- Poruka
- 5.887
Kad reče mašine, odmah zamislim plavušu navijačicu iz američkih filmova 
Sa njima je tako lako...
Mi crnke Balkanske vazda nešto komplikujemo haha
Sa njima je tako lako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi..nisam znao...Imam ja resenje za vas...
Ne znam da li znate, ali zensko telo pokazuje ko ga je zadnji dirao, pa onda ce vas utisak tela i micikane biti svaki put razlicit, ako u medjuvremenu neki baja malo promeni memoriju njenog tela....
Tako da , ista zena a utisak kao da je svaki dan druga, ako ona ima svaki dan izmedju vasih seksova nekog drugog..
Resenje je tu....

Samo ti slusaj crnu bradu , on ti je taman na tvom nivou....Kažu (većina kaže) da kod žena "sve ide iz glave".
A čemu onda klitoris? Klića bi trebalo da je "zakržljali penis".
Slažem se sa tobom da je erekcija kod muškaraca povezana sa zdravljem, ali i dalje ne mislim da na žene ne treba obratiti pažnju.
Da me ubijes ne razumem te sta si rekao...pazi..nisam znao...![]()
Sad znas gde da se javis....Kad reče mašine, odmah zamislim plavušu navijačicu iz američkih filmova
Sa njima je tako lako...
Da ja tebi kazem, ni muskarcima nije posebno interesantno da gledaju u pticicu.....a druge radnje, vec lakse podnose..i ginekolog svaki dan gleda drugu ptičku
uopšte ne verujem da mu je zabavno
A pazi mene! Odmah sam se zainteresovao da potražim i vidim ima! Originalno namenjen kao antidepresant, "filbanserin" (prodaje se na zapadu kao Addyi). Neželjeni efekti: nizak krvni pritisak, vrtoglavica i nesvestica (doduše to mi zvuči kao posledica orgazma?).To za 2 godine je tačno, barem u mom slučaju.
Nisam se udavala, ni rađala tako da nisu deca problem.
Jednostavno, meni je "rok trajanja zainteresovanosti" 2 godine.
Posle ga vidim kao nekoga ko me nervira, ko mi se zalepio kao taksena marka, ko me guši...
I poželim slobodu.
Jednom sam samo išla kod psihijatra i kod ginekologa sa jednim od bivših, i ako mi veruješ i šrink i ginekolog su mi rekli: "Ako ti se neće, nemoj, tako je jednostavno" (a ja tražila da mi daju neke tablete...kada su odbili pitala sam zašto kad žena "ne može" nama nema tableta, a kad muškarac ne može, dobije vijagru na recept?
Oni mi ukratko rekoše da "to nije isto", a iskreno i dan danas se pitam zašto "dupli standardi", ako ja ne mogu- "vama gospođice ne fali ništa", "nemojte ako ne možete" ....
Nije fer, neka naprave i nešto kao vijagru za žene.
Lepo ti kaže Maja. Kad bi postavili ovde fotke, ona bi 100% pogodila na kojoj od njih sam ja. Ne bi morali ništa da pišemo ni dajemo dodatne informacije. I ne bi bila potrebna ''napaljujuća sredstva''.Samo ti slusaj crnu bradu , on ti je taman na tvom nivou....
Usput postoje i tecnosti i cvrste supstance koje funkcionisu kao napaljujuca sredstva za zene...
Dakle to sto vi znate ili mislite je samo forumska stvarnost...i to odavno .....svet je mnogo vise ravnopravno tretirao zenu nego sto je vama u interesu da pomislite.

ebga, u vezu ulazite kao dva naelektrisanja razlicitog polariteta koji se medjusobno snazno privlace.. e a kad se privucete onada krece razelektrisavanje... vremenom se skroz razelektrisete, postanete kompaktna, bezlicna masa bez elektriciteta i bez potencijala.. to tie ukratko sa stanovista nas iz tehnickih nauka
![]()
Tačka u kojoj se sve menja, kako kažu naučnici, dolazi nakon dve godine veze. To je trenutak kada prođe strastvena zaljubljenost i prelazi u poštovanje i povezanost.
Dosada nastupa zbog svih promena koje život nosi uključujući i zajedničke obaveze i probleme. Sve postaje rutina iz koje često ne vidimo izlaz.
Zašto seks postaje dosadan?
Jedan od glavnih razloga za dosadu u spavaćoj sobi su sigurno deca. Problem nije samo taj što im roditelji često dozvoljavaju da spavaju s njima u krevetu, nego i žena prolazi kroz promene koje se događaju s njenim telom, pa može doći do gubitka samopouzdanja i želje.
Obaveze i umor dovode do pada energije i često se događa da uveče padnemo u krevet i probudimo se tek ujutru – često jednako umorni, pa se začarani krug nastavlja.
. Ali, kada smo umorni i „obični“ partneru, potrebno je vrlo malo kako bi se poželelo nešto novo.
Menjajte seksualne navike
Sve u životu može da dosadi, nekih stvari je lako odreći se, a oko nekih bi trebalo da se potrudimo jer nose sa sobom dugoročno zadovoljstvo i sreću.
Zadovoljni seksualnim životom obično su ljudi koji dobro poznaju sebe, razgovaraju kad dođe do nezadovoljstva, poštuju osećaje drugih, zajedno s partnerom grade vezu i preuzimaju odgovornost.
https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/zasto-seks-vremenom-postaje-dosadan/đ
Zato što jeste dosadan, u seksu ne možeš da izmisliš ništa novo, što nije viđeno ili rađeno a da ne bude bez veze. Žene postaju starije i misle da su ružne, pa neće da se skinu, mi im postajemo dosadni pošto nas poznaju i misle da smo im uvek na raspolaganju, dodajte po želji...
Fantazija silovanja kao epigeneticki kod za srecu kod zena?Pa, ako nema ratova da naidje neki osvajac postaje dosadno nekim zenama zato smo stalno u nekim ratnim desavanjima. Da li je bolje ratovati van kuce sa neprijateljem ili u kuci sa, neprijateljem, je pitanje hrabrosti.
U seksu su dozvoljene sve stvari i radnje. Pod jednim uslovom, da to cini zadovoljstvo za oboje.ali ako ga neko ima otvorila bih uši da čujem i um da shvatim![]()
Zanimljivo razmisljanje. Razelektrisanje je proces koji traje mada moze biti i vrlo kratak. Evo moja prijateljica koja se naelektrisana udala, razvela se posle 5 meseci. Uhvatila muza u prevari sa njenom prijateljicom. Momentalno se razelektrisala.
Ima i ideja da neki napaljeni klinac uleti u trojkicu. Ali ta ideja muskarcima nije toliko privlacna.Mora neka novina da se ubaci u vezu, tako jednom nedeljno neka pohotna klinkica da uleti u trojkicu