godine dodjoh iz armije u ljeto) sse pokupih ko mlad i dobrovoljno podjoh ka banja luci. Medjutim na putu do B Luke u Doboju je bilo potrebno zbog goruce linije i potrebe na ozrenu pa tamo podjoh i provedoh dvije godine potom na ilijašu...
bilo je jos sokolova iz srbije koji dodjose pomoci svojoj braci srbima, u tom krvavom raspadu sfrj...
Borili su se borci za srpstvo. NE SAMO ZA SVOJU PORODICU!!! JER SU I TI LJUDI RODJENI TAMO PREBACIVANI NA RAZNA RATISTA DALEKO ODSVOG KRAJA, ZBOG POTREBE U RATU...
ne pricaj gluposti, i neces ti pitati popisuljo da li ce Srbi moci da glasaju u svojoj Srbiji, jer je ovo matica svih nas Srba...
to sto je zenskog pola je ne cini damom, dama je epitet koji se zasluzuje po mnogo osnova.Ulovio sam tvoj nestali komentar!
" u jendom se slazem, ......... si u njemacku il idje vec, u .......,"
Moraš biti pristojan, ipak je ona dama!![]()
to sto je zenskog pola je ne cini damom, dama je epitet koji se zasluzuje po mnogo osnova.
Dama iz Srbije nece napisati onu bljuvotinu DJELITI SRBE NA OVE I ONE i histericno zabranjivati nekom srbinu da glasa u srbiji ma s koje se strane rjeke rodio...
Zbog osmanlija, srbi su mnogi odlazili u crnu goru i svudje... i ona ce sad da nas tu djeli?
to nije dama. Mi smo srbi, ja sam licno prosao tamo golgotu i znam kako ustaša i paša kolju srbina... ne pitjaući odakle je...
a za komentar sklonjeni, pa nekom ce ona da kroji sudbinu iz vrazje matere da prostis?
prvo oni ne bi trebalo da ista biraju ovdje jer su svoje dupe odvukli daleko odavde....
HAAALLLOOOO ba! I uz sve to, mujkani i dalje žele da žive u zajednici sa ČETNICIMA kojima je cilj istrebljenje tih mujkana! Ajme, koje sve DEBILNOSTI ja trebam da čitam????Ovo sto zeli Dodik je velika greska jer amerika i svijet nece dati da se Republika Srspka otcjepljuje jer to je nesto sto muslimani ne zele i oni zele da se postuje Dejtonski sporazum.Ipak ovo je dokaz kako zive jadni muslimanii u Republici Srpskoj i kako zive malobrojni povratnici muslimani u tom entitetu.To je grijehota pomisliti sto im rade fasisti.Vidite li da je ovo dokaz da je cetnicki pokret imao svoju ideju da se i muslimani izbrsiu sa lica zemlje i to je jedna istina.
Baš me zanima kako su šiptari i mujkani koristili vodu dok im Bravar nije uveo vodovod?Moramo da naucimo Srbe da se odreknu svije vjere i da se mani upotrebe toalet papira. Upotrebio sam toalet papir samo jednom i to kad je nestala voda. Nisam imao sa cim da se operem i uzeo sam toaletni papir i obrisao dupe i bilo je strasno. Inace Hodze nas uce da moramo biti nametljivi i da nemuslimanu jasno stavimo do znanja da je primanje Islama spas za svakog pojedinca. Tako cemo raditi u Bosni.
trebo si zapljunutiMoramo da naucimo Srbe da se odreknu svije vjere i da se mani upotrebe toalet papira. Upotrebio sam toalet papir samo jednom i to kad je nestala voda. Nisam imao sa cim da se operem i uzeo sam toaletni papir i obrisao dupe i bilo je strasno. Inace Hodze nas uce da moramo biti nametljivi i da nemuslimanu jasno stavimo do znanja da je primanje Islama spas za svakog pojedinca. Tako cemo raditi u Bosni.
Svakom pametnom muslimanu je jasno da nema šta da traži na ovom primitivnom Balkanu! Ni Sulji Veličanstvenom cilj nije bio Balkan, već samo kao usputna odskočna daska za Beč!Moramo da naucimo Srbe da se odreknu svije vjere i da se mani upotrebe toalet papira. Upotrebio sam toalet papir samo jednom i to kad je nestala voda. Nisam imao sa cim da se operem i uzeo sam toaletni papir i obrisao dupe i bilo je strasno. Inace Hodze nas uce da moramo biti nametljivi i da nemuslimanu jasno stavimo do znanja da je primanje Islama spas za svakog pojedinca. Tako cemo raditi u Bosni.
Ne znam za ostale, meni je ipak zgodnije ako nakon obavljanja 'velike nužde' a pre kupanja celog tela prvo koristim toaletni papir, pa i list vinove loze ako ga nemam pri ruci!Ali ja nikada ne mogu razumijeti neke Krscane koji kazu ja se kupam jednom dnevno a to znaci svaki dan.Znate li da je to uzaludno trosenje vode i da nije zdravo za kosu da se svaki dan pere samponom i vodom.Mislim da je to pretjerano a Arapi su mi rekli da se Krwscani svaki dan kupaju tako da oni cisto placu za uzaludno potrosenom vodom jer Arapi kazu i kad se kupas stedi vodu.Sa jednim vaganom vode se mogu okupati da budem cist za nedjelju dana.
I ipak ništa niste naučili iz historije? Navalili ste na Srbe, ovde ostali 350 godina i dalje niste ni milimetar maknuli? Besplatni savet:Islam ima pretenziju na cijeli svijet. Islam zeli da se prosiri i na nemacko tlo. Muslimani moraju jasno staviti do znanja krscanima da je bilo dosta krstenja i da sse krscani vise ne mogu krstiti nego klanjati i odlaziti u Dzamiju. To je oporuka Cara Murata. Milos Obilic je ubica koji je dobio zasluzenu kaznu i on nece uci u legendu. Car Murat je bio pametan i on je dobro vodio vojsku i kontrolirao je stanje. Muslimani moraju pobjediti u svijetu kako bi se svuda izgradila Dzamija i kako bi bijelci poceli da odlaze u Dzzamiju a ne u Crkvu.
prdi sta oces , tvojima sam dobro ***** nanu naninu...
Prdezu lojavi i vaš cenjeni HAG JE DOKAZAO I POTVRDIO OSUDIVŠI TZV ARMIJU BIH DA JE ZARAD PROPAGANDE I INTERESA U VIŠE NAVRATA GRANATIRAČA SVOJ NAROD I UNPROFOR!!!
pričaj ti šta oćeš o nama ali to dokazuje da ste najveca govn.a lazljiva koja i svoje ubija zarad koristi...
Nije vađ prošlo a popišamo vam se mi na laznu patetiku.
Kad ste ubijali u zasjedi iz cista mira mčade vojnike jna onda nije ubijana mladost? Vidiš tad vas je trebalo u tuzli sravnit sa zemljom sve do jednog.