gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Ma ne, glumi kako je neki stranac, vodoinstalater recimo, itd...Kako mislis da hetero par zameni uloge?![]()
Ona da okaci strapon i da ga goozi? Ne gledamo ti i ja iste filmove izgleda.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, glumi kako je neki stranac, vodoinstalater recimo, itd...Kako mislis da hetero par zameni uloge?![]()
Ona da okaci strapon i da ga goozi? Ne gledamo ti i ja iste filmove izgleda.....
Istina.Seks ne postaje vremenom dosadan već nekim osobama slabi libido s godinama. Zato izmišljaju razne isprike da bi umanjili stvarni razlog i sakrili svoju "krivicu". U stilu "nije do mene već je do seksa".
Te dosadan seks, te monotono im, te trebaju promenu, te smeta mi jedna dlaka i tako to...
Ne postaje seks dosadan već postaje osoba dosadna.![]()
Nije prevara, već dogovor za sex sa drugima uglavnom i istoj prostoriji.Aha, to dođe kao dogovorena prevara i opravdana. Suštinski, zašto onda ostati sa jednom osobom? To ti dođe kao neko koga imaš, a ovamo imaš i sve ostale?
Nije prevara, već dogovor za sex sa drugima uglavnom i istoj prostoriji.
Stvar ukusa ko sta voli u seksu, nisam ni ja za swing ali ima takvih ljudi i parova.Iz kog razloga onda da imam tu jednu osobu sa kojom živim?

Stvar ukusa ko sta voli u seksu, nisam ni ja za swing ali ima takvih ljudi i parova.
To moras da pitas ljude koji su to probali?Ima svega na svetu, kažem samo da te opet čeka ta ista osoba kod kuće, ovu što si kresnuo na svingeraju ode svojim putem posle toga i šta onda?
To moras da pitas ljude koji su to probali?
Svingeri odu zajedno sa drugim parom.Pitam hipotetički, svakako nije nešto što bi meni bilo gotivno... Kao, odeš negde i kresneš neku, onda se vratiš svom običnom životu i svemu tome... Ne znam... To ti je legalizovana prevara, realno.
isti qac i kod drugihNe dosadi seks, dosade partneri.