Zašto seks vremenom postaje dosadan?

Veza ne postaje losa jer ti je dosadilo da mu ponavljas sta si narucila s pijace.
Ili sto je ocelavio...
Nego se jedno jutro probudis i vidis nepoznatog lika u krevetu....koji sinoc nije nista radio jer bi bio poznat lik.
.
Gluposti, to se ne dešava.

Moram da naglasim da važi kod mene, da ne bude da generalizujem.

Nikakav vrhunski fantastičan seks ne može da nadoknadi druge stvari u vezi i uvek ću pre da budem sama ili i bez seksa, nego da tolerišem ono što smatram neprihvatljivim u vezi.

A kako dolazi do toga.. Pa tako što se muškarci foliraju, glume nešto što nisu, misleći da će seksom sve da reše.

Poslednja izmena:
prvi put cujem da je nekome sex dosadan :ne:
Cek da se ja apsurdom tu umesam...
Meni se desilo da zaspem za vreme seksa, a da ni njoj ni meni seks nije bio dosadan, isto kao sto zaspem usred dobrog filma...bez reklama, sa reklamama naravno da cu da zaspem ali to je dosada od reklama..
Ni ona a ni ja se nismo naljutili niti nesto pridavali paznju tome sto sam zaspao....ona kaze da mi je i dalje bio kako treba, ona nastavila i zavrsila....ja nisam ni sanjao , toliko sam umoran bio...znaci nema onog kao u filmovima sanjas nesto povezano sa tim sta se desava..

Cak mi se 2 puta to desilo , i obe partnerke nisu uzele za zlo....ali to se izgradi kroz odnos....i one nekad puste , a nekad i vole one keksove kroz dremku u 4 ujutro....
Naravno ima danas devojaka koje sve hoce po propisu , pa tu otpada da je budis slucajno ako ti se hoce seks...cak se spavanje u odvojenim krevetima podrazumeva...To postaje podrazumevana android varijanta odnosa.....non stop poruke ali odvojeni kreveti za spavanje...
Neke devojke su inace uzasni drugari za spavanje, okrecu se puno , udaraju neke nogama neke rukama (pri okretanju zna da te posteno odalami), ali desi se...Ove sa rukama se odviknu manje vise, ove sa nogama sto voze biciklu su tezi slucajevi...
Zvuci decije kad ovako napises, narocito ako zamislis da roditelji i dede i babe to sigurno nisu radili u tom smislu nego sve ozbiljno, ajde.....mrstili se dok su to radili....

Sve češće mislim da ljudi nisu ni stvoreni da budu samo sa jednom osobom za ceo život. Suštinski, ubacivaćeš ti u seks šta god stigneš, ali da se ne lažemo, seks neće biti seks posle 20 godina kao što je bio pre 20 godina u braku. Ili je možda seks toliko napumpan i precenjen da se ljudi uhvate u to ludilo. Međutim, ja ne znam šta treba da mi se desi, pa da isto budem zainteresovan nakon par godina.

Sve češće mislim da ljudi nisu ni stvoreni da budu samo sa jednom osobom za ceo život. Suštinski, ubacivaćeš ti u seks šta god stigneš, ali da se ne lažemo, seks neće biti seks posle 20 godina kao što je bio pre 20 godina u braku. Ili je možda seks toliko napumpan i precenjen da se ljudi uhvate u to ludilo. Međutim, ja ne znam šta treba da mi se desi, pa da isto budem zainteresovan nakon par godina.
Parovi mogu uvek da odu i u svingere.

sexy-1721446_1280-750x430.jpg

Tačka u kojoj se sve menja, kako kažu naučnici, dolazi nakon dve godine veze. To je trenutak kada prođe strastvena zaljubljenost i prelazi u poštovanje i povezanost.

Dosada nastupa zbog svih promena koje život nosi uključujući i zajedničke obaveze i probleme. Sve postaje rutina iz koje često ne vidimo izlaz.

Zašto seks postaje dosadan?

Jedan od glavnih razloga za dosadu u spavaćoj sobi su sigurno deca. Problem nije samo taj što im roditelji često dozvoljavaju da spavaju s njima u krevetu, nego i žena prolazi kroz promene koje se događaju s njenim telom, pa može doći do gubitka samopouzdanja i želje.

Obaveze i umor dovode do pada energije i često se događa da uveče padnemo u krevet i probudimo se tek ujutru – često jednako umorni, pa se začarani krug nastavlja.

Još jedan problem se pojavio s dolaskom Interneta i stranica gde ljudi mogu virtuelno da dele sebe s ostalima. Događa se to da osoba pronađe nekoga s kim deli svoje životne stavove i intimne podatke, nesvesna toga da je sve samo virtuelno i da takve „veze“ ne nude ništa u stvarnom životu.

Prijatno je jer nismo u situaciji da trpimo sve mane osobe s kojom flertujemo ili smo već u odnosu. Ali, kada smo umorni i „obični“ partneru, potrebno je vrlo malo kako bi se poželelo nešto novo.

Menjajte seksualne navike

Sve u životu može da dosadi, nekih stvari je lako odreći se, a oko nekih bi trebalo da se potrudimo jer nose sa sobom dugoročno zadovoljstvo i sreću.

Zadovoljni seksualnim životom obično su ljudi koji dobro poznaju sebe, razgovaraju kad dođe do nezadovoljstva, poštuju osećaje drugih, zajedno s partnerom grade vezu i preuzimaju odgovornost.

https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/zasto-seks-vremenom-postaje-dosadan/đ

Zato što jeste dosadan, u seksu ne možeš da izmisliš ništa novo, što nije viđeno ili rađeno a da ne bude bez veze. Žene postaju starije i misle da su ružne, pa neće da se skinu, mi im postajemo dosadni pošto nas poznaju i misle da smo im uvek na raspolaganju, dodajte po želji...

Seks ne postaje vremenom dosadan već nekim osobama slabi libido s godinama. Zato izmišljaju razne isprike da bi umanjili stvarni razlog i sakrili svoju "krivicu". U stilu "nije do mene već je do seksa".
Te dosadan seks, te monotono im, te trebaju promenu, te smeta mi jedna dlaka i tako to...

Ne postaje seks dosadan već postaje osoba dosadna. :lol:

Back