Zasto smo postali iskljucivo drustvo?

Ili si za ili si protiv.

citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.

zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?

zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?

da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.
Odlicna tema cisto psiholoska.

To je veciti problem ljudi da gledaju crno belo i da etiketiraju....
Dakle svako ima pravo na svoj licni stav i pravo i da se ne izjasnjava,
kao i da bude neutralan - da se ne bavi odredjenom pojavom u drustvu...
tj svako ima pravo i da se ne bavi politikom niti da se mesa u politiku...
Takodje neki i imaju stav ali ne zele da se javno izjasnjavaju sto treba postovati...
Treba postovati svacije pravo.
Na primer mi se iz verskih razloga ne mesamo u politiku, ali imam pravo na licni stav i misljenje.

Poslednja izmena:
Што волим вас који цитирате Библију без обзира на контекст и највише волим да вам узвратим истом мером.
Свака власт је од Бога'
U tom smislu sto Bog ih dozvoljava inace ove svetke vlasti Bog niti je postavio niti podrzava.
Samo nebeska Bozja vladavina je od Boga.
Ove zemaljske bice smenjene...

Bog JHVH Jehova ce unistiti ove ljudske vlasti i uspostavice svoju vlast svoje Kraljevstvo nad celom zemljom

Danilo 2:44
„U danima tih kraljeva Bog će nebeski podići kraljevstvo koje nikada neće propasti.
I to kraljevstvo neće preći na neki drugi narod.
Ono će smrviti i uništiti sva ona kraljevstva, a samo će stajati doveka,

Ili si za ili si protiv.

citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.

zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?

zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?

da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.

Zato sto su stvari koje se desavaju otisle predaleko. Nije ovde rec o tome da li da se pravi dom kulture ili skola, ili da put prvo ide kroz levi, a tek onda sledece godine kroz desni zaseok, pa da nas ne bude previse briga kako ce se odluciti po tom pitanju.

Ovde je u pitanju opstanak Srbije. Ja prvi se ne bih uopste bavio ovoliko politickim temama da ne shvatam da su ljudi mahom tupavi, i da je djavo odneo salu i od Srbije nece ostati nista ako dopustima ovima da vladaju jos par godina.

Kome ovo nije jasno ili je jako glup, ili je zlonameran - ne znam, iskreno, sta je gore od ta dva. Uglavnom nemam milosti ni prema jednoj od te strane, ako si glup treba da si svestan toga i da slusas pametnije od sebe, ako si zlonameran - necu ni da pisem.

Ovim se uopste ne obracam tebi licno, pisem uopsteno na temu i tvoj post.

Mislim da postoji izreka tipa EKSTREMNO VREME ZAHTEVA EKSTREMNE LJUDE/AKCIJE.

Dakle,jedni imaju samo misljenje,a drugi samo interes.😂
Malo morgen,sto bi reko pokojni Slobo...nekad najomrazeniji,a sad ce jos ispasti i mala maca spram nekih.😂
A i onda je bilo samo on da se smakne,pa ce svanuti.Ali nikako da docekamo zoru.
Svanuće jednom, samo ja to neću dočekati. Ja sam se pomirila sa sudbinom.
Ne mogu kako hoću, a moram kako nisam ni sanjala.

zato sto imamo iskljiucive primitivce koji vladaju.

srbija nikad nije bila iskljuciva i ne bi dolazili umetnici iz celog sveta u nju i pisali pozitivno o nama jos za vreme brozove diktature.

da bi razumeli neki sistem kako funkcionise, samo gledajte ko taj sitem podrzava od intelektualaca.... oni nemaju bukvalno nikog, navataju i kupe dvoje troje maks.

druga strana koja je... jel treba da pricamo o tome?

peta mojsijeva

23:12 Имам место иза логора где ћеш излазити напоље.
23:13 Имам лопатицу у оправи своју, па кад изиђеш напоље, закопај њом, а кад пођеш натраг, загрни нечист своју.
23:14 Јер Jahve Бог твој иде усред логора твог да те избави и да ти преда непријатеље твоје; зато нека је логор твој свет, да не види у тебе никакве нечистоте, да се не би одвратио од тебе.

:D
Поента?

Back