Cudi me da nisi dobio odgovor "da se odmorim od vas balkanaca, zatucanih i ruznih". Mislim, mnoge bi ti to rekle.
Moja najludja putovanja:
- sa 17 godina sam dva meseca dugo jezdio po SAD. Nezaboravno. Kakve sam tu sve likove upoznao. Italijani, Danci, Australijanci, Turci, Izraelci, cak jednog iz Bahraina smo imali u ekipi. Sin nekog sekija.

Prvih sedan dana u gradu Alexandria u blizini Washington-a. Tu mi je trebalo neko vreme da se prilagodim. Znaci vazduh je bukvalno mokar, osetis tu vlagu (a bilo leto). Pa onda smo picili prema severu, znaci nismo se nigde zadrzavali duze od dva-tri dana. Atlanta: posetio CNN centralu kao i sediste Coca Cola company-a. Posto je bila 1995. spremalo se sve za olimpijske igre, pa je bio sou u gradu. Kada smo dogurali do prljavog juga, kako ga oni zovu (dirty south), proveli smo nekoliko dana u Alabami. E tu onda onaj klasicni americki trip: farma, vozikanje "quad"-a, pucanje iz pump gun-a, ma sou program. Tu nema coveka koji nema arsenal oruzja u kuci, prave su budale likovi. Za nabavljanje piva smo imali jednog starijeg lika u ekipi, pa je on uvek dovlacio "six packs". Ali ne smes da pijes javno. Ustvari smes, ali da se flasa ne vidi, pa smo onda cirkali u stilu geta, znaci papirna kesa, u njoj vops i cepaj. Zadnjih deset dana Florida: vozikanje skijanja na vodi po divnim jezirima Floride, poseta Disneyworld-a u Orlandu, i suncanje na prelepom Pensacola Beach-u, gde je pesak bukvalno beo (ja uzeo i napunio neku plasticnu kesu i doneo kao uspomenu, napravio sam neku dekoraciju u stanu, sa sve skoljkama itd.). Bilo je tu svega jos, ali da ne smaram.
- pet dana put BG-Marseille, kada sam sa ostalim ludalica, tj. bracom Grobarima, putovao na utakmicu lige sampiona. To mozete sami zamisliti na sta je licilo. Pomenucu samo brdo piva i vutre i scenu kada smo soferu vezali oci i "naterali" ga vozi bas.
Ovakve stvari, svi ti dozivljaji sa raznih putovanja su...sto bi rekli prajsles.