Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.014
Ma bzvz totalni turn off
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što nije privlačna, pa ja se ubih dokazujući kako je nepravedno što su svakakve seksualne devijacije legalizovana, a biandrija nije...šmrcIma i ideja da neki napaljeni klinac uleti u trojkicu. Ali ta ideja muskarcima nije toliko privlacna.

Da li su svi muskarci po prirodi poligamni i po pitanju seksa , veza i braka..Mozda zato sto smo po prirodi poligamni.
Ovde ima greske.....Da su ljudi takvi. Tipa da su poligamni pre braka a tokom braka monogamni, ne bi bilo razvoda. Imas primere ptica koje ostaju do smrti sa partnerima bez obzira na sve. To je instiktivno. Nema razvoda. Spremna da se smrzne ali nece odleteti od gnezda.
Turbacija.
![]()
Tačka u kojoj se sve menja, kako kažu naučnici, dolazi nakon dve godine veze. To je trenutak kada prođe strastvena zaljubljenost i prelazi u poštovanje i povezanost.
Dosada nastupa zbog svih promena koje život nosi uključujući i zajedničke obaveze i probleme. Sve postaje rutina iz koje često ne vidimo izlaz.
Zašto seks postaje dosadan?
Jedan od glavnih razloga za dosadu u spavaćoj sobi su sigurno deca. Problem nije samo taj što im roditelji često dozvoljavaju da spavaju s njima u krevetu, nego i žena prolazi kroz promene koje se događaju s njenim telom, pa može doći do gubitka samopouzdanja i želje.
Obaveze i umor dovode do pada energije i često se događa da uveče padnemo u krevet i probudimo se tek ujutru – često jednako umorni, pa se začarani krug nastavlja.
Još jedan problem se pojavio s dolaskom Interneta i stranica gde ljudi mogu virtuelno da dele sebe s ostalima. Događa se to da osoba pronađe nekoga s kim deli svoje životne stavove i intimne podatke, nesvesna toga da je sve samo virtuelno i da takve „veze“ ne nude ništa u stvarnom životu.
Prijatno je jer nismo u situaciji da trpimo sve mane osobe s kojom flertujemo ili smo već u odnosu. Ali, kada smo umorni i „obični“ partneru, potrebno je vrlo malo kako bi se poželelo nešto novo.
Menjajte seksualne navike
Sve u životu može da dosadi, nekih stvari je lako odreći se, a oko nekih bi trebalo da se potrudimo jer nose sa sobom dugoročno zadovoljstvo i sreću.
Zadovoljni seksualnim životom obično su ljudi koji dobro poznaju sebe, razgovaraju kad dođe do nezadovoljstva, poštuju osećaje drugih, zajedno s partnerom grade vezu i preuzimaju odgovornost.
https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/zasto-seks-vremenom-postaje-dosadan/đ
Zato što jeste dosadan, u seksu ne možeš da izmisliš ništa novo, što nije viđeno ili rađeno a da ne bude bez veze. Žene postaju starije i misle da su ružne, pa neće da se skinu, mi im postajemo dosadni pošto nas poznaju i misle da smo im uvek na raspolaganju, dodajte po želji...

I hajde ti sad kao muskarac lovac da ne izvuces zakljucak da ovde ima posla za tebe.....I ja mislim da smo po prirodi poligamni!
A otkud nesuglasice, ako je seks dobar?Meni ne dosadi sve dok je odnos dobar i seks je dobar.
Kada se odnosi naruše i pokvare onda nemam nikakvu želju. Al to nije iz dosade
Sam seks nije dovoljan, naravno, Žena očekuje da se ponašaš onako kako je ona zamislila, da čitaš njene misli. da si dobar zabavljač, glup kad treba, pametan, isto kad treba.A otkud nesuglasice, ako je seks dobar?
A otkud nesuglasice, ako je seks dobar?
To je jednostavan zakljucak prvo prestane seks da bude dobar, pa onda sve smeta u vezi.Opet to glupo pitanje...
Seks nije osnova veze, seks ne popravlja vezu, seks je i ne kvari.
Prestanite da razmišljate donjom glavom.
To je jednostavan zakljucak prvo prestane seks da bude dobar, pa onda sve smeta u vezi.
Nemoj ti meni zvaku tipa da ti smeta sto prdi u krevetu, jer je predeo i pre nego sto ti je smetalo.